דו"ח איך קנס של 100 ש"ח הפך לחיוב הזוי של 300 ש"ח???

• הוסף לסימניות
כיוון מעניין שלא חשבתי עליו.
כי אם זה נכון שהוצאה לפועל לא יכול לגבות ממני, אז העורך הדין ששלח לי התראה לני הול"פ בעצם סוחט ממני כסף באיומים.
מעניין אם זה קביל. אני בהחלט יבדוק את הכיוון המעניין הזה.

• הוסף לסימניות
תתקשר למס' 037755222
תברר אם רשום עליך דוח.
תבקש להם מס' חשבון להעברה בנקאית (לא אשראי).
תעביר להם רק 100 שח, ותכתוב להם שאין להם סמכות לגבות דמי טיפול, אין להם מה לעשות חוץ מלהתפוצץ.
כדי לתבוע עוד 200 ש"ח הם יצטרכו להגיש תביעה חדשה ולא בהוצל"פ, 99% הם לא יעשו את זה.
המספר הזה שייך רק לדוחות של אגד?

• הוסף לסימניות
כנ"ל קרה גם אצלי, הגשתי ערעור, אבל לא היתה תגובה גם כשניסיתי להבין מה קורה עם זה, פתאום 8 חודש' אחרי זה מתקשרת אליי מזכירה תמימה ומחייבת אותי 300 ש"ח על קנס שהיה 100 ש"ח, וכשאמרתי לה, אבל אני חושבת שאני לא צריכה לשלם את זה כי הגשתי כבר ערעור מיד אמרה לי אין בעיה זו בחירה שלך אבל תוך כמה ימים אנחנו עושים עליך עיקול בבנק והוצאה לפועל, אז שילמתי את העשיקה הזו

• הוסף לסימניות
כנ"ל קרה גם אצלי, הגשתי ערעור, אבל לא היתה תגובה גם כשניסיתי להבין מה קורה עם זה, פתאום 8 חודש' אחרי זה מתקשרת אליי מזכירה תמימה ומחייבת אותי 300 ש"ח על קנס שהיה 100 ש"ח, וכשאמרתי לה, אבל אני חושבת שאני לא צריכה לשלם את זה כי הגשתי כבר ערעור מיד אמרה לי אין בעיה זו בחירה שלך אבל תוך כמה ימים אנחנו עושים עליך עיקול בבנק והוצאה לפועל, אז שילמתי את העשיקה הזו
להבא כדאי לדעת כלל יסוד - אין אפשרות לבצע הוצאה לפועל אם משלמים את הקרן של הקנס, וד"ל...

• הוסף לסימניות
אתמול קיבלתי פניה מהמספר 037755222 על דוח של חברת קווים (מסתבר שלא רק עם אגד הם עובדים...) מלפני 5 שנים שלא ידענו על קיומו (לטענתם היה לנו חופשי חודשי ולא תיקפנו, כמו כן סירבנו למסור ת.ז)
משרד העו"ד אמר שהם מעבירים להוצאה לפועל ושקווים היא חברה פרטית ולא חייבת לידע את הנוסעים על החוב וזכותם להעביר לעו"ד לגביה (בתשובה לתמיהתנו איך לא קיבלנו שום דרישת תשלום עד היום! לא ידענו מזה בכלל!)
האם לפנות לדרך כבוד או לשלם??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי מהמספר הנל
פניה על חוב מ2020
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי על משהו מ2020
לא זכור לי כלום ולא קיבלתי התראות עד כה.

מישהו שילם רק את ה100 ש''ח ולא את הדמי טיפול וזה היה בסדר?

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי על משהו מ2020
לא זכור לי כלום ולא קיבלתי התראות עד כה.

מישהו שילם רק את ה100 ש''ח ולא את הדמי טיפול וזה היה בסדר?
תבדוק קודם אם יש על הת.ז. שלך דו"ח
תתקשר למשרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
אז תשלם את הסכום של הקרן.
אז תבדוק שוב.
אם מופיע לך ששולם. מצויין אם לא אז.....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מה זה המספר הזה? זה מגיע לעו"ד. מה הקשר שלו לכל הסיפור? אשמח להסבר.

ודבר שני, עשיתי בדיוק מה שאמרת - העברתי להם רק 100 ש"ח של הקנס עצמו, ומה קיבלתי בתמורה? מכתב אזהרה עם אולטימטום של 30 יום לשלם להם את ה-200 ש"ח "דמי טיפול" שלהם, אחרת זה עובר להוצאה לפועל.

אני שואל ברצינות - אתה לוקח אחריות על מה שאתה אומר פה? אני לא רוצה למצוא את עצמי עכשיו בסרט של עיקולים בגלל תגובה של ניק אנונימי בפרוג :rolleyes:
מאיפה ה-99% ביטחון שהם לא יתבעו? עם המזל שלי אני בטח נופל על ה-1% הזה שיחליטו לתבוע...

אני באמת שואל מה המידע שיש לך, אני מנסה להבין מה באמת האופציות שלי כרגע.
מניסיון שלכם
אתה מציע לשלם רק את המאה ש''ח בלי דמי טיפול?
@אב"ג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה