דו"ח איך קנס של 100 ש"ח הפך לחיוב הזוי של 300 ש"ח???

• הוסף לסימניות
ואיך מקליטים בטלפון כשר.... אני חייבת להקליט את האיומים שלה כלפי בתי, מאיפה יש לה את הטלפון שלה בכלל??

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי קנס של 100 ש"ח ולבסוף הייתי צריכה לשלם 246 ש"ח ושילמתי בלית ברירה כמובן אחר איומים שהיום הם יעבירו להוצאה לפועל.
לפני חודש נסעתי בעיר אחרת וניקבתי בלית ברירה ברב-קו של נוער, המבקר שעלה שאל אותי למה אני מנקבת בנוער, אמרתי לו באדישות שלא שמתי לב שזה נוער, הוא ניסה להוציא ממני תז ואני עניתי לו באדישות שאין לי את המס' , הוא איים עלי שיחסום לי את הרב קו, אמרתי לו "תחסום" שוב באדישות {מי ישמע, חשב שהוא מפחיד אותי, יש לי עוד כמה וכמה ילדים שיש להם רב קוים}, כשהגעתי לתחנה שהייתי אמורה לרדת ירדתי בהפגנתיות, תכל'ס כשחזרתי הביתה ראיתי שהוא לא חסם ולא נעליים, בקיצור הגעתי למסקנה שלא צריך להיבהל מהם אלא לגלות אדישות ואי אכפתיות וכמובן לא לתת תז, וגם לא רב קו אם יש לך אותו והוא ריק תגידו ששכחתם אותו בבית, העיקר לא לתת למבקר...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אתמול מכתב עם איומי הוצאה לפועל אם לא אשלם את הקנס המופיע פלוס דמי טיפול תוך שלושים יום
השלושים יום האלה עברו כבר לפני שבועיים בעוד אתמול רק קיבלתי את המכתב...
את הקנס עצמו קיבלתי על מקרה של לפני ארבע וחצי שנים!!! והוא היה ג"כ שלא בצדק משום שמישהו אחר שילם עלי אבל את הפקחים הערבים זה כמובן לא עניין בגלל שלי בעצמי לא היה רב קו את הקנס אף פעם לא קיבלתי בפועל (יתכן שהפקח הדפיס את זה במקום ובגלל שלא רציתי לקבל זאת ממנו הוא השליך זאת לפח) המכתב הראשון שאני מקבל על אותו קנס הוא כעת לאחר ארבעה וחצי שנים!!!
השאלה היא האם כל פקח יוכל לפברק קנסות על מספרי זהות שונים כרצונו כדי לקבל את הבונוסים או כדי להשלים את המכסה היומית ופשוט לשלוח את זה לאחר מספר שנים כשכבר אין אפשרות לערעור ואין לנתבע מושג על מה ולמה קיבל את הקנס ההזוי?
מי שיודע מה אני יכול ומה נותר לי לעשות ע"מ להיפטר מתשלום של כמעט 300 שקלים שניתנו לי שלא בצדק רק בגלל שכך החליטו הפקחים הערבים אטומי הלב (שוב פעם אדגיש שאני שילמתי על אותה נסיעה עם רב קו אחר ואת הקנס קיבלתי בגלל שלא תיקפתי עם שלי)
אשמחלכל תגובה ולכל עזרה שיוגש לי בנידון אם זה ע"י הצטרפות לתביעה ייצוגית נגד חברת קווים או ע"י ביטול הקנס בצורות אחרות
יש"כ ובהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אתמול מכתב עם איומי הוצאה לפועל אם לא אשלם את הקנס המופיע פלוס דמי טיפול תוך שלושים יום
השלושים יום האלה עברו כבר לפני שבועיים בעוד אתמול רק קיבלתי את המכתב...
את הקנס עצמו קיבלתי על מקרה של לפני ארבע וחצי שנים!!! והוא היה ג"כ שלא בצדק משום שמישהו אחר שילם עלי אבל את הפקחים הערבים זה כמובן לא עניין בגלל שלי בעצמי לא היה רב קו את הקנס אף פעם לא קיבלתי בפועל (יתכן שהפקח הדפיס את זה במקום ובגלל שלא רציתי לקבל זאת ממנו הוא השליך זאת לפח) המכתב הראשון שאני מקבל על אותו קנס הוא כעת לאחר ארבעה וחצי שנים!!!
השאלה היא האם כל פקח יוכל לפברק קנסות על מספרי זהות שונים כרצונו כדי לקבל את הבונוסים או כדי להשלים את המכסה היומית ופשוט לשלוח את זה לאחר מספר שנים כשכבר אין אפשרות לערעור ואין לנתבע מושג על מה ולמה קיבל את הקנס ההזוי?
מי שיודע מה אני יכול ומה נותר לי לעשות ע"מ להיפטר מתשלום של כמעט 300 שקלים שניתנו לי שלא בצדק רק בגלל שכך החליטו הפקחים הערבים אטומי הלב (שוב פעם אדגיש שאני שילמתי על אותה נסיעה עם רב קו אחר ואת הקנס קיבלתי בגלל שלא תיקפתי עם שלי)
אשמחלכל תגובה ולכל עזרה שיוגש לי בנידון אם זה ע"י הצטרפות לתביעה ייצוגית נגד חברת קווים או ע"י ביטול הקנס בצורות אחרות
יש"כ ובהצלחה לכולם
העלו כאן באשכול מסמך מפורט מטעם עמותת דרך כבוד
כדאי לקרוא את המסמך בעיון, במידת הצורך תוכלו לפנות אליהם בכתובת המייל שפורסמה כאן באשכול

• הוסף לסימניות
לא לקבל זה לא הכי חכם,
הכל מוסרט במצלמת גוף של הפקח
ואני מבין שגם לא שלחת פניה לביטול אז לכאורה אין לך מה לטעון כעת.
מה שכן אתה יכול לשלם את הקרן בלבד ולקוות לטוב

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי קנס לפני 3 חודשים והגשתי ערעור ושלחו לי מכתב במייל שהקנס בוטל
והיום התקשרו ממשרד עו"ד שאני צריך לשלם את הקנס ואמרתי להם שבוטל לי הקנס ושלחתי להם את המכתב
משהו מכיר או קרה לו אותו דבר???

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי קנס לפני 3 חודשים והגשתי ערעור ושלחו לי מכתב במייל שהקנס בוטל
והיום התקשרו ממשרד עו"ד שאני צריך לשלם את הקנס ואמרתי להם שבוטל לי הקנס ושלחתי להם את המכתב
משהו מכיר או קרה לו אותו דבר???
יוותר מזה - שלחו מכתב איום מעו"ד על קנס ששילמנו כבר, אחרי שנה וחצי.
בנס, הקבלה הייתה שמורה באיזו פינה, שלחנו להם - ותשקוט הארץ.

• הוסף לסימניות
מסתבר שאנחנו בחברה טובה...
בדיוק נתקלתי בכתבה די משעשעת
על שראש הממשלה (!) קבל התראה לפני הוצאה לפועל בגלל חוב על קנס באוטובוס!!

אני רק מקווה שעכשיו אחרי שרה"מ בעצמו נפגע מזה - שיעשו סוף סוף סדר בעניין

הדו"ח המפתיע שקיבל ראש הממשלה בנימין נתניהו​

נתניהו הגיש תלונה למפכ"ל לאחר שהתברר כי נעשה שימוש בתעודת הזהות שלו לעבירות, כולל דוח נסיעה באגד. המשטרה פתחה בבדיקה

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיש היום (ה') תלונה רשמית למפכ"ל המשטרה דני לוי, בעקבות מה שהוא מגדיר כתופעה חמורה: שימוש חוזר בפרטי הזהות שלו לביצוע עבירות שונות – ביניהן גם נסיעות בתחבורה ציבורית. כך נחשף הערב לראשונה בערוץ 14.​

דו"ח לנתניהו – מאגד​

האירוע החל בהתראה לפני הליך הוצאה לפועל שנשלחה לכתובת ראש הממשלה, בגין דוח נסיעה באגד מדצמבר 2023 – על שם בנימין נתניהו. אלא שנתניהו אינו נוסע בתחבורה ציבורית, ובירור מהיר מול חברת אגד העלה שמדובר במקרה של התחזות.

תופעה רחבה​

בעקבות פניית עורך דינו אוריאל ניזרי, הודתה חברת אגד כי לא מדובר במקרה יחיד – וכי נעשו שימושים נוספים בתעודת הזהות של נתניהו גם בחברות תחבורה נוספות. הדוח בוטל, אך בלשכת רה"מ הופתעו מכך שהתראה משפטית רשמית כזו לא עוררה כל סימן שאלה קודם לכן.

המשטרה פתחה בבדיקה​

במכתב ששלח נתניהו למפכ"ל כתב: "במהלך השנתיים האחרונות אנו עדים לתופעה חמורה ומדאיגה מאוד, לפיה אנשים מתחזים לכבוד ראש ממשלת ישראל ומבצעים עבירות שונות". ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "העניין חמור והועבר לבחינת אגף החקירות והמודיעין".

• הוסף לסימניות
קיבלתי קנס באגד, האם ערעור עוזר ?? יש כאלה שעזר להם??
ואם כן תוך כמה זמן מחזירים תשובה??.

• הוסף לסימניות
לעיתים רחוקות הערעור מתקבל. עכ"פ הזמן לתשלום הקנס מתארך.
אם הערעור ידחה - אפשר לפנות ללשכה של מקלב- הם מצליחים לפעמים לבטל את הקנס
בהצלחה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מגיע תשובה?
ואם אני מגישה ערעור אז אני לא חייבת לשלם עד שיגיע תשובה?
ואיך פונים ללשכה של מקלב?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נגמר לי החופשי חודשי ביום שישי ולא ידעתי וביום ראשון נסעתי ואז ראיתי שאין לי חופשי , אני תמיד מחדשת מיד כשנגמר ורק בגלל שהיה חגים ולא נסעתי לא שמתי לב שנגמר,
בכל מקרה התכוונתי כשארד למלא מיד ולתקף באוטובוס אחר שיבוא

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מגיע תשובה?
ואם אני מגישה ערעור אז אני לא חייבת לשלם עד שיגיע תשובה?
ואיך פונים ללשכה של מקלב?
תודה רבה
הלשכה של מקלב לא פעילה הרגע שיהדות התורה התפטרו מתפקידיהם.
לא חייבים לשלם עד אחרי תשובה מהערעור. וזה לא צובר ריביות.

• הוסף לסימניות
תפנו לדרך כבוד!!!!!!

• הוסף לסימניות
נגמר לי החופשי חודשי ביום שישי ולא ידעתי וביום ראשון נסעתי ואז ראיתי שאין לי חופשי , אני תמיד מחדשת מיד כשנגמר ורק בגלל שהיה חגים ולא נסעתי לא שמתי לב שנגמר,
בכל מקרה התכוונתי כשארד למלא מיד ולתקף באוטובוס אחר שיבוא
מקרה בעייתי, שמייצג תופעה רחבה במגזר החרדי - אין יכולת לדעת לפני העלייה לאוטובוס מה היתרה שבכרטיס.
למרבה הצער אין עילה חוקית לביטול הקנס, תוכלו לנסות לפנות לעמותת דרך כבוד ולעדכן כאן אם הצלחתם לבטל את הקנס.

• הוסף לסימניות
מקרה בעייתי, שמייצג תופעה רחבה במגזר החרדי - אין יכולת לדעת לפני העלייה לאוטובוס מה היתרה שבכרטיס.
למרבה הצער אין עילה חוקית לביטול הקנס, תוכלו לנסות לפנות לעמותת דרך כבוד ולעדכן כאן אם הצלחתם לבטל את הקנס.
עוד לא הצלחתי להבין למה אי אפשר לעשות דרך להתקשר בטלפון להאזין
ונכון שזה לא יהיה עדכני מיידית. אז זה יהיה של לפני 3 ימים זה גם יתן מאוד הרבה.
יגידו הנתונים מעודכנים ללפני 3 ימים.

אני כאחד שלא נוסע הרבה ורק מדי פעם זה בוודאי מאוד יכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
עוד לא הצלחתי להבין למה אי אפשר לעשות דרך להתקשר בטלפון להאזין
ונכון שזה לא יהיה עדכני מיידית. אז זה יהיה של לפני 3 ימים זה גם יתן מאוד הרבה.
יגידו הנתונים מעודכנים ללפני 3 ימים.

אני כאחד שלא נוסע הרבה ורק מדי פעם זה בוודאי מאוד יכול לעזור לי
אדרבה -

אשתף מנסיוני האישי

קיבלנו הודעה על קנס שניתן לבנינו מחברת אגד לפני שנתיים פלוס! הוא היה אז בן 13!
אנו שמענו לראשונה על הקנס בהודעה הזו, ונכתב בה שזה כמובן צבר ריביות ללמעלה מ300 ש"ח, וזה כבר בהוצל"פ
פניתי למשרד עו"ד שנכתב שם לפנות אליהם לקבלת מידע, ושם טענו שהם לא חייבים לעדכן את ההורים על הדו"ח, אלא רק לפני פתיחת תיק הוצל"פ, בנוסף טענו שלפני כחודשיים שמו התראה לפני פתיחת תיק על הדלת של הבית, דבר שלא היה למיטב ידיעתי!
ניסיתי לשאול ולהתווכח ובתמורה הם צעקו עלי, והפנו אותי לרשות האכיפה והאגירה, שם (לאחר 20 דק' המתנה...) טענו לי שאכן נפתח תיק הוצל"פ ואין כרגע מה לעשות חוץ מלשלם הכל, או לתבוע לבימ"ש....
פניתי לעמותת דרך כבוד, ואשתדל לעדכן בתשובתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה