איך שולחם מייל לכל רשימת התפוצה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח בפעם אחת לכל אנשי הקשר אצלי, ואני לא רואה אופציה לזה. איך עושים את זה ? ובנוסף שרשימת התפוצה תהיה מוסתרת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מובן?

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 20.5 · צפיות: 14
  • 2.JPG
    KB 13.9 · צפיות: 25
  • 3.JPG
    KB 11 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אצלי אין את הלמטה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות של 'בחר הכל'?
אולי לא מדובר בכלל במייל של ג'ימייל?

• הוסף לסימניות
לי יש ג'ימייל, ואין לי את האפשרות של בחר הכל. אולי זה קשור לחסימה? אני מנותב...

אך אני מכניס כל איש קשר חדש לקבוצה שקראתי לה 'כולם', וכשאני רוצה לשלוח מייל לכולם, אני פשוט כותב כולם, וכולם נכנסים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1013885:
אצלי אין את הלמטה

החלון התחתון לא נמצא באופן אוטומטי,
רק אם לוחצים על המילה 'אל' בשורת הנמען.
או על המילים 'עותק מוסתר' במקרה שמדובר בעותק מוסתר.
ואז מופיע החלון הזה, וניתן לבחור את כל אנשי הקשר.

• הוסף לסימניות
לכמה נמענים שייך לשלוח בבת אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;1014779:
אם זה נמענים חדשים רבים, סביר להניח שזה יגיע להם לדואר זבל.

באמת? יש אפשרות לצמצם את הסיכוי הזה על ידי שליחה באופן אחר?

• הוסף לסימניות
לשלוח בפעם הראשונה לבודדים.
רצוי גם משהו שיגיבו כמו שאלה
ורק אחרי זה לשלוח לכולם יחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה