- הוסף לסימניות
שאלת השאלות.איך אבא יכול להתנהג בצורה כזו לתינוק?
יצור חסר ישע
למה אנשים מביאים ילדים אם הם מפקירים אותם ככה
לא סתם ידיהם של העו"ס והרווחה מלאות עבודה.
זה העניין. הוא לא היה נראה אחרי בכי, הוא חיכה רגוע ושלוו. ממקד מבט (למי שדאגה על האוטיזם) איך זה יכול להיות? ד' יכול הכל.
נכון, מוכר מאוד.יש בהחלט מציאות שתינוק , בעיקר תינוק יונק, אוכל בלילה כל שעה- שעה וחצי. ובבוקר עושה שינה רצופה. וואו זה מעייף לאמא, ואח"כ אצל המטפלת- תענוג, הוא ישן לה כל הבוקר.
לא מצדיק את המאורע ואת הנס שקרה כאן.
טיפשים לא חסר!נכון מאוד.
היתה מטפלת שכל יום בבוקר היתה פותחת לבעלי את הדלת, ומסתתרת מאחורי הדלת שח"ו הוא לא יראה אותה, וככה פתאום הדלת נסגרת לה כאילו מעצמה, ובסוף היום הסרט היה חוזר על עצמו שהדלת נפתחה בבהלה תוך שיד נעלמה 'זורקת את העגלה החוצה, ומיד הדלת נסגרת בעוצמה בפרצוף של האבא.
וכמובן שאין מה לנסות לשאול מה עבר על הילד במשך היום כי היא הרי מאוד צנועה אז אסור...
מישהו צריך קצת להרגיע מהקיצוניות הזאת.
%עדיין - יש מקום גם לצניעות הנשים ה"צדקניות" שנדחפות איתי ביחד בחדר מדרגות, בלי טיפת רגישות פעמים רבות!!
ואני מתגורר באזור ממש שמור ביותר עם אוכלוסייה מאוד "פרומערית"
נשים רבות חסר להן רגישות, ולפעמים זה פשוט לא תקין מצד הנשים....
לא מובן בעליל. וזה לא קיים, רק בקהילות הכי סגורות וקיצוניות.. הכי מוזר בעולם.
כנס לקו 1 או 3 לכותל..
כבר כמה שנים שאני חושב על זה שכנראה "זה סוג של תמימות".
אני טועה? אולי!
פשוט רוצחי נפשות!ניכר מדבריך שבחיים לא היית במעון/ גן / משפחתון ביום חורף שגרתי...
אני אישית!! דיברתי אתמול עם שכנה- והיא מספרת לי שהילד כבר חמישה ימים עם חום ואינהלציות והיא לא ישנה בלילה וכולי... ואני עצמי ראיתי את הילד- הוא לא מרגיש טוב- בפירוש
אחרי שעה אני מדברת עם המטפלת- גם כן שכנה, ואמרתי לה, אז מה *** כבר שבוע לא מגיע? (כי האמא אמרה לי שכבר שבוע הוא חולה...)
אז היא אומרת לי שהוא לא פספס יום!
והוא לא מרגיש טוב (עם נורופן- כדי שלא תדע שיש לו חום)
משתעל
משלשל
אבל מופיע בוקר בוקר במסגרת...
לרגע חשבתי ששת הימיםלבדוק אם היא לא המשיכה למקלט! (היה קצת אחרי מלחמת 12 הימים)
אפשר לומר מלחמת "עם כלביא"
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים