התייעצות איך שני פועלים ערבים מצאו את עצמם עם תינוק בעגלה? סיפור הזוי שכל הורה חייב לקרוא

איך אבא יכול להתנהג בצורה כזו לתינוק?
יצור חסר ישע
למה אנשים מביאים ילדים אם הם מפקירים אותם ככה
שאלת השאלות.
לא סתם ידיהם של העו"ס והרווחה מלאות עבודה.
זה העניין. הוא לא היה נראה אחרי בכי, הוא חיכה רגוע ושלוו. ממקד מבט (למי שדאגה על האוטיזם) איך זה יכול להיות? ד' יכול הכל.
יש בהחלט מציאות שתינוק , בעיקר תינוק יונק, אוכל בלילה כל שעה- שעה וחצי. ובבוקר עושה שינה רצופה. וואו זה מעייף לאמא, ואח"כ אצל המטפלת- תענוג, הוא ישן לה כל הבוקר.
נכון, מוכר מאוד.
לא מצדיק את המאורע ואת הנס שקרה כאן.
נכון מאוד.
היתה מטפלת שכל יום בבוקר היתה פותחת לבעלי את הדלת, ומסתתרת מאחורי הדלת שח"ו הוא לא יראה אותה, וככה פתאום הדלת נסגרת לה כאילו מעצמה, ובסוף היום הסרט היה חוזר על עצמו שהדלת נפתחה בבהלה תוך שיד נעלמה 'זורקת את העגלה החוצה, ומיד הדלת נסגרת בעוצמה בפרצוף של האבא.
וכמובן שאין מה לנסות לשאול מה עבר על הילד במשך היום כי היא הרי מאוד צנועה אז אסור...
מישהו צריך קצת להרגיע מהקיצוניות הזאת.
טיפשים לא חסר!
עדיין - יש מקום גם לצניעות הנשים ה"צדקניות" שנדחפות איתי ביחד בחדר מדרגות, בלי טיפת רגישות פעמים רבות!!
ואני מתגורר באזור ממש שמור ביותר עם אוכלוסייה מאוד "פרומערית"
נשים רבות חסר להן רגישות, ולפעמים זה פשוט לא תקין מצד הנשים....
%💯
לא מובן בעליל. וזה לא קיים, רק בקהילות הכי סגורות וקיצוניות.. הכי מוזר בעולם.
כנס לקו 1 או 3 לכותל..
כבר כמה שנים שאני חושב על זה שכנראה "זה סוג של תמימות".
אני טועה? אולי!
ניכר מדבריך שבחיים לא היית במעון/ גן / משפחתון ביום חורף שגרתי...
אני אישית!! דיברתי אתמול עם שכנה- והיא מספרת לי שהילד כבר חמישה ימים עם חום ואינהלציות והיא לא ישנה בלילה וכולי... ואני עצמי ראיתי את הילד- הוא לא מרגיש טוב- בפירוש
אחרי שעה אני מדברת עם המטפלת- גם כן שכנה, ואמרתי לה, אז מה *** כבר שבוע לא מגיע? (כי האמא אמרה לי שכבר שבוע הוא חולה...)
אז היא אומרת לי שהוא לא פספס יום!
והוא לא מרגיש טוב (עם נורופן- כדי שלא תדע שיש לו חום)
משתעל
משלשל
אבל מופיע בוקר בוקר במסגרת...
פשוט רוצחי נפשות!
לבדוק אם היא לא המשיכה למקלט! (היה קצת אחרי מלחמת 12 הימים)
לרגע חשבתי ששת הימים 😅 ותהיתי באילו גילים אנשים ממשיכים עדיין לכתוב בפרוג 😂
אפשר לומר מלחמת "עם כלביא"

נערך לאחרונה ב:
כמה שאלות:
למה ילדה בת 3.5 יורדת 4 קומות לבד?
לא ענייני אבל אצלנו ילדים לא מצטרפים לתפילות של אבא
למה האבא פתאום התקשר לשאול איפה הקטנה, מאיפה באה לו השאלה ?
למי השכנה התקשרה לדווח, אלייך או לבעלך?
ומאז שהיא ראתה אותה במדרגות ועד שמצאת אותה היא הספיקה לעבור כברת דרך כל כך ארוכה ?
אם היתי מנהל היתי מוחק את התגובה הזאת.

התופעה שילדים בני שנה וחצי מסתובבים בחדר מדרגות וההורים אפילו לא יודעים על זה. הילד נכנס ויוצא כמה פעמים והם לא אוחזים.

הייתי בהלם בפעם הראשונה שראיתי ילד בן שנה וקצת בקושי יודע ללכת זוחל ממדרגה למדרגה בבניין , דפקתי בדירה כולי בלחץ וזעזוע בטוחה שאני הולכת לדווח לרווחה בערך ואז האמא אומרת בשיא הנחת והשלווה " אהה מוישי בוא חמוד".

התופעה שילדים בני שנה וחצי מסתובבים בחדר מדרגות וההורים אפילו לא יודעים על זה. הילד נכנס ויוצא כמה פעמים והם לא אוחזים.

הייתי בהלם בפעם הראשונה שראיתי ילד בן שנה וקצת בקושי יודע ללכת זוחל ממדרגה למדרגה בבניין , דפקתי בדירה כולי בלחץ וזעזוע בטוחה שאני הולכת לדווח לרווחה בערך ואז האמא אומרת בשיא הנחת והשלווה " אהה מוישי בוא חמוד".
הזוי!
טוב שלא אמרה "טוב מוישי יופי שמצאת לך תעסוקה"...

מזעזע,
פשוט זלזול בחיי אדם
אתם חושבות שזוג שמחכה נגיד 10-20 שנה לילד יתנהג ככה?
ההרגל הזה משגע אותי,
צריך לייקר את החיים בכל מצב , חיים הם הדבר הכי יקר !!!

הזוי!
טוב שלא אמרה "טוב מוישי יופי שמצאת לך תעסוקה"...
בואו נגזים.
אין אמא שלא נחרדת מזה שהתינוק שלה יצא לטייל - לא תמיד נעים לה להגיב בפני השכנה, בפרט אם זו שכנה ש" כולי בלחץ וזעזוע בטוחה שאני הולכת לדווח לרווחה".
גיל שנה וחצי שנתיים - הגיל הקלאסי של פעוטות שמגלים את הדלת ואת חדר המדרגות, מגיעים לידית או מתגנבים אחרי אח גדול שיצא מהבית. אין קשר לאחריות הורית. אחרי הפעם הראשונה יודעים איך להיזהר ולהזהיר את בני הבית, לא תמיד זה מספיק.
אין אמא בעולם, גם אם יש לה 8 או 12 ילדים למוזנחת / פרימיטיבית הזאת, שהילד שלה שנשאה על לוח ליבה 9 חודשים - מיותר לה.
מצטערת להיות בוטה, אבל יש אנשים שממש חושבים את זה ורוח הדברים משתמעת אפילו באשכולות בפרוג ובמקומות נוספים חרדיים למהדרין כשעוסקים באתגרים של הורות ואימהות בדור הזה.

ניכר מדבריך שבחיים לא היית במעון/ גן / משפחתון ביום חורף שגרתי...
אני אישית!! דיברתי אתמול עם שכנה- והיא מספרת לי שהילד כבר חמישה ימים עם חום ואינהלציות והיא לא ישנה בלילה וכולי... ואני עצמי ראיתי את הילד- הוא לא מרגיש טוב- בפירוש
אחרי שעה אני מדברת עם המטפלת- גם כן שכנה, ואמרתי לה, אז מה *** כבר שבוע לא מגיע? (כי האמא אמרה לי שכבר שבוע הוא חולה...)
אז היא אומרת לי שהוא לא פספס יום!
והוא לא מרגיש טוב (עם נורופן- כדי שלא תדע שיש לו חום)
משתעל
משלשל
אבל מופיע בוקר בוקר במסגרת...
א. היא חסרת אחריות. בגללה הורים אחראים אחרים יצטרכו להשאר בבית
ב. אשתי מנהלת משפחתון ומטפלת כבר עשרות שנים, וזה שיש הורים חסרי אחריות ורשלנים לא אומר שזה הנורמה

עשיתי את זה בגלל ילדה מיוחדת, אבל זה עוזר פלאים גם לילדים הרגילים

מנעול מספרים ב500 ש"ח, עוזר לא נורמלי!

חסל סדר בריחות, יציאות, חזרות לבד מהגינה (כבר יודעים שנעול)
אין כזה דבר שאבא הולך לתפילה והדלת נשארת פתוחה,
לנעול עם מפתח כל פעם לא הצלחנו לעמוד בזה...

אגב, עשינו את המנעול בגובה סביר כדי שילד באיזור כיתה ב' יסתדר לבד

אולי די כבר עם ההקצנות לשני הכיוונים
אל תשכחו שמאחורי המקלדות עומדים אנשים
וכן, גם לפגוע בהם זה עוול

ולגופן של דברים
לכל אדם יש ימים שהוא לא בפוקוס המקסימלי
שאף אחד לא יספר סיפורים
ועל זה בדיוק נאמר שומר פתאים השם
כמובן שלא מוצדק להתנהל כך קבוע
להבדיל גם מי שהולך כל יום עם מליון ש"ח בכיס לא נזהר כל יום כמו מי שהולך איתם בפעם הראשונה

יש בהחלט מציאות שתינוק , בעיקר תינוק יונק, אוכל בלילה כל שעה- שעה וחצי. ובבוקר עושה שינה רצופה. וואו זה מעייף לאמא, ואח"כ אצל המטפלת- תענוג, הוא ישן לה כל הבוקר.
סיפרו כאן שאספו אותו ב15:00 אאל"ט. גם תינוק שהיה ער כל הלילה - לא מכירה שישן רצוף מ8-15. אולי אולי 5 שעות וגם זה לא הכי סביר

רואה את זה בבנין שלי על בסיס קבוע, אותו תינוק. וכן, האמא יודעת.
עריכה: יכול להיות שהיא יוצאת כל כמה דק' לבדוק איפה הוא. ועדיין.

מא שלי היתה מטפלת ביתית, בשנה אחת תחילת שנה הגיע אבא לקחת את התינוק ואמא שלי התבלבלה עם אבא אחר שהיה דומה לו והביאו לו תינוק לא שלו והאבא לא שם לב! רק אמר תודה רבה וזהו הלך רק לאחר כמה דקות הוא חזר ואמר לאמא שלי הי זה לא הילד שלי!
גננת סיפרה לי שאבא בא לקחת את בנו בסוף היום. היא מביאה לו א העגלה והוא שואל" עס איז מייַן?(זה שלי?)
אמרה לו: של אישתך:sneaky:

גננת סיפרה לי שאבא בא לקחת את בנו בסוף היום. היא מביאה לו א העגלה והוא שואל" עס איז מייַן?(זה שלי?)
אמרה לו: של אישתך:sneaky:
התינוק לא בכה כשהאבא בא לקחת אותו? נשמע שהוא זר לו... :unsure: :oops:

זה גם חוסר אחריות משווע וגם חוסר רגישות וערך לחיים
מסכן הילד הוא חולה
הוא צריך בית , אמא , לישון,

איזה הורים מסוגלים ככה להיות אטומים?
תינוק הוא חסר ישע זה שהוא לא יכול לדבר זה לא הופך אותו לחסר רגש
צריך לנסות להכנס לנעלים שלו להבין אותו
אני מכירה משהי ששלחה תינוק בן 3 וחצי חודשים עם דלקת ראיות למטפלת.
מה זה ??????
פשוט מחרייידדד,
התעללות באנשים
צריך לעשות קורס הורות לפני שיולדים!! או לעשות מבחן בדיקה מי מסוגל לזה
בורא עולם שמביא את הילד סומך על ההורים אלוקים לא טועה!!!!!!!!!!!
לא אומרת שלא צריך לעורר מודעות
בואו נתאפס בבקשה ונזכור מי הביא את הילד להורים שלו.
ואני דווקא אמא מאד היסטרית אבל קשה לי מאד עם התגובות פה!!

גן לגילאי שנה .והאבא ("הטייס")המדובר הוא אביו הבילוגי

ודרך אגב, עבדתי בתור מטפלת משלימה כמה ימים.
היה אבא אחד מאד צדיק, שלא מסתכל על נשים (שונאת את הביטוי "עושה שמירת עיניים")
והפלא ופלא! הוא חיכה שהבת שלו בת שנתיים תיכנס, אמר לי בדיוק מה היה בבוקר (היא בתהליך גמילה, אז פירט לי מתי היתה בבוקר בשירותים וכו')
וראה שהיא נכנסת ושמע שאני אומרת לה בוקר טוב, ורק אז הלך! וכל זה היה בצניעות!
אז כנראה שזה אפשרי.. :rolleyes:

קראתי את רוב האשכול ויש פה באמת הרבה דוגמאות להורים לא אחראים
ולצערנו יש הרבה כאלו ביננו שאין להם שום אחריות על הילדים ולו היו צריכים להשיג רשיון כדי ללדת ילדים הם לא היו מקבלים!. (כמה שזה נשמע נורא)
השבוע עמדתי בתחנת אוטובוס שנמצאת ממש אחרי סיבוב של הכביש ממש מסוכן לעמוד שם
עמד שם אבא עם כמה וכמה ילדים קטנים (מעל 6 ילדים) שבאמת היה נראה כאילו קיבל אותם בחינם ואם ילך אחד לא נורא
הילדים כל הזמן קפצו לכביש ושיחקו בין המדרכה לכביש (כן כן ממש על הכביש) ושאנשים בתחנה נזעקו וצעקו על הילדים ואז על האבא שישים לב הוא חיך חיוך מטופש וקרא לילד שיעלה למדרכה, והילד אפילו לא הסתובב או התיחס לאבא... באמת שהאנשים בתחנה היו המומים מהמצב זה באמת היה לא שפוי ורק היה צריך לקרות אסון, איזה מלאך שמר על הילדים האלו...
זה נתן לי פשוט לראות בעיניים מזה הורה לא אחראי... מענין אם הילד היה נפגע חלילה מרכב אם האב היה מזיז לו או מזיל דמעה....

קראתי את רוב האשכול ויש פה באמת הרבה דוגמאות להורים לא אחראים
ולצערנו יש הרבה כאלו ביננו שאין להם שום אחריות על הילדים ולו היו צריכים להשיג רשיון כדי ללדת ילדים הם לא היו מקבלים!. (כמה שזה נשמע נורא)
השבוע עמדתי בתחנת אוטובוס שנמצאת ממש אחרי סיבוב של הכביש ממש מסוכן לעמוד שם
עמד שם אבא עם כמה וכמה ילדים קטנים (מעל 6 ילדים) שבאמת היה נראה כאילו קיבל אותם בחינם ואם ילך אחד לא נורא
הילדים כל הזמן קפצו לכביש ושיחקו בין המדרכה לכביש (כן כן ממש על הכביש) ושאנשים בתחנה נזעקו וצעקו על הילדים ואז על האבא שישים לב הוא חיך חיוך מטופש וקרא לילד שיעלה למדרכה, והילד אפילו לא הסתובב או התיחס לאבא... באמת שהאנשים בתחנה היו המומים מהמצב זה באמת היה לא שפוי ורק היה צריך לקרות אסון, איזה מלאך שמר על הילדים האלו...
זה נתן לי פשוט לראות בעיניים מזה הורה לא אחראי... מענין אם הילד היה נפגע חלילה מרכב אם האב היה מזיז לו או מזיל דמעה....
מסכימה איתך
זה מאד מצער הנושא הזה ,
אבל זה לא מתיר לשפוך דם של ילדים בגלל שהם לא בפורום ולא יכולים לספר מה עבר עליהם.

זה גם חוסר אחריות משווע וגם חוסר רגישות וערך לחיים
מסכן הילד הוא חולה
הוא צריך בית , אמא , לישון,

איזה הורים מסוגלים ככה להיות אטומים?
תינוק הוא חסר ישע זה שהוא לא יכול לדבר זה לא הופך אותו לחסר רגש
צריך לנסות להכנס לנעלים שלו להבין אותו
אני מכירה משהי ששלחה תינוק בן 3 וחצי חודשים עם דלקת ראיות למטפלת.
מה זה ??????
פשוט מחרייידדד,
התעללות באנשים
צריך לעשות קורס הורות לפני שיולדים!! או לעשות מבחן בדיקה מי מסוגל לזה
באמת דבר מחריד ששולחים ילד מרגיש לא טוב הילדים האלה אומללים של החיים תדמיינו שאתן יולדות ומיד אחרי הלידה הולכות לעבודה כי אין לכם ברירה!!!! נשמע הזוי נכון?
זה הרגשה של ילד שהולך מרגיש לא טוב!!!
אמא קודם לילדים ואח"כ עבודה !!!
באמת יש זמנים שנמצאים כל יום עם ילד אחר ולא נעים מהבוס , אבל בואו ניהיה חזקות בענין,
כל יום אני לילדים! אם כולם במוסדות? בונוס! אני הולכת לעבודה
אל תדאגו ד' דואג לכולם רק אנחנו נדאג ונשמור על האוצרות שהוא נתן לנו.
בהצלחה הרבה בריאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה