• הוסף לסימניות
ערכתי חתונה וסגרתי אותה כרגיל לmpeg2 dvd ועשיתי תפריט באנקור
עכשיו הלקוח טוען שהאיכות לא טובה
האם זה קשור לעריכה, ויש לי מה לעשות בנידון ?
תודה מראש....

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות בעצמך, תפתחי את חומר המקור, ואח"כ את הערוך ותצפי בהבדלים!

• הוסף לסימניות
ברור שיש הבדלים, אבל מה אפשר לעשות?
אני סוגרת לפי הכללים, מה עוד?

• הוסף לסימניות
תלוי באיכות שהגדרת בייצוא.
כמה זמן הסרט שלך?

• הוסף לסימניות
באזור השעה
והגדרתי כמו שציינתי mpeg2 dvd
quality 5
ביטרייט 7.5
אבל זה לא משנה כמה שאני משחקת במספרים
זה אותו רעיון אחרי היצוא האיכות פחותה מהמקור

• הוסף לסימניות
תוודאי שזו לא בעיית צפיה אצל הלקוח בגלל המחשב שלו.

תוכנות שונות מציגות אחרת את הוידאו.

תוודאי גם שהלקוח מציאותי ולא מחפש איכות הוליוודית בסרט חתונה..

• הוסף לסימניות
אז זהו שהלקוח טוען שהמחשב שלו פצצה
והמסריט עכשיו אמר שגם אצלו האיכות לא משהו,
השאלה אם זה באמת אצלי הבעיה.....ואם כן מה?

• הוסף לסימניות
תבדקי על אותו מחשב ובאותה תוכנה וידאו שנסגר אצל עורך/ת אחר/ת, ושצולם באותה מצלמה ותשווי.

גם אני כצלם וידאו לא לגמרי מרוצה מאיכות הפלט הסופי, אבל אנחנו חיים בעולם לא מושלם.. וה'לא מספיק איכותי' שלי נראה לאחרים כ'איכות מהממת'.. הקריטוריונים לאיכות שונים מאוד מאחד לשני.
עד שלא תשווי אחד לאחד לא תדעי אם יש בעיה או לא.

• הוסף לסימניות
אולי לא פתחת פרויקט מתאים לחומר הגלם שלך? למשל: פתחת מסמך של NTSC לחומר של PAL?

• הוסף לסימניות
אם את יכולה לדעת באיזה מצלמה צולם הוידאו ולשלוח קטע קצר של דקה(עדיף קטע "בעייתי") באותם הגדרות אקספורט, אני אוכל לומר לך אם יש לך בעיה או לא.

• הוסף לסימניות
אוקי. אני מתייחס רק לקטע המקורי, קטע ערוך אם אפקטים לא מעיד על כלום.
תמונה קצת מגורענת אך זה לא קשור אליך. יתכן והצלם עבד עם gain מיותר או עם Detail גבוה מידי ולכן נוצר רעש.
בקטע שראיתי התמונה לא נראית הכי איכותית שבעולם מכיון שהצלם פתח צמצם מעבר לנקודה הנכונה וקצת שרף פרטים.
בכל מקרה זה לא תמונה כ"כ גרועה והיא עוברת מסך, וזה לא נראה לי קשור לעריכה
אם תשלחי את אותו קטע לאחר עריכה ללא אפקטים - אוכל לומר לך בוודאות אם הייתה לך בעיה בעריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה!!
אשמח לייעוץ אני ממש מתוסכלת ומבולבלת!
יש לי ילד מתוק בן שנתיים וחצי, שלפני כמה חודשים שמנו לב שיש לו שפה קשורה, הלכנו איתו לרופא אא"ג והוא טען שצריך לנתק ויש לו גם לשון קצת קשורה. משם הלכנו לרופאת ילדים שטענה שזה סה"כ אסתטי ובקשר ללשון הכל בסדר (היא אמרה לו להוציא לשון והוא הוציא) ואין צורך לנתק.
מה שקורה עכשיו זה- שיש לו עיכוב בדיבור, היינו אצל קלינאית באבחון והיא טענה שהוא לא מרים את הלשון כלל כשהוא מדבר, וכן שמנו לב שיש לו צורת לב בלשון-בקצה הלשון כאילו, (יש לציין שמיד כשנולד לא הסכים למצוץ כלום רק לאחר כמה ימי נסיונות רבים ומעייפים, הצליח לתפוס בקבוק ולמצוץ, בזמנו בדקו לשון קשורה בבי"ח ולא מצאו, ואח"כ הכל היה בסדר ואכל כרגיל)
השאלה היא: עכשיו רק הדיבור שהוא לא מרים את הלשון למעלה זה המפריע העיקרי + שפה קשורה (משהו נטו אסתטי),
יכול להיות מצב כזה בלשון קשורה שהוא מוציא לשון אבל לא מרים אותה? ?? מה לעשות?? לנתק למרות שהרופאה אומרת שאין צורך? ומה לשפה? ואם כן איפה?? מהורים מנוסים..
תודה מראש על העצות וסליחה על האריכות!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה