אילוס' (cs6)הפסיק להיפתח

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2לכידה.JPG
    KB 20 · צפיות: 18
  • לכידה.JPG
    KB 33.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תלחצי על קונטרול+שיפט+אלט ביחד ובד בבד תפעילי את התוכנה.

• הוסף לסימניות
ללחוץ ולפתוח ואז לשחרר?
עשיתי ככה ואז הופיעה ההודעה הזו
צפה בקובץ המצורף 191266
ואח"כ אילוס נתקל בבעיה ונאלץ להיסגר...

קבצים מצורפים

• לכידה1.JPG
    KB 15.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מישו?
אני לא יכולה לעבוד, והלקוח...:(

• הוסף לסימניות
לא נפתח.
מופיע ההודעה הנ"ל

• הוסף לסימניות
תנסי למחוק את התוספת הזו שכתוב בהודעה עם הX.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1236917:
תנסי למחוק את התוספת הזו שכתוב בהודעה עם הX.

לא הבנתי, למחוק את הקובץ?
(אגב, ניסיתי לפתוח כמה קבצים ואף אחד לא נפתח. זה התחיל לעשות לי את הבעיות אחרי שהיו פה כמה הפסקות חשמל קצרצרות שהקפיצו לי את המחשב כמה פעמים שזמן קצר. יכול להיות שזה קשור?)

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי.
כלומר, אני ממש לא הסתדרתי אלא תודות רבות לניק מי שאמר על ההתחברות מרחוק והסבלנות הרבה עד שהעניין הסתדר.
(וזה לא הלך מהר)
תזכה למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה