אילו ממתקים יש בארץ ואין בלונדון?

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהכשרים טובים אבל

• הוסף לסימניות
אני מתארת לעצמי שיש הכל, אבל יש דברים פחות זמינים בכל חנות אלו האוסם למיניהם: ביסלי, במבה פופקו מתוק, במבה אדומה, וכד' שמגיעים בד"כ מיבוא או מהארץ או מארה"ב (עם אריזות יותר יפות משלנו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;994543:
אני מתארת לעצמי שיש הכל, אבל יש דברים פחות זמינים בכל חנות אלו האוסם למיניהם: ביסלי, במבה פופקו מתוק, במבה אדומה, וכד' שמגיעים בד"כ מיבוא או מהארץ או מארה"ב (עם אריזות יותר יפות משלנו)
בגדול יש הכל ובשפע
במבה וביסלי אוסם יש בכל חנות אפשרית אפילו ב'טסקו' במחלקה הכשרה
בבמבה אדומה ופופקו פחות נתקלתי

• הוסף לסימניות
הצעות (קצת ביזאריות)
רחת-לוקום?
גושי שומשום דביקים וטעימים כאלה - או ממתק זהה מבוטנים.
במבליק?
סוכריה על מקל בצורת תרנגול?
מרמלדה?
כל מיני דברים שבטוח עיריית לונדון לא מרשה להכניס לעיר.

• הוסף לסימניות
זה אמנם לא אוכל אבל אולי יוכל לעזור
מה שהילדים שלי הכי נהנים כשאנחנו באים לארץ זה ללכת להכל בשקל ולקנות מליון פיציפקעס (מחזיקי מפתחות, פנסים,עטים מיוחדים וכו') את רוב הדברים אין להשיג כאן וגם מה שכן הרבה יותר יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;994565:
הצעות (קצת ביזאריות)
רחת-לוקום?
גושי שומשום דביקים וטעימים כאלה - או ממתק זהה מבוטנים.
במבליק?
סוכריה על מקל בצורת תרנגול?
מרמלדה?
כל מיני דברים שבטוח עיריית לונדון לא מרשה להכניס לעיר.
יש הכל חוץ מסוכריה על מקל בצורת תרנגול...

• הוסף לסימניות
בני משפחתי בלונדון המעטירה...
נהנים מאוד מ - תוצרת חלב! 'שוקו'אים, מעדנים מיוחדים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;994577:
בני משפחתי בלונדון המעטירה...
נהנים מאוד מ - תוצרת חלב! 'שוקו'אים, מעדנים מיוחדים וכו'.
רעיון מצוין! שקית שוקו נשמע ממש טוב!
מעדנים יש כמעט הכל- כולל מילקי אבל זה יקר

• הוסף לסימניות
תודה לכן
על אמריקה אפשר להגיד שיש הכל! חוץ מבמבה מתוקה
בלונדון לא ראיתי שיש מבחר כל כך גדול אבל לא בדקתי בדיוק מה יש או אין
המארחת שלי היא סבתא לנכדים ורציתי להביא לה ממתקים בשבילהם,
מוצא חן בעיני גם הרעיון של הכל בשקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;994665:
תודה לכן
על אמריקה אפשר להגיד שיש הכל! חוץ מבמבה מתוקה
בלונדון לא ראיתי שיש מבחר כל כך גדול אבל לא בדקתי בדיוק מה יש או אין
המארחת שלי היא סבתא לנכדים ורציתי להביא לה ממתקים בשבילהם,
מוצא חן בעיני גם הרעיון של הכל בשקל
דווקא אני ראיתי:)
אבל מה שכן חסר לי כאן - באמריקה זה - פופסים של "מיה" חטיף תן צא'פ וכדומה:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה