בגדול יש הכל ובשפענכתב ע"י dk;994543:אני מתארת לעצמי שיש הכל, אבל יש דברים פחות זמינים בכל חנות אלו האוסם למיניהם: ביסלי, במבה פופקו מתוק, במבה אדומה, וכד' שמגיעים בד"כ מיבוא או מהארץ או מארה"ב (עם אריזות יותר יפות משלנו)
ישנכתב ע"י blueberry;994560:טעמי אולי?
יש הכל חוץ מסוכריה על מקל בצורת תרנגול...נכתב ע"י קקטוס;994565:הצעות (קצת ביזאריות)
רחת-לוקום?
גושי שומשום דביקים וטעימים כאלה - או ממתק זהה מבוטנים.
במבליק?
סוכריה על מקל בצורת תרנגול?
מרמלדה?
כל מיני דברים שבטוח עיריית לונדון לא מרשה להכניס לעיר.
רעיון מצוין! שקית שוקו נשמע ממש טוב!נכתב ע"י chavi9;994577:בני משפחתי בלונדון המעטירה...
נהנים מאוד מ - תוצרת חלב! 'שוקו'אים, מעדנים מיוחדים וכו'.
דווקא אני ראיתינכתב ע"י MV25;994665:תודה לכן
על אמריקה אפשר להגיד שיש הכל! חוץ מבמבה מתוקה
בלונדון לא ראיתי שיש מבחר כל כך גדול אבל לא בדקתי בדיוק מה יש או אין
המארחת שלי היא סבתא לנכדים ורציתי להביא לה ממתקים בשבילהם,
מוצא חן בעיני גם הרעיון של הכל בשקל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים