דרוש מידע אילו שירים על שבת אתם מכירים?

• פותח הנושא E.T
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא זמירות של שבת אלא שירים על השבת.
עדיף קצבי.
יש של יובל טייב, שכחתי את השם של השיר אבל הוא קצבי וסוחף. ( כי הדלקתי נרותיי והצעתי מיטתי והחלפתי שמלותיה לכבוד יום השבת…. )
יש את של חיים ישראל השבת שלי, שקט אבל יפה.
יש לחיים בר אני לא זוכרת מה השם אבל שיר מהמם!
יניב בן משיח שבת של קודש.

• הוסף לסימניות
יש של יובל טייב, שכחתי את השם של השיר אבל הוא קצבי וסוחף. ( כי הדלקתי נרותיי והצעתי מיטתי והחלפתי שמלותיה לכבוד יום השבת…. )

• הוסף לסימניות
לכבוד שבת של מוטי וויס
זה מעולה לקחתי את זה,
אבל אני צריכה עוד.
בעברית? בסגנון 'שבת קודש' של אברהם פריד?
שבת קודש ויוסף מוקיר שבת של אברהם פריד
קצת ישן.
רעיון ממש טוב. אבדוק תודה!
יש את של חיים ישראל השבת שלי, שקט אבל יפה.
מדבר יותר על החיים שלו מאשר על השבת לא?
שבת של קודש חיים בר מהמם!
לא מכירה יש לך קישור אולי?
למקהלת הילדים אידיש נחת יש אלבום עם שירי שבת.
גוט שאבעס גוט שאבעס. גוט שאבעס גוט שאבעס- של קרליבך.
דיאט דיאט- של ליפא שמעלצער.
כבד מידיי עבור זה..

זה בעצם אמור להיות חלק ממסיבת סיום.
אז אני מחפשת משהו שישתלב טוב וגם יתאים לקהל היעד.
שבת של משה קליין
לא מכירה.
אבדוק. תודה!

• הוסף לסימניות
חיים ישראל השבת שלי

• הוסף לסימניות
יש שיר על שבת של ישי ריבו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חיים ישראל השבת שלי
יש שיר על שבת של ישי ריבו
כמה טוב שבאת
לא בהכרח, לי אישית זה נתפס יותר כשיר על שבת.
תודה לכולם!!
רעיונות ממש יפים.
אם יש עוד רעיונות נשמח. בנתיים עוד לא סגרנו על שום דבר סופי.
מה קהל היעד?
חרדי מגוון.
מבחינת מוצא יש מהכל ב''ה.
חלק יותר פתוחים וחלק פחות.
גם אלו שלא פתוחים זה עדיין לא בני ברק אז זה סגנון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה