לא חסידי כבד.מזרחי/חסידי?
לא זמירות של שבת אלא שירים על השבת.תמקדי יותר - זמירות? עברית? קצביים? שקטים?
בעברית? בסגנון 'שבת קודש' של אברהם פריד?לא זמירות של שבת אלא שירים על השבת.
עדיף קצבי.
יש של יובל טייב, שכחתי את השם של השיר אבל הוא קצבי וסוחף. ( כי הדלקתי נרותיי והצעתי מיטתי והחלפתי שמלותיה לכבוד יום השבת…. )לא זמירות של שבת אלא שירים על השבת.
עדיף קצבי.
יש של יובל טייב, שכחתי את השם של השיר אבל הוא קצבי וסוחף. ( כי הדלקתי נרותיי והצעתי מיטתי והחלפתי שמלותיה לכבוד יום השבת…. )
אשת חיל של יעקב שוואקיאשמח לכמה שיותר רעיונות..
תודה!
זה מעולה לקחתי את זה,לכבוד שבת של מוטי וויס
בעברית? בסגנון 'שבת קודש' של אברהם פריד?
קצת ישן.שבת קודש ויוסף מוקיר שבת של אברהם פריד
רעיון ממש טוב. אבדוק תודה!יש של יובל טייב, שכחתי את השם של השיר אבל הוא קצבי וסוחף. ( כי הדלקתי נרותיי והצעתי מיטתי והחלפתי שמלותיה לכבוד יום השבת…. )
מדבר יותר על החיים שלו מאשר על השבת לא?יש את של חיים ישראל השבת שלי, שקט אבל יפה.
לא מכירה יש לך קישור אולי?שבת של קודש חיים בר מהמם!
למקהלת הילדים אידיש נחת יש אלבום עם שירי שבת.
כבד מידיי עבור זה..גוט שאבעס גוט שאבעס. גוט שאבעס גוט שאבעס- של קרליבך.
דיאט דיאט- של ליפא שמעלצער.
לא מכירה.שבת של משה קליין
כמה טוב שבאתיש שיר על שבת של ישי ריבו
מה קהל היעד?זה בעצם אמור להיות חלק ממסיבת סיום.
אז אני מחפשת משהו שישתלב טוב וגם יתאים לקהל היעד.
לא בהכרח, לי אישית זה נתפס יותר כשיר על שבת.מדבר יותר על החיים שלו מאשר על השבת לא?
חיים ישראל השבת שלי
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
יש שיר על שבת של ישי ריבו
כמה טוב שבאת
שיר מושלם!
תודה לכולם!!לא בהכרח, לי אישית זה נתפס יותר כשיר על שבת.
חרדי מגוון.מה קהל היעד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים