מידע שימושי אין אפשרות לגמולים למורות שעובדות תחת עמותה?

• הוסף לסימניות
נודע לי שישנו חוק חדש שרק מורות שיש להן תקן יכולות לעשות גמולים,
אממה, מורות שעובדות בעמותות זה לא נקרא תקן,לא?!
החוק הזה קיים או לא?
הבנתי נכון או לא???
תודה לכל המגיבות

• הוסף לסימניות
הבנתי נכון או לא???
לצערי הבנת נכון
החוק שריר וקיים !
אחותי עובדת בעמותה ולא נחשב לה שום גמול שיש לה!!!
נכנסה עכשיו לאופק חדש בדרגה 1 למרות שיש לה 15 גמולים. לא התחשבו בכלום!
כבר ניסתה לפנות ולדבר עם ל מי שאפשר, ו... נאדא, אין עם מי לדבר....

ואוטוטו אין כבר יותר אפשרות לעשות בכלל גמולים, רק אלו המוכרים לאופק / עוז

• הוסף לסימניות
לצערי הבנת נכון
החוק שריר וקיים !
אחותי עובדת בעמותה ולא נחשב לה שום גמול שיש לה!!!
נכנסה עכשיו לאופק חדש בדרגה 1 למרות שיש לה 15 גמולים. לא התחשבו בכלום!
כבר ניסתה לפנות ולדבר עם ל מי שאפשר, ו... נאדא, אין עם מי לדבר....

ואוטוטו אין כבר יותר אפשרות לעשות בכלל גמולים, רק אלו המוכרים לאופק / עוז
אני חושבת שלי כן הכירו.
מכירים בגמולים שנעשו לאחר שנת וותק מוכרת בעבודה.
ז"א,
אני עשיתי המון גמולים שלא הכירו לי,
כי עשיתי לפני שנת עבודה שהייתה מוכרת (לא הייתה מוכרת בשל מספר השעות, לא בגלל מקום העבודה. מה גם, ששעות עבודה כסייעת למשל, לא מוכרות, צריך לכתוב סייעת פדגוגית - שווה לבדוק היטב לפני שמגישים אישורי מעסיק)

ועוד משהו,
אל תרפו.
תבדקו היטב מה מגיע לכם וכשאתם בטוחים, לכו עם זה עד הסוף.
אני התקשקשתי על הדרגה שלי במשך שנתיים!! מיילים הלוך חזור. נסיעה לירושלים.
בשלב מסויים התייעצתי עם ינשוף ועם רואת חשבון שמבינה באופק,
שתיהם אמרו לי שמגיעה לי דרגה גבוה יותר.
אז כבר כתבתי משהו חריף יותר
ופתאום דברים הסתדרו.
לא הגיע לי מלכתחילה דרגה ממש גבוהה, אבל מ - 1, כל דרגה אחרת טובה יותר ;)

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל, אבל

א. מורה שלא עובדת בתקן, המעסיק קבע אתה את רמת המשכורת שלה, ובגלל זה הוא לא נותן גמולים. אבל מורה שעובדת בתקן, היא רשומה במערכת משרד החינוך, המעסיק/הבעלות חייבים לתת לה גמולים ואת כל הפרמטרים של המשכורת.
ב. כל התיכונים נמצאים בידי בעלויות, איך לא יתנו תקנים, ואיך לא יתנו גמולים?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה בגמולים בעמותות
הנושא רק אם רשומים בתקן במשרד החינוך
בתיכונים רב המורות רשומות מקבלות תקן וכמעט כל התיכונים זה עמותות
יתכן חלק קטן שלא כמו צעירות וחדשות אבל כל אחת יכולה לבדוק ולדעת אם רושמים אותה בפורטל עובדי הוראה

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה בגמולים בעמותות
הנושא רק אם רשומים בתקן במשרד החינוך
בתיכונים רב המורות רשומות מקבלות תקן וכמעט כל התיכונים זה עמותות
יתכן חלק קטן שלא כמו צעירות וחדשות אבל כל אחת יכולה לבדוק ולדעת אם רושמים אותה בפורטל עובדי הוראה
זאת אומרת שאם אני רשומה אז כן שווה לי לעשות?
ההתלבטות שלי היא לפני, האם לעשות או לא,
כיון שהתיכון שלנו תחת עמותה וכן יש לי שעות שלי,
אבל מכיון שאני רק בדרך לתואר לא צורפתי לעוז לתמורה,
חשבתי שכדאי לי עד שאני מסיימת את התואר לצבור מלא גמולים כדי להיכנס בדרגה גבוהה ,וכאן החוק נכנס לי בשיניים...

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל, אבל

א. מורה שלא עובדת בתקן, המעסיק קבע אתה את רמת המשכורת שלה, ובגלל זה הוא לא נותן גמולים. אבל מורה שעובדת בתקן, היא רשומה במערכת משרד החינוך, המעסיק/הבעלות חייבים לתת לה גמולים ואת כל הפרמטרים של המשכורת.
ב. כל התיכונים נמצאים בידי בעלויות, איך לא יתנו תקנים, ואיך לא יתנו גמולים?
א. לא כל כך הבנתי מה זה אומר עובדת בתקן, אם יש למורה שעות שלה תחת עמותה זה תקן או לא???
ב. לא הבנתי מה באתם לומר בסעיף זה :eek:

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאם אני רשומה אז כן שווה לי לעשות?
ההתלבטות שלי היא לפני, האם לעשות או לא,
כיון שהתיכון שלנו תחת עמותה וכן יש לי שעות שלי,
אבל מכיון שאני רק בדרך לתואר לא צורפתי לעוז לתמורה,
חשבתי שכדאי לי עד שאני מסיימת את התואר לצבור מלא גמולים כדי להיכנס בדרגה גבוהה ,וכאן החוק נכנס לי בשיניים...
את רושמת שעות שלי-השאלה אם מדווחים אותך במצבת עו"ה

לא נכנסת לנושא של שווה או לא-זה החלטה שלך

מורה שרשומה בתקן אמור להתעדכן לה הגמולים
תבדקי איפה שאת לומדת שאמנם שולחים למ. החינוך בזמן ולפני שאת מקבלת את התואר שאז תקפצי לעוז לתמורה

תבדקי גם שבמקום העבודה שלך משלמים כראוי ומעדכנים את הגמולים לפי התיק במ. החינוך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
א. לא כל כך הבנתי מה זה אומר עובדת בתקן, אם יש למורה שעות שלה תחת עמותה זה תקן או לא???

אמנם לא מופנה אלי אבל עונה לך לסעיף א
בעיקרון מורה שיש לה שעות שלה זה תקן ואמור להיות מדווח במצבת
אבל יש מקרים שהעמותה לא מדווחת עליך (בדר"כ מורות צעירות וחדשות אבל אין זה כללים)
תבדקי מולם או מול הפורטל האם מדווחים עליך את השעות שאת מלמדת ומקבלת

• הוסף לסימניות
אמנם לא מופנה אלי אבל עונה לך לסעיף א
בעיקרון מורה שיש לה שעות שלה זה תקן ואמור להיות מדווח במצבת
אבל יש מקרים שהעמותה לא מדווחת עליך (בדר"כ מורות צעירות וחדשות אבל אין זה כללים)
תבדקי מולם או מול הפורטל האם מדווחים עליך את השעות שאת מלמדת ומקבלת
תודה ענקית,
נוודא מול המנהלת...

• הוסף לסימניות
על סעיף א' כבר ענו לך.
על סעיף ב', התכוונתי למשפט שנשאל על תקנים בעמותות. שבודאי שיש תקנים גם בעמותות. רק שהם מחליטים אם להכניס אותם למצבת או לא. ואם הם מכניסים, הם נותנים את כל הזכויות, ואם הם לא מכניסים, הם לא נותנים את כל הזכויות. אלא לפי הסיכום עם המורה.

• הוסף לסימניות
על סעיף א' כבר ענו לך.
על סעיף ב', התכוונתי למשפט שנשאל על תקנים בעמותות. שבודאי שיש תקנים גם בעמותות. רק שהם מחליטים אם להכניס אותם למצבת או לא. ואם הם מכניסים, הם נותנים את כל הזכויות, ואם הם לא מכניסים, הם לא נותנים את כל הזכויות. אלא לפי הסיכום עם המורה.
יש שמכניסים למצבת ומקבלים לפי הדרגה ומשלמים לפי הסכם. (בדר"כ בתי ספר חדשים עד שמגיעים לאיזון ואז משלמים לפי הדרגה)

• הוסף לסימניות
יש שמכניסים למצבת ומקבלים לפי הדרגה ומשלמים לפי הסכם. (בדר"כ בתי ספר חדשים עד שמגיעים לאיזון ואז משלמים לפי הדרגה)

קצת קשה להאמין (אולי ממש תקופה קצרה)
המוסדות עוברים היום ביקורות כל הזמן במיוחד בנושאים אילו
אולי גמול פה ושם אבל בצןרה משמעותית??

שוב לא נכנסת לרשתות אלא רק לבעלויות פרטיות

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כזאת.
בעבר, משרד החינוך היה נותן תקציב לפי מספר תלמידים, בהתאם לדרגה והוותק של הצוות, והצוות אמור להגיש שעות במספר תואם את הכיתות.
היום לא.
בית הספר צריך להציג שעות לפי השעות שהתקבלו במשרד החינוך, והמשרד בודק אותו באופן מדוקדק, כמה שילם לכל מורה.
ובנוסף, היום הרבה מורים נכנסו לארגוני המורים השונים. והם עומדים על הבעלויות שלא יורידו שקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה