לצערי הבנת נכוןהבנתי נכון או לא???
אני חושבת שלי כן הכירו.לצערי הבנת נכון
החוק שריר וקיים !
אחותי עובדת בעמותה ולא נחשב לה שום גמול שיש לה!!!
נכנסה עכשיו לאופק חדש בדרגה 1 למרות שיש לה 15 גמולים. לא התחשבו בכלום!
כבר ניסתה לפנות ולדבר עם ל מי שאפשר, ו... נאדא, אין עם מי לדבר....
ואוטוטו אין כבר יותר אפשרות לעשות בכלל גמולים, רק אלו המוכרים לאופק / עוז
זאת אומרת שאם אני רשומה אז כן שווה לי לעשות?אין שום בעיה בגמולים בעמותות
הנושא רק אם רשומים בתקן במשרד החינוך
בתיכונים רב המורות רשומות מקבלות תקן וכמעט כל התיכונים זה עמותות
יתכן חלק קטן שלא כמו צעירות וחדשות אבל כל אחת יכולה לבדוק ולדעת אם רושמים אותה בפורטל עובדי הוראה
א. לא כל כך הבנתי מה זה אומר עובדת בתקן, אם יש למורה שעות שלה תחת עמותה זה תקן או לא???לא קראתי הכל, אבל
א. מורה שלא עובדת בתקן, המעסיק קבע אתה את רמת המשכורת שלה, ובגלל זה הוא לא נותן גמולים. אבל מורה שעובדת בתקן, היא רשומה במערכת משרד החינוך, המעסיק/הבעלות חייבים לתת לה גמולים ואת כל הפרמטרים של המשכורת.
ב. כל התיכונים נמצאים בידי בעלויות, איך לא יתנו תקנים, ואיך לא יתנו גמולים?
את רושמת שעות שלי-השאלה אם מדווחים אותך במצבת עו"הזאת אומרת שאם אני רשומה אז כן שווה לי לעשות?
ההתלבטות שלי היא לפני, האם לעשות או לא,
כיון שהתיכון שלנו תחת עמותה וכן יש לי שעות שלי,
אבל מכיון שאני רק בדרך לתואר לא צורפתי לעוז לתמורה,
חשבתי שכדאי לי עד שאני מסיימת את התואר לצבור מלא גמולים כדי להיכנס בדרגה גבוהה ,וכאן החוק נכנס לי בשיניים...
א. לא כל כך הבנתי מה זה אומר עובדת בתקן, אם יש למורה שעות שלה תחת עמותה זה תקן או לא???
ב. לא הבנתי מה באתם לומר בסעיף זה![]()
תודה ענקית,אמנם לא מופנה אלי אבל עונה לך לסעיף א
בעיקרון מורה שיש לה שעות שלה זה תקן ואמור להיות מדווח במצבת
אבל יש מקרים שהעמותה לא מדווחת עליך (בדר"כ מורות צעירות וחדשות אבל אין זה כללים)
תבדקי מולם או מול הפורטל האם מדווחים עליך את השעות שאת מלמדת ומקבלת
כולל מורות בחינוך העצמאי שאין להם אופק חדש ועוז או שאצלם ישאר?ואוטוטו אין כבר יותר אפשרות לעשות בכלל גמולים, רק אלו המוכרים לאופק / עוז
על סעיף א' כבר ענו לך.א. לא כל כך הבנתי מה זה אומר עובדת בתקן, אם יש למורה שעות שלה תחת עמותה זה תקן או לא???
ב. לא הבנתי מה באתם לומר בסעיף זה![]()
תוכך כמה שנים, לא יהיה בית ספר ללא עוז/אופק. ולא ברור כמה, כי כבר חשבו שלפני 5 שנים זה יקרה.כולל מורות בחינוך העצמאי שאין להם אופק חדש ועוז או שאצלם ישאר?
יש שמכניסים למצבת ומקבלים לפי הדרגה ומשלמים לפי הסכם. (בדר"כ בתי ספר חדשים עד שמגיעים לאיזון ואז משלמים לפי הדרגה)על סעיף א' כבר ענו לך.
על סעיף ב', התכוונתי למשפט שנשאל על תקנים בעמותות. שבודאי שיש תקנים גם בעמותות. רק שהם מחליטים אם להכניס אותם למצבת או לא. ואם הם מכניסים, הם נותנים את כל הזכויות, ואם הם לא מכניסים, הם לא נותנים את כל הזכויות. אלא לפי הסיכום עם המורה.
יש שמכניסים למצבת ומקבלים לפי הדרגה ומשלמים לפי הסכם. (בדר"כ בתי ספר חדשים עד שמגיעים לאיזון ואז משלמים לפי הדרגה)
אין אפשרות כזאת.יש שמכניסים למצבת ומקבלים לפי הדרגה ומשלמים לפי הסכם. (בדר"כ בתי ספר חדשים עד שמגיעים לאיזון ואז משלמים לפי הדרגה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים