אין חבוש מתיר עצמו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1383338:
יואו, בטח בנית על איזו דירה או מרצדס כסופה בחניון... המקום ינחם אתכם...:D
נראה לי שהיא התכוונה לעדת הפרסים, אשר מקורם מפרס - אירן
ואת התכוונת לפרסים, אשר מקורן בחנות הכל בשניים, Made in China

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1383344:
נראה לי שהיא התכוונה לעדת הפרסים, אשר מקורם מפרס - אירן
ואת התכוונת לפרסים, אשר מקורן בחנות הכל בשניים, Made in China

אכן,
זו היתה כוונתי....:)

• הוסף לסימניות
אמא שלי מבשלת את זה בתור לפתן
בעלי אוכל את הרימון רק בלילה השני לשהחיינו

• הוסף לסימניות
אנחנו פרסים (משקורם מפרס אירן לא מהשני שקל)
ואנחנו נוהגים להביא סוג נוסף של בשר לשולחן יחסית רך וקל (לא ריאה ממש)
ואומרים יהי רצון ....קלה כריאה!!

• הוסף לסימניות
רגע, אפגניסטאן זה לא בוכרים?
סליחה על הבורות, חשבתי שכל הארצון שנגמרות ב"סטאן" זה בוכרה, לא?
יש לי כאן שכנים בבנין שעלו מאוזבקיסטאן (אין מצב שהייתי יודעת לכתוב אילולי השיר על יאקוב) והם לגמרי בוכרים.

אני גם הייתי מאמצת את מנהג יהודי ג'רבה, נשמע לי לגמרי לעניין, ואם כבר גם הייתי משדרגת כך שהסימנים עצמם היו המהלך של הסעודה. בדרך כלל אחרי הסימנים לאף אחד אצלנו אין חשק וכוח לאכול סעודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה