אין לי שם מתאים....

• הוסף לסימניות
גנדאלף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1441675:
רק שלא יעשה אפצ'י:):):)

ציור ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו!
מוטי!
מדהים ברמות שלא מביישות רמה בינלאומית.
אני כל כמה שניות מציצה עוד ועוד בציור. וטובעת בתוכו.
אין הרבה דברים כאלו!
שאפו ענק!

נכתב ע"י ronitg;1441074:
מתושלח
או: בא בימים

למה?
בבא לילות!

אפשר גם:
יורדים מהעץ...
סבא מטאור [מטה+אור]

ואם תרצה נחשוב על עוד...
או פתאום יצוץ לו שיר...:)

• הוסף לסימניות
מיסטר שייד ( shade פירושו: צל, וגם נשמע כמו "שד")
או מיסטר שיינר (shiner פירושו פנס).

• הוסף לסימניות
כבר עובד על משהו חדש.....

צריך כאן שופט מהקהל

• הוסף לסימניות
מבחינה פסיכולוגית - "אל תסתכל בקנקן..."http://www.prog.co.il/images/smilies/cool.gif

• הוסף לסימניות
מוטי, אתה כל פעם מפתיע אותי מחדש.
דמות ססגונית מיסתורית דרמטית ומענינת.
כותרות: 1. "הזקן והאור" - פרפרזה על "הזקן והים" של המנגווי
2. "קן ופנסו באפילת הליל"
3. "הישיש המגדלור על אי בודד" - בשימת לב שהישיש הוא המגדלור!!

• הוסף לסימניות
הפיראט הלבן.

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!!

ברור מתושלח!! לא??

• הוסף לסימניות
לצערי זה מזכיר לי סנטה קלאוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה