- הוסף לסימניות
אלקטרולוקסוואוו, תודה לכולם
עזרתם לי מאדד!!
תוכלו להמליץ על חברה מסויימת/דגם?
וגודל, יש הבדל בין 60 ל70 (מבחינת איכות הבישול)?
אלקטרולוקסוואוו, תודה לכולם
עזרתם לי מאדד!!
תוכלו להמליץ על חברה מסויימת/דגם?
וגודל, יש הבדל בין 60 ל70 (מבחינת איכות הבישול)?
מה זה הכיסוי סיליקון? הוא על כל הגז או רק מבער אחד?המעלה באינדוקציה שזה זול.
לא נכון שגז יותר זול
ההבדל שמים וארץ, כי בגז המון אנרגיה מתפזרת ואינה מנוצלת.
משהו כמו 40 אחוז מהאנרגיה מנוצל לבישול.
באינדוקציה למעלה מ90 אחוז מהאנרגיה מנוצלת לבישול!
לכן כשאת שמה סיר על הכיריים באינדוקציה תוך דקה שתיים הוא כבר רותח
והסיר עצמו כמעט ולא מתחמם כמו שבגז.
זמן הבישול מתקצר .
על הניקיון דיברו, הבדל ענק שמים וארץ!
מה שכן לבישול חלבי יש לנו כיסוי סיליקון מיוחד כדי לא להטריף את הכיריים, כי זה לא פשוט כמו שבכיריים מגז.
אז צריך להקפיד לכסות את הכיריים עם הסיליקון כשמכינים חלבי.
חסל סדר להבה חלשה/להבה חסומה/ שיצאה מכלל שימוש/חומרי ניקוי שחדרו
תענוג!
לא כולם נוהגים כך.אז צריך להקפיד לכסות את הכיריים עם הסיליקון כשמכינים חלבי.
מה באמת?יש איך להשתמש עם סירים שהקוטר שלהם קטן והאינדוקציה לא מזהה?
לדוג' פינג'אן אני ממש משחקת איתו בכל האינדוקיצה לראות איפה הוא קולט,יש איך להשתמש עם סירים שהקוטר שלהם קטן והאינדוקציה לא מזהה?
אפשר לשים את הפלטה על הכירייםיש איך לשים כיריים אינדוקציה על מצב שמירת חום במקום פלטת שבת? אין לי מקום לשניהם בשיש...
הזמנו אצל נגר פלטת עץ מצופה פורמייקה עם הגבהה(מעט גדול משטח האינדוקציה).יש איך לשים כיריים אינדוקציה על מצב שמירת חום במקום פלטת שבת? אין לי מקום לשניהם בשיש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים