כללי אינדיזיין - ביצוא ל PDF נהיה סטיה רצינית מהתצוגה

• הוסף לסימניות
הייתה לי פעם בעיה כזאת.
תנסה להפריד את שני תיבות הטקסט לשכבות נפרדות, וגם את הפידיאף המיובא תשים בשכבה נפרדת.
בקיצור, שלוש שכבות.

אצלי זה פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אולי יש לנסות בגרסת אינדי אחרת? וכך נוכל לראות האם זה תלוי בגרסה .

• הוסף לסימניות
לא יעזור לי שאני ידע שבגרסה אחרת הבאג הזה לא תוקף, כי זו הגרסה שישנה אצלי.
אני צריך למצוא בגרסה שאצלי (CS6) איך לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;2173421:
לא יעזור לי שאני ידע שבגרסה אחרת הבאג הזה לא תוקף, כי זו הגרסה שישנה אצלי.
אני צריך למצוא בגרסה שאצלי (CS6) איך לפתור את זה.

אם אכן מדובר בבאג בתוכנה, מה שקצת קשה לי להאמין, לא תמצא פתרון כי אין כזה.
בלי שום קשר - הגרסה שאתה משתמש אמנם נפוצה במחשבים רבים אך גם ישנה.
CS6 קיימת מ-2012. הגיע הזמן להשתדרג.

בקשר לבעיה המעצבנת, נסה לשמור כגרסת PDF אחרת, אולי זה יצליח.
באופן אישי לא יצא לי לגעת שם, אבל אין מה להפסיד.
מצ"ב צילום מסך.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני חוזר על דעתי: תגיע למצב שכל אלמנט בדף יהיה בשכבה בפני עצמו. אם יש חמש אלמנטים, תעשה חמש שכבות. (כלומר, לא רק את האלמנטים הבעייתים תכניס בשכבות נפרדות - אלא את כל האלמנטים שבדף / צמד דפים)

• הוסף לסימניות
עשיתי כדבריך, וכל אלמנט היה בשכבה אחרת.
שכבה אחת ל PDF המיובא, שכבה שניה למספרי העמודים, שכבה שלישית לרקע לתיבת הטקסט, ושכבה רביעית לתיבת הטקסט, (אין עוד אלמנטים בקובץ), אולם זה לא פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
מצאתי כעת את הדרך להסיר את הבעיה. למי שזוכר את התמונה מההודעה הראשונה באשכול, יש בתיבת הטקסט שני שורות. השבירה בין השורה הראשונה לשניה היה ע"י מעבר שורה ידני, וברגע שהחלפתי זאת לסוף פסקה, זה מייצא אותו כהוגן.
ברור שמדובר בבאג, כי בתצוגה וכן בהדפסה וירטואלית זה יצא כל הזמן כמו שצריך, אבל כנראה שהגורם לכך היה הנ"ל.

כעת אני רוצה להקפיץ נושא שהוזכר לעיל:

א) איך יותר אמין ויותר עדיף להוציא קובץ לדפוס, ע"י יצוא? או ע"י הדפסה במדפסת וירטואלית (כפי שכתב אביחיל)?

ב) אם ע"י מדפסת וירטואלית, מה המדפסת המועדפת? האם Adobe PDF ?

ג) מדוע, על אף שמדובר בקובץ שכולו שחור (K) ואין בו שום צבע אחר (C,M,Y), אם כן מדוע כשאני מדפיס את הקובץ בהדפסה וירטואלית הוא מרכיב את האפור מצבעי C,M,Y ולא מה-K ?

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים הדפסה לPDF הצילה את המצב. ולא בכדי.
היה לי מקרה שהיה קובץ שכולו סריקות, ווJPG ועל התצוגה הכל היה יפה וטוב, אבל ביוצא, כל יצוא שהוא, פשוט לא הראה את התמונות אלא קווים מטושטשים.
כמו כן בPDF קחאטור שבו אני משתמש קבוע [וגם שמור הגדרות לפי הלקוחות זה מאוד נח] לא היה לי אף פעם בעיה של חומר שלא יוצא כלל או תמונה שהיתה מטושטשת. וגם שם השחור יוצא 100%.
מה גם שמשקל הקובץ בדרך כלל יורד משמעותית.
אני מבין שהסיבה לזה זה שיצוא מלבד מה שהוא דואג שהדבר יוצא מודפס הוא מכניס עוד אי אילו הגדרות לשמירה על איכות וכן כל מיני דברים שמשאירים את הקובץ "חי", ודבר זה מעלה את המשקל שלו וכמו כן לפעמים עושה באגים, מה שאין כן הדפסה "הורגת" אותו כמעט לגמרי [חוץ מטקסט שעדיין ניתן לבחירה, אבל גם לזה יש אופציה].
וכמו שראינו כאן שהעצות הראשנות שנזרקות לחלל האוויר זה פשוט להדפיס.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל בהדפסה זה גורם לי שזה הופך מקובץ שחור לקובץ CMYK, כפי שהסברתי.
אולי זו בעיה בהגדרות?

ואגב, אתה רוצה לומר שהמדפסת שאתה ממליץ עליה יותר אמינה מהמדפסת של אדובי?

(נ.ב. מבחינת וגדל היצוא הביא לי קובץ קטן יותר מאשר בהדפסה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;2173927:
מצאתי כעת את הדרך להסיר את הבעיה. למי שזוכר את התמונה מההודעה הראשונה באשכול, יש בתיבת הטקסט שני שורות. השבירה בין השורה הראשונה לשניה היה ע"י מעבר שורה ידני, וברגע שהחלפתי זאת לסוף פסקה, זה מייצא אותו כהוגן.
מעניין ביותר.
בדיקה בשביל הניסוי:
מה קורה אם אתה מגדיר מספר קבוע בלידינג, ולא משהו אוטומטי?
האם זה פותר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
נסה בגופן שונה.
האם מדובר בטקסט חי של אינדזיין או טקסט המיובא מתכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2175149:
מעניין ביותר.
בדיקה בשביל הניסוי:
האם זה פותר את הבעיה?

מתנצל. אבל מה זה (מספר קבוע ב)לידינג?

• הוסף לסימניות
כשאתה משנה את גודל הגופן, מרווח השורות אם הוא מופיע על אוטמט זה משנה אותו לפי גודל הפונט. אבל אתה יכול גם לבד לתת רווח שהוא לא אוטמטי.
והשאלה היתה האם יש הבדל בין ריוח שבא אוטמט או שנתת אותו ידני כלומר ששנית את המרווח הבררת מחדל של גודל הפונט.

• הוסף לסימניות
הבנתי. אפילו שאני עובד על התוכנה באנגלית, זה אחד הדברים שמרוב שהם שמישים עושים לפי המיקום.
א"כ התשובה:

נכתב ע"י ונתנו10;2175149:
מעניין ביותר.
בדיקה בשביל הניסוי:
האם זה פותר את הבעיה?
לידינג קבוע לא משפיע על הבעיה.

• הוסף לסימניות
כעת אני רוצה להקפיץ נושא שהוזכר לעיל:

א) איך יותר אמין ויותר עדיף להוציא קובץ לדפוס, ע"י יצוא? או ע"י הדפסה במדפסת וירטואלית (כפי שכתב אביחיל)?

ב) אם ע"י מדפסת וירטואלית, מה המדפסת המועדפת? האם Adobe PDF ?

ג) מדוע, על אף שמדובר בקובץ שכולו שחור (K) ואין בו שום צבע אחר (C,M,Y), אם כן מדוע כשאני מדפיס את הקובץ בהדפסה וירטואלית הוא מרכיב את האפור מצבעי C,M,Y ולא מה-K ?

הרבס כתב בזמנו ש'ייצוא' זה הדבר הכי נכון .

• הוסף לסימניות
לידינג קבוע לא משפיע על הבעיה.
אשמח מאוד לקבל את הקובץ במייל:
natangrunnfeld גימייל.קום

• הוסף לסימניות
שאלתי לעיל מה עדיף, האם לעשות יצוא או להדפיס ל PDF
כתבתי ששמתי לב שבהדפסה זה ממיר את הקובץ מ K ל: C,M,Y
כעת אני שם לב לדבר נוסף, וניתן לראות זאת בתמונה המצורפת, צד ימין המודפס, הגרפיקה קיבלה עיוותים ביחס לצד שמאל המיוצא, שזה נראה כפי שזה צריך להראות.

קבצים מצורפים

• ימין שמאל.png
    KB 76.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אתה מייצא באיכות PRESS ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה