כללי אינדיזיין | החלפת יישור אנכי של מסגרת באופן אוטומטי

• הוסף לסימניות
במקום להסתבך עם הכנסה של 62 אובייקטים לתוך סופי-פרקים, יותר קל להשתמש בסקריפט שלי! ;)

• הוסף לסימניות
מה עם חיפוש והחלפה?

• הוסף לסימניות
אולי דווקא אפשר ב-CS4. אבל האובייקט חייב להיות יותר נמוך, כי אחרת הוא יפריע במקרה שהטקסט בסוף הפרק צריך להגיע עד תחתית העמוד.

• הוסף לסימניות
אופס, ואם הוא מעוגן, הוא יגלוש לעמוד הבא...
אז, הסקריפט שלך טוב יותר?

(ועבדתי לחינם?:()

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהוא יגלוש לעמוד הבא, אבל צריך לשחק עם זה לראות איך זה עובד. והחיפוש והחלפה אפשר רק בגירסאות מאוחרות (CS4 ואולי CS3, לא יודע).

• הוסף לסימניות
אם במילא מקמתי איזשהוא עיטור בסוף כל פרק, אז הוא חייב להופיע תמיד, אז אולי במקרה כזה זה כן יכול להיות טוב.

• הוסף לסימניות
הרעיון של הכנסת אובייקט בסוף הקטע עובד רק למקרה שאין תמונות וכד' מוכנסות לעמודים אחרים, והם בנויים אך ורק עם טקסט כי הכנסת אובייקט לעמוד עם יישור מאונך לא עובד כמו שאני רואה. ולכן במקרה זה רק עבודה עם הצמדה לרשת תעבוד, האם הבנתי נכון? (ותשאיר אותי בבעיה עם היתומים והאלמנות שצריך ידנית לתקן כל פעם ברווח בין אותיות וכד')

• הוסף לסימניות
לא.
הכנסת אובייקט לעמוד עם יישור אנכי עובדת מצויין. אבל אם אין עוד טקסט בעמוד (כי יש מעבר טור או סגנון שאומר להתחיל בעמוד הבא), והאובייקט הוא הדבר האחרון בעמוד, אזי הטקסט יידחף ללמעלה. פשוט וברור.

• הוסף לסימניות
רעיון גאון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;264063:
אופס, ואם הוא מעוגן, הוא יגלוש לעמוד הבא...
אז, הסקריפט שלך טוב יותר?

(ועבדתי לחינם?:()

אתה יכול להגדיר בסגנון אובייקט האם הוא יוכל 'לגלוש' גם לתחתית העמוד.

רעיון פשוט אבל גאוני....

במידה ויהיו שינויי תוספות מלל, יהיה הבדל בין הסקריפט של אריאל לבקס של RC.

לRC הבקס יעבור לעמוד אחר.
לאריאל הטקסט הנוסף יעבור לבקס פרוס.

• הוסף לסימניות
לפי מה הבנתי, את הסקריפט יש להפעיל בסוף העבודה.
ואם יש תיקונים, להפעיל שוב בסיום התיקונים לעדכון.
ז"א, זה עובד על המצב הקיים ולא משהו ששמור באיזשהוא מקום.
נכון?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להגדיר לסקריפט בהפעלה ראשונית , בהחלת כל תיבות הטקסט, יישור ורק אח"כ ירוץ הסקריפט של חיפוש סוף סיפור או מעבר עמוד לתיבת טקסט, ביישור עילי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;264051:
במקום להסתבך עם הכנסה של 62 אובייקטים לתוך סופי-פרקים, יותר קל להשתמש בסקריפט שלי! ;)

או שתעשה סקריפט שמכניס אובייקטים.
היתרון בשיטה הזו הוא שהיא עובדת בזמן אמיתי. תמיד בסקריפטים אני מפחד שאחרי התיקונים האחרונים (והנורא לחוצים בזמן בדרך כלל) אשכח להריץ את הסקריפט הנצרך - והעסק יתפקשש.

אגב, הייתי שמח מאוד לסקריפט שיזהה מילה בודדת בסוף פסקה ויוסיף לפניה רווח בלתי שביר. אבל אני צריך את זה לCS3. או שמא אפשר בחיפוש והחלפה? לבחור את כל המילים האחרונות בכל הפסקאות?

עדכון: מצאתי כאן: http://books.google.com/books?id=rQ...=X&oi=book_result&ct=result&resnum=8#PPA37,M1

הנחיות לביצוע של הדבר הזה בדיוק. דא עקא, זה לא עובד לי (כלומר לא מוצא את כל הרווחים לפני מילה אחרונה בפסקה). אני מנחש שזה קשור לעובדה שאני עובד בעברית. יש למישהו מושג מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
וואלה איזה קטע.
אני רואה באתר סמוך אשכול שלך בנושא מעניין זה .
בCS3 אפשר על ידי חיפוש גרפ.
בCS4 אפשר להגדיר בסגנון מקונן של רמת הפסקה!

לגבי הרעיון ש RC העלה.
תיבת עוקפת מלל שנמצאת בתוך תיבת טקסט פרוס, היא מבטלת את הגדרת היישור פריסה. ומגדירה את התיבה כמיקום עילי בתיבה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר על ידיד חיפוש GREP? כאמור, ניסיתי את החיפוש שבקישור ולא הצלחתי. אין לי CS4
(ואכן, פרסמתי בפורום השני, כי כאן לא הייתה היענות. האשכול הזה כבר גדול מדי כנראה)

• הוסף לסימניות
אפשר גם עם AutoFlow של הארבס. הוא מכווץ/מרחיב אוטומטית את המסגרת האחרונה בסיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gchw;264898:
אפשר גם עם AutoFlow של הארבס. הוא מכווץ/מרחיב אוטומטית את המסגרת האחרונה בסיפור.

הפלאגאין של הרבס מסדר את נושא המילה בודדת בסןף פסקה?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;264901:
הפלאגאין של הרבס מסדר את נושא המילה בודדת בסןף פסקה?

לזה לא צריך סקריפטים ולא פלאג אינים. בCS4אפשר להגדיר סגנון Grep לעשות no break במספר מסויים של תווים בסוף כל פיסקה...

• הוסף לסימניות
הארבס,

יש כאלו שהם עדיין ב-CS2. וגם נראה לי שלהחל סגנון grep מסובך על 90% מהפסקאות בספר עלול להאט את הביצועים במדה ניכרת. נכון/לא נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה