כללי אינדיזיין | החלפת יישור אנכי של מסגרת באופן אוטומטי

• הוסף לסימניות
שלום אריאל!

טוב לראות אותך כאן! (אני מכיר אותך, נכון?) (אני לא בקרתי הרבה בתקופה אחרונה...)

הסגנון GREP הזה הוא לא אמור להיות מסובך. לפי מה שידוע לי, סגנונות GREP עלול להאט ביצוע רק במידה שיש הרבה סגנונות (עשרות) בו זמנית.

• הוסף לסימניות
(אני מכיר אותך, נכון?)

כן, זה אני.

בקיצור, מי שאין לו GREP ב-InDesign צריך סקריפט.

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת האשכול, פשוט יישמתי עכשיו את הרעיון הפשוט והגאון של RCPRO, והוא עבד בצורה מדהימה! יישר כוח!!!

• הוסף לסימניות
RCPRO פרופשיונל. באינדזיין ובעוד כמה תחומים:).

• הוסף לסימניות
מקפיץ את האשכול!
RC.
כעת בCS5 תקנו את הבאג של פריסת ההטקסט לעמוד, גם כשיש תיבת עוקפת מלל.

יש פתרון?

• הוסף לסימניות
לא מבין. מצטער...

• הוסף לסימניות
אתר להמרה מקודים יוניקוד לטקסט:
https://r12a.github.io/apps/conversion/

מיועד עבור מי שירצה לקרוא דברים לא רלוונטיים מההסטוריה הרחוקה שכבר אינה מתועדת.
בשביל עד 32 מילה אפשר לעשות קופיפייסט לגוגל והוא ממיר לבד בשורת החיפוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה