כללי אינדיזיין - יש אפשרות לכותרות מתחלפות בcs2?

• הוסף לסימניות
לי לא ידוע על כך. אבל אולי?

• הוסף לסימניות
אפשר קצת יותר לפרט השאלה:confused:

• הוסף לסימניות
מה שנקרא Styleref בוורד, כותרות שמתלחפות לפי הסגנון, וזה אפשרי רק מcs3.

• הוסף לסימניות
מי שיש לו תג מבין מצויין....

למשל בכל הדפים בצד ימין כתוב שם הספר (קבוע) ובדפים השמאליים שם הפרק הנוכחי. כל פרק, בכותרת אתה שם קוד מסויים והכותרת למעלה 'שולפת' את שם הפרק שמתחיל לרוץ עד הפרק הבא וכן הלאה. כך זה בתג. ויש עוד הרבה אפשרויות בזה בתג.

• הוסף לסימניות
גרף, בוורד יש את זה גם וכנ"ל

• הוסף לסימניות
אתה חושב שכולם מכירים את וורד כמוך?;)

אמרתי לך כבר פעם שבארץ בקושי מכירים חצי מהאופציות של וורד. :)

• הוסף לסימניות
ונתנו, למה רק מcs3
נראה לי שיש את זה מגירסה 2...

Section Marker - ידוע לך?

אולי יש לכם משהו יותר חדיש ויעיל שלא ידעתי עליו?

• הוסף לסימניות
יש לנו משהו שנקרא Variables.
אבל מענדי אם זה נכון מה שכתבת, אני חוזר בי, ומתחיל ללמוד...

• הוסף לסימניות
הנה תמונה מצורפת

קבצים מצורפים

• 1010.jpg
    KB 488 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה לא נשלף אוטומטי בכל פרק, רק בכל מאסטר מחדש

זה השיפור של ה"ועריאייבעלס" (אין לי כוח לעבור לאנגלית)

ועכשיו אבקש לפרט איך משתמשים עם ה'משתנים' האלו?

ונתנו, החכם אותנו

• הוסף לסימניות
אתה מבקש ממני?
אני שואל אותך!

• הוסף לסימניות
להסביר לך ב"סקשין מארקר"?

בבקשה

שלב א':
במאסטר של הספר עליו אתם עובדים, ליצור תיבת טקסט במקום הרצוי בה תופיע הכותרת,
נכנסים לעריכה של התיבת טקסט (עד שהסמן מהבהב) נגשים לתפריט Type> Insert Spetial Chatecters> Markers> Section Marker

שלב ב'
בתחילת כל פרק לעשות את הפעולה הבאה:

לחיצה על הלשונית הקטנה שבמצופית הPages
לגשת לNumbering & Section Options
בשדה Section Marker, לכתוב את שם הפרק.

זהו.

אני הבנתי ממך שבCS3 עם ה'משתנים' אפשר שזה ילך באופן אוטומטי, אבל מי יגלה לנו איך???

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך!

• הוסף לסימניות
האם אתם מבינים יודיש???
"ומי שיודע תג הנני להודיעם שבאינדיזיין זה עובד אלף פעמים ככה"
"און ווער עס קען תג ווייסט אז אינדיזיין ארבעט די "כותרת משתנות וקבוע" טויזענט מאל בעסער ווי פון תג"

• הוסף לסימניות
?

תג בפ, תסביר!
טאג באפ, זיי מאסביר...

• הוסף לסימניות
און Cs3 קען מען אנשטעלן אז די כותרת זאלן זיין א פארגראף אדער קאראקטער סטייל ומה כל הרעש

• הוסף לסימניות
חשוב רק לציין שבאינדי כדאי לעשות את הסקשיין מארקר רק אחרי העיצוב הסופי כי הוא קובע את עצמו על העמוד ולא על הפסקא. כך שאם נוסף אח"כ עוד עמוד בהתחלה צריך לעבוד על הכל מחדש.....

• הוסף לסימניות
מישהו פה יכול לגלות את הסוד של 'תג בפ'?

הבנתי גם מ'ונתנו' שיש אפשרות חדשה בCS3, שזה יקרה באופן אוטומטי...

נא לעדכן.

• הוסף לסימניות
עובד מצויין כמו Styleref בוורד.
במאסטר מכניסים כזה Variable, בתיבת טקסט כמובן, מגדירים איזה סגנון פיסקה או תו שרוצים שיתחלף, וזה עובד מצויין. מה שכן, עוד לא מצאתי איך עושים Update, הגם שאני רואה שזה עובד.

• הוסף לסימניות
האם אין אתם יודעים איך זה עובד?
אם ככה אגלה הסוד הכמוס הזה
type>text variables>define>new>type>running header>style>בוחרים באיזה סטייל שרוצים לשלוף>ok>done
אחרי כן כשעושים רייט קליק יכולים להכניס הכותרת שאך יצרת וישלוף כל הכותרת על העמוד
אקווה שהסברתי הכל על נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה