כללי אינדיזיין- עשיתי טעות...

• הוסף לסימניות
שרשרתי טקסט ושכחתי לפתוח תיבת טקסט במאסטר. יש דרך חלופית לשלוט על כל הטקסט ?

• הוסף לסימניות
תמחקי את כל התיבות, חוץ מהתיבה הראשונה, ותתחילי מהתחלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1453287:
תמחקי את כל התיבות, חוץ מהתיבה הראשונה, ותתחילי מהתחלה.

אפשר להעזר לשם כך בסקריפט בשם deliter שכתבתי. הוא חינם.
נראה לי שהעלתי כאן לפורום היכן שהוא.

ואם משום מה זה לא מעשי. יש אופציה של פריסה מחדש בתוכנה. אני מעולם לא הפקתי ממנה איזה הצלחה... אבל אולי עם קצת התמדה.

וגם יש לי סקריפטים בתשלום המאפשרים להזיז כל התיבות המשורשרות. וכן לשנות לגודל אחר.
אם זה רלונטי אםשר לפנות בפרטי.

• הוסף לסימניות
אשמח אם אפשר להעלות את הסקריפט כי לא מצאתי אותו בחיפוש (אבל מצאתי אוצרות אחרים...:)). סתם ככה אנסה גם את השיטה הנ"ל אבל אשמח דרך סקריפט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453593:
אשמח אם אפשר להעלות את הסקריפט כי לא מצאתי אותו בחיפוש (אבל מצאתי אוצרות אחרים...:)). סתם ככה אנסה גם את השיטה הנ"ל אבל אשמח דרך סקריפט.

רק הסקריפט למחיקת סטורי בחינם. השאר בתשלום.

הנה.

הערה: מוחק כל התיבות. תעתיקי לפני כן הטקסט. ותשמרי העתק מהקובץ. למקרה שתקרוס התוכנה בדיוק אז...

קבצים מצורפים

• deleter 1.2.zip
    KB 52 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה, אם התיבות צמודים לקווי השוליים, אפשר להשתמש בפונקציה המובנית שך layout adjustment. מסמנים את זה, בוחרים את כל העמודים (או את המסטר) משנים את רוחב השוליים, ותיבות הטקסט משתנות בהתאם.

• הוסף לסימניות
דווקא פה הבעיה שאני רוצה לפצל לשני טורים. אפשר לעשות את זה ע"י חלוקת המרחב לשני טורים? (פעם זכור לי שראיתי, ולא זוכרת איך עשיתי, שמרחב הגיידים הסגולים התפצל לשניים)

• הוסף לסימניות
לא ברור לי. צריך תמונות מסך של לפני ואחרי.

• הוסף לסימניות
לא נורא, נעזוב את זה.
כרגע הבעיה שלי היא: פתחתי תיבות במאסטר. שרשרתי טקסט. אחרי סידור מינימלי הגדרתי לתיבות במאסטר שני טורים. הטורים חלים על המאסטר אבל לא על הטקסט. רואים אותם מתחת לטקסט.
עשיתי החלה מחדש של המאסטר על כל הדפים מחשש ששרשרתי בטעות לתיבה מנותקת.
גם אחרי החלת המאסטר לא קרה שינוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453914:
לא נורא, נעזוב את זה.
כרגע הבעיה שלי היא: פתחתי תיבות במאסטר. שרשרתי טקסט. אחרי סידור מינימלי הגדרתי לתיבות במאסטר שני טורים. הטורים חלים על המאסטר אבל לא על הטקסט. רואים אותם מתחת לטקסט.
עשיתי החלה מחדש של המאסטר על כל הדפים מחשש ששרשרתי בטעות לתיבה מנותקת.
גם אחרי החלת המאסטר לא קרה שינוי.

שאת מזיזה תיבה במאסטר, זז התיבות במסמך? כי אם לא, הם לא מחוברים.
אם כן זז, כנראה מוגדר לטקסט שלך "span columns" דהיינו להשתרע על כל הטורים.
זה הגדרה בפארגרף סטייל

• הוסף לסימניות
לא זז כלום, כנראה שהן לא מחוברות למאסטר. אבל למה זה כך, אם עשיתי apply master לכל הדפים? זה לא מחבר את התיבות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1453707:
בכל מקרה, אם התיבות צמודים לקווי השוליים, אפשר להשתמש בפונקציה המובנית שך layout adjustment. מסמנים את זה, בוחרים את כל העמודים (או את המסטר) משנים את רוחב השוליים, ותיבות הטקסט משתנות בהתאם.

נכתב ע"י eliezer;1453347:
יש אופציה של פריסה מחדש בתוכנה. אני מעולם לא הפקתי ממנה איזה הצלחה... אבל אולי עם קצת התמדה.

אני מכיר אופציה בשם liquid layoute
שאליה התכוונתי, אתה מדבר על משהו אחר?

------------------
עריכה:
אני רואה שהשם שאמרת נמצא בתוך התפריט של החלונית שאני אמרתי.
מ"מ לא עבד מצויין בלי לגעת בו, אם תרצה להבהיר מה טיבו בוודאי נחכים.

בכל מקרה בנסיון כעת זה עבד לא רע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453950:
לא זז כלום, כנראה שהן לא מחוברות למאסטר. אבל למה זה כך, אם עשיתי apply master לכל הדפים? זה לא מחבר את התיבות?

נראה לי שאין דרך לחבר חזרה למסטר

במקומך, הייתי:
1. נכנס לחפש/החלף, בטאב של object.
2. מחפש את כל תיבות הטקסט ומחיל עליהם סגנון אובייקט
3. מגדיר את הסגנון שיהיה בעל 2 טורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1453957:
אני רואה שהשם שאמרת נמצא בתוך התפריט של החלונית שאני אמרתי.
מ"מ לא עבד מצויין בלי לגעת בו, אם תרצה להבהיר מה טיבו בוודאי נחכים.

ב-CS6 החביאו את הפונקציה השימושית מאוד של layout adjustment. כעת זה נמצא פה:

Layout>Liquid Layout ושם בתפריט הקטן למעלה בצד ימין נמצא layout adjustment.

מה שזה עושה זה כשמשנים את השוליים של עמוד/ים, זה גורם לכל האובייקטים הקרובים לשוליים (כמה קרוב ניתן להגדרה ע"י המשתמש) לזוז ביחד עם השוליים. ויש שם עוד כמה אופציות כיד אדובי הטובה עלינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה