- הוסף לסימניות
שרשרתי טקסט ושכחתי לפתוח תיבת טקסט במאסטר. יש דרך חלופית לשלוט על כל הטקסט ?
נכתב ע"י שרה חסידה;1453287:תמחקי את כל התיבות, חוץ מהתיבה הראשונה, ותתחילי מהתחלה.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453593:אשמח אם אפשר להעלות את הסקריפט כי לא מצאתי אותו בחיפוש (אבל מצאתי אוצרות אחרים...). סתם ככה אנסה גם את השיטה הנ"ל אבל אשמח דרך סקריפט.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453914:לא נורא, נעזוב את זה.
כרגע הבעיה שלי היא: פתחתי תיבות במאסטר. שרשרתי טקסט. אחרי סידור מינימלי הגדרתי לתיבות במאסטר שני טורים. הטורים חלים על המאסטר אבל לא על הטקסט. רואים אותם מתחת לטקסט.
עשיתי החלה מחדש של המאסטר על כל הדפים מחשש ששרשרתי בטעות לתיבה מנותקת.
גם אחרי החלת המאסטר לא קרה שינוי.
נכתב ע"י אריאל וו;1453707:בכל מקרה, אם התיבות צמודים לקווי השוליים, אפשר להשתמש בפונקציה המובנית שך layout adjustment. מסמנים את זה, בוחרים את כל העמודים (או את המסטר) משנים את רוחב השוליים, ותיבות הטקסט משתנות בהתאם.
נכתב ע"י eliezer;1453347:יש אופציה של פריסה מחדש בתוכנה. אני מעולם לא הפקתי ממנה איזה הצלחה... אבל אולי עם קצת התמדה.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1453950:לא זז כלום, כנראה שהן לא מחוברות למאסטר. אבל למה זה כך, אם עשיתי apply master לכל הדפים? זה לא מחבר את התיבות?
נכתב ע"י eliezer;1453957:אני רואה שהשם שאמרת נמצא בתוך התפריט של החלונית שאני אמרתי.
מ"מ לא עבד מצויין בלי לגעת בו, אם תרצה להבהיר מה טיבו בוודאי נחכים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים