כללי אינדיזיין - תג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1862095:
בנוסף, לשיטתך, אינדיזיין לקח לפחות פי-100 שעות מתג לפתח (ומסתמא הרבה יותר). ולכן תג צריך לעלות 1/100 מהמחיר של אינדיזיין, קרי 30 ש"ח?

לא

כתבתי שצריך שהפרמטר למחיר הוא גם המוצר,
ז"א שאם אתה מוכר לחם, שעבדת עליו X שעות בעבודה שהוא מקצועי ברמה X, אתה לא לוקח עליו 1,500 ש"ח,

וגם אם זה דבר שחוסך לך המון, כי אתה לא יכול לחיות בלי זה

אלא..
שאתה בלעדי

השאלה,
אם זה הוגן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1862116:

לא אוכל להתווכח אתך, כי אין לי כלל נסיון אישי בתג. רק שלא כך שמעתי מאנשים שיש להם הרבה נסיון בתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1862138:
לא אוכל להתווכח אתך, כי אין לי כלל נסיון אישי בתג. רק שלא כך שמעתי מאנשים שיש להם הרבה נסיון בתחום.

ואתה מחקה אותם ?

זו זכותך המלאה לדרוש כמה שתוכל
אני רק שואל האם זה נראה לך הוגן

מה תאמר אם יבא מישהו, ויקנה את כל העגבניות בשוק, וידרוש 30 ש"ח לק"ג
ואתה לא חייב לקנות עגבניה

אם המושג "קרטל" נראה לך מוסרי
אין לי מה להמשיך להתדיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1862124:
לא

כתבתי שצריך שהפרמטר למחיר הוא גם המוצר,
ז"א שאם אתה מוכר לחם, שעבדת עליו X שעות בעבודה שהוא מקצועי ברמה X, אתה לא לוקח עליו 1,500 ש"ח,

וגם אם זה דבר שחוסך לך המון, כי אתה לא יכול לחיות בלי זה

אלא..
שאתה בלעדי

השאלה,
אם זה הוגן

לא ירדתי לסוף דעתך בחלק הראשון של התשובה שלך, אבל לגבי הגינות: אני לא חייב לכתוב סקריפטים, אני לא חייב למכור אותם, אתה לא חייב לקנות אותם, אז איפה נכנס פה בכלל שאלה של הגינות?

וגם, עדיף לי מאוד שיהיו לי 20 לקוחות כפול 1500 ש"ח מאשר 100 לקוחות כפול 300 ש"ח. וגם לאותם 20 לקוחות בוודאי שזה עדיף (כי יש להם יתרון ייחודי). כך שכולם יוצאים מרוצים, ואף-אחד לא הוזיל פרוטה מכיסו שלא רצה להוציא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1862155:
לא ירדתי לסוף דעתך בחלק הראשון של התשובה שלך, אבל לגבי הגינות: אני לא חייב לכתוב סקריפטים, אני לא חייב למכור אותם, אתה לא חייב לקנות אותם, אז איפה נכנס פה בכלל שאלה של הגינות?

וגם, עדיף לי מאוד שיהיו לי 20 לקוחות כפול 1500 ש"ח מאשר 100 לקוחות כפול 300 ש"ח. וגם לאותם 20 לקוחות בוודאי שזה עדיף (כי יש להם יתרון ייחודי). כך שכולם יוצאים מרוצים, ואף-אחד לא הוזיל פרוטה מכיסו שלא רצה להוציא.

אתה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
יוחנן אתה גולש למקומות לא נכונים
אתה רוצה להשאר עם אינדיזיין בלבד בצלחה הפסד כולו שלך, אבל מכאן ועד להגיד לאריאל בכמה למכור סקריפט זה ממש גובל בחוסר דרך ארץ ויותר...
יש סקריפט בתג שעולה 10,000 שקל לידיעתך, אף אחד לא אומר לך לקנות מאריאל, גם ההפסד כולו שלך, יש לו סקריפטים מדהימים ושווים כל שקל.
אני קניתי ממנו המון סקריפטים וכל אחד יותר פצצה מהשני, ומעולם לא קבעתי לו את המחיר שלהם, זה דבר שלא נתון לשיקולך בכלל

• הוסף לסימניות
כבר עניתי לך שהסקריפט הזה לא מיועד לך. והתכוונתי לכך.
הוא מיועד לאנשים שמעריכים אותו ומוכנים לשלם עליו את הסכום הזה, ויש להם את הכסף לשלם עליו
אני מעריך אותו, הייתי מוכן לשלם עליו את הסכום הזה בשביל מה שהוא מציע, אבל כרגע אין לי את הכסף לשלם עליו ולכן אני לא קונה אותו.
סקריפטים אחרים של אריאל זולים יותר קניתי ועוד אקנה, ואני ממליץ עליהם בכל פה. בשביל מי שיודע להעריך אותם. לא בשבילך.

• הוסף לסימניות
חברה,

אני מצטער אם הכעסתי מישהו

אני יוצא להפסקה

הולך לכתוב סקריפטים

להתעשר ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1862244:
בע"ה כמו ביל גייטס. רק אל תשכח אותנו פה בפרוג כשאתה שם...

איזה ביל גייטס

ביל גייטס ילך לעבוד אצלו

• הוסף לסימניות
אם אתה עדיין רוצה לשמוע דעת אחרים

תג זה 'התוכנה' למעמד של ספרי קודש עם כל הבעיות שלו

אינדי' זה גם תוכנה למעמד של ספרי קודש

ולדיון של כתיבת סקריפטים:
אריאל כתב סקריפט מדהים שכל מי שבאמת הבין את מה שהסקריפט עושה, ומה שהסקריפט שלו חוסך לא צריך לשכנעו כמה שווה לשלם על-זה
אגב גם בתג הסקריפטים הטובים עולים הרבה והרבה מאוד כגון סקריפט 'עימוד' שעולה 1200 ומצריך לקנות במקביל עוד כמה סקריפטים בעוד כמה מאות שקלים
מי שלא מעוניין לעבוד קל שלא ישלם...........

(אריאל בטוחני שאם הייתי עובד על תג היית מפנק אותנו באיזה כמה סקריפטים טובים שהיו מקילים את העבודה)

• הוסף לסימניות
האמת שבמשך האשכול כבר לא כ"כ הבנתי מה רוצה פותח האשכול...
זה כמו שכל בעל מקצוע ישאל על כלים מסויימים לקנות או לא לקנות או באיזה כלים לחסוך...
אם זו העבודה שלנו, והיא הכלי להשתדלות לפרנסה, אין שאלה בכלל.
כמובן שהכל לפי יכולת, ולכן קודם קונים את הכלים הבסיסיים ביותר, ולאט לאט עם הזמן משתדרגים וקונים כלים שאפילו שאפשר 'לעבוד קשה' בלעדיהם, אבל אם אפשר להקטין את ה'בזיעת אפך', למה לא לעשות את זה?

ואגב, כאן המקום להודות לכל כותבי הסקריפטים שעוזרים לכולנו ולא משאירים את החיים הקלים לעצמם. (למרות שלעת עתה אני נהנה מאלו שעשו זאת לתג, שאיתה אני עובד יותר).

• הוסף לסימניות
אכתוב את המבט שלי אולי יועיל למישהו:
הכל שאלה אישית.
נקודה.
סוף פסוק.

מי שנוח לו לעמד באינדזיין, ויש לו יכולת הבנה טובה שלה, יעדיף אותה כל עוד הוא לא מוכרח שלא.
מי שנח לו בתג, יעדיף אותה...

שיקול מאד משמעותי כאן, אצלי לפחות, הוא סקריפטים.
בס"ד למדתי מרבי אריאל לכתוב סקריפטים, ב"ה. אבל רק לאינדזיין.
וזה כלי קריטי. בכל ספר ממוצע אני עושה עשרות פעולות ויותר על ידי סקריפטים, ואינני יכול לזכור מתי עימדתי ספר בלי לכתוב סקריפטים תוך כדי עימוד, לצרכים ספצפיים של הספר (סתם לדוגמה מהזמן האחרון: סגור כל קבצי BOOK רצויים לפי גרפ שירוץ על שם הספר...| שמור כל הקבצים הפתוחים | מחק כל התיבות טקסט שיש להם עיצוב אובייקט פלוני ולטקסט שבתוכם סגנון פסקה אלמוני)
היכולת הזו היא כמעט כמו לומר לתוכנה מה אני רוצה שהיא תעשה והיא עושה בעצמה...

גם תג אני יודע ב"ה בצורה סבירה, אך לא יודע לכתוב לה סקריפטים.

לכן כל עבודה שאני לא ממש מוכרח לעשות בתג אני עושה באינדיזיין.
אם היית יודע לכתוב סקריפטים לתג, הגיוני שחלק גדול מהעבודות הייתי עושה בה.

שיקול נוסף הוא היקף העבודה.

בתג יש עבודת הכנה. רבה.
באינדזיין כמעט ולא.

ככה שכל עבודה קטנה כמות קונטרס וכדומה, עדיף באינדזיין.

אבל אחרי הכל: מי שבאמת לא רוצה להיות מוגבל, חייב לרכוש את שתיהן ולהשתמש בשתיהן, לפי צרכי העימוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת