בדיוק!נכתב ע"י ברכה בי;1088813:מה הכוונה "שהכותרת למעלה"?
(כמו בספרים שלמעלה בקצה הדף מופיע שם הפרק?)
את זה עשיתי לפני שפתחתי את האשכול אבל אני לא מצליחה לבצע את ההמשךנכתב ע"י ברכה בי;1088821:יש לפתוח בדף אב תיבת טקסט, לשים עליו את הסמן. ללכת לתפריט type - text variables - define בחלון שנפתח יש לבחור את running header ולערוך (מומלץ מאד לחדש כדי לא להרוס את הברירת מחדל).
אם זה עדין לא מספיק וצריך עוד פרוט מה כל דבר עושה בחלון, נא לעדכן אותי.
בהצלחה!!!
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1089093:page break?
זה הכל באותו עמוד.
ננסה.
נכתב ע"י חנון;1088799:איך עושים במקרה שרוצים שהכותרת למעלה תשתנה כשהתוכן משתנה?
עדיין לא הסתדרתי עם זה, מישהי יכולה לעזור לי דחוף???נכתב ע"י ברכה בי;1088821:יש לפתוח בדף אב תיבת טקסט, לשים עליו את הסמן. ללכת לתפריט type - text variables - define בחלון שנפתח יש לבחור את running header ולערוך (מומלץ מאד לחדש כדי לא להרוס את הברירת מחדל).
אם זה עדין לא מספיק וצריך עוד פרוט מה כל דבר עושה בחלון, נא לעדכן אותי.
בהצלחה!!!
נכתב ע"י חנון;1089270:עדיין לא הסתדרתי עם זה, מישהי יכולה לעזור לי דחוף???
נכתב ע"י חנון;1090870:סוף סוף הצלחתי להחיל כותרת אבל יש לי בעיה כזו:
מדובר בספר על פרשיות השבוע כשכל כותרת מתחילה פרשת... אבל למעלה צריך להיות כתוב רק את שם הפרשה
משום מה בעמוד הראשון הוא כתב לי פרשת ובשאר העמודים את שם הפרשה שרציתי, וכן אני לא מצליחה להחליף פרשיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים