כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות באינדיזיין מישהי יכולה לענות לי?
תודה!

• הוסף לסימניות
תפנה באישי.
מקוה שאוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
איך עושים במקרה שרוצים שהכותרת למעלה תשתנה כשהתוכן משתנה?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "שהכותרת למעלה"?
(כמו בספרים שלמעלה בקצה הדף מופיע שם הפרק?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכה בי;1088813:
מה הכוונה "שהכותרת למעלה"?
(כמו בספרים שלמעלה בקצה הדף מופיע שם הפרק?)
בדיוק!

• הוסף לסימניות
יש לפתוח בדף אב תיבת טקסט, לשים עליו את הסמן. ללכת לתפריט type - text variables - define בחלון שנפתח יש לבחור את running header ולערוך (מומלץ מאד לחדש כדי לא להרוס את הברירת מחדל).
אם זה עדין לא מספיק וצריך עוד פרוט מה כל דבר עושה בחלון, נא לעדכן אותי.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכה בי;1088821:
יש לפתוח בדף אב תיבת טקסט, לשים עליו את הסמן. ללכת לתפריט type - text variables - define בחלון שנפתח יש לבחור את running header ולערוך (מומלץ מאד לחדש כדי לא להרוס את הברירת מחדל).
בהצלחה!!!
את זה עשיתי לפני שפתחתי את האשכול אבל אני לא מצליחה לבצע את ההמשך

• הוסף לסימניות
ההמשך הוא ליצור מסגרת בעמוד מאסטר, לחיצה ימנית, ובתפריט Insert Variable לבחור את המשתנה שיצרת. כמובן אפשר לעצב אותו כרצונך.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
אם יש לי תיבות טקסט משורשרות ואני רוצה להכניס טקסט שבכל פעם שמופיע @ יעבור לתיבה הבאה.
יש כזה מצב?

• הוסף לסימניות
חיפוש @ והחלפתו במעבר עמוד

• הוסף לסימניות
page break?
זה הכל באותו עמוד.
ננסה.

• הוסף לסימניות
ואיך אני משרשרת בין הרבה תיבות טקסט בלי לעבור אחת אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1089093:
page break?
זה הכל באותו עמוד.
ננסה.

אם הכוונה לשרשור באותו עמוד אז Frame break

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1088799:
איך עושים במקרה שרוצים שהכותרת למעלה תשתנה כשהתוכן משתנה?

נכתב ע"י ברכה בי;1088821:
בהצלחה!!!
עדיין לא הסתדרתי עם זה, מישהי יכולה לעזור לי דחוף???

• הוסף לסימניות
1. זה עובד אם הגדרת סטייל אחד לכל הכותרות שברצונך שיישלפו
2. טקסט וריאבלס- אח"כ- define ובחלונית תבחרי new ושם תבחרי את הסטייל שברצונך שיישלף. תגדירי שם.
אח"כ:
פותחים במאסטר תיבה וכשהסמן מהבהב חוזרים ל- text variables- insert ושם בוחרים את השם שהגדרת קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1089270:
עדיין לא הסתדרתי עם זה, מישהי יכולה לעזור לי דחוף???

הסתדר כבר?

• הוסף לסימניות
סוף סוף הצלחתי להחיל כותרת אבל יש לי בעיה כזו:
מדובר בספר על פרשיות השבוע כשכל כותרת מתחילה פרשת... אבל למעלה צריך להיות כתוב רק את שם הפרשה
משום מה בעמוד הראשון הוא כתב לי פרשת ובשאר העמודים את שם הפרשה שרציתי, וכן אני לא מצליחה להחליף פרשיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1090870:
סוף סוף הצלחתי להחיל כותרת אבל יש לי בעיה כזו:
מדובר בספר על פרשיות השבוע כשכל כותרת מתחילה פרשת... אבל למעלה צריך להיות כתוב רק את שם הפרשה
משום מה בעמוד הראשון הוא כתב לי פרשת ובשאר העמודים את שם הפרשה שרציתי, וכן אני לא מצליחה להחליף פרשיות

אני מעמדת את הכל עם סטייל חדש ואח"כ מחילה את הכותרת, וזהו סיימתי את העבודה..
כנראה שיש לך בעיה עם הסטייל, תבדקי אם אין לך +

• הוסף לסימניות
במידה ולא הסתדרת, אפשר להעלות את הקובץ ויעזרו לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה