אינהלציה - עזרתכן הדחופה

• הוסף לסימניות
מומלץ כשזה עוזר...
ניסינו לבני כעת, אך המצב שלו היה יותר חמור מתמיד וזה לא היה מספיק אפקטיבי נאלצנו להלחם עם האינהצליה.
נכתב ע"י start;1445868:
ממליצה גם על הארוצמבר, מאד מקל עם המתנגדים שמושכים את האינהלציה ומסרבים. כמה לחיצות והתרופה בפנים.

• הוסף לסימניות
אכן, כשהמצב חמור עדיף החשמלי, לכן אסור לחכות למצב קשה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1446028:
אכן, כשהמצב חמור עדיף החשמלי, לכן אסור לחכות למצב קשה..

זה מידע?
במצב קשה ברור שפונים למיון
ושואלים רופא

• הוסף לסימניות
אפשר עוד פרטים על ה'פניסטיל' באיזו צורה, צריך מרשם רופא? מה המינון?

אני מכירה פניסטיל משחה בד"כ נגד אלרגיה ועקיצות

• הוסף לסימניות
אני עושה להם אנילהציה כשהם ישנים. הכי אפקטיבי!!!
אגב- ארוצ'מבר זה מגיל שנה בלבד, לא לפני- כך אמר לי רופא ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1446037:
אפשר עוד פרטים על ה'פניסטיל' באיזו צורה, צריך מרשם רופא? מה המינון?
כן, צריך מרשם רופא.
המינון- טיפה על כל קילו במשקל (ילד ששוקל 10ק"ג - יקבל 10 טיפות) לא יותר!
עדיף לא לערבב עם מים או לפחות עם מעט מים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1446143:
אני עושה להם אנילהציה כשהם ישנים. הכי אפקטיבי!!!
אגב- ארוצ'מבר זה מגיל שנה בלבד, לא לפני- כך אמר לי רופא ילדים.

זה עושה רעש של טרקטור!
איך הם לא מתעוררים?

• הוסף לסימניות
מי צריך אינהלציה???????????????
משחת עיסוי מחממת
הפותחת את דרכי הנשימה,
מייבשת ליחה ומרגיעה כאבים.
רבים ניסו ונהנו,
תחליף מצוין לאינהלציה!!!!
מעולה
לתינוקות!!!
תוצאות מדהימות!!!
לפרטים נוספים ניתן לפנות באישי.
חורף בריא ושמח.:):):):):)
:):):):):):):):):):):)
ועוד הערה קטנה...
אני אישית עשיתי (או יותר נכון עסיתי) לבת שלי במקום אינהלציה והכל עבר תוך יומיים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה