- הוסף לסימניות
לדעתי קראו גם קראו.אותי יותר מדאיג שבגלאט הון לא קראו את התשקיף אפילו בעברית.
אין להקיש מתשובה פרטנית שהגיעה לידיעת ניק כזה או אחר בשביל לזלזל בגוף כה חשוב.
וכנראה הוא כיוון על החזקת הנכסים המשמשים את עיסקת ההחלפה.
לדעתי קראו גם קראו.אותי יותר מדאיג שבגלאט הון לא קראו את התשקיף אפילו בעברית.
למה אתה אומר שאין החזקה פיזית?ציטוט
אולם, הקרן עשויה, לאחר שתשקול את טובתם שלמחזיקי היחידות, להחליט מעת לעת לעבור באופן חלקי או מלא בין כללי המדיניות המתוארים לעיל, ותודיע למחזיקי היחידות מראש על כל מעבר כזה והתשקיף יעודכן בהתאם.
כל עוד שלא הודיעו,
אין החזקה פיזית כאמור.
אני מתפלא על גלאט הון שהם לא מתירים את הקרנות של אינווסקו.
בעבר חשבתי שאולי מפריע לגלאט הון שהצד שכנגד זה בנקים יהודיים וזה הלוואה בריבית לבנק.
מה שאתה כותב כעת לא חדש, והרבה מקלדות נשתברו על זה.למה אתה אומר שאין החזקה פיזית?
אולי אין תשואה על החזקה פיזית - אבל החזקה פיזית יש:
סעיף 5.2.1
סל של ניירות ערך הוניים גלובליים וניירות ערך בעלי זיקה למניות )"הסל"( כאשר, בתמורהלתשואת הסל, הקרן תקבל את תשואת מדד היחס הבלתי מגודרת...
סעיף 5.2.2
במניות גלובליות או ניירות ערך בעלי זיקה למניות )שיכולים לכלול מניות רגילות ומניות בכורה(במידה שמכשירים אלה יקנו את ביצועי מדד היחס. הקרן עשויה להשקיע ישירות במניות גלובליותאלה ובניירות ערך בעלי זיקה למניות, בניגוד להתקשרות בעסקאות החלף כמתואר ב5.2.1- לעיל...
ממילא - אם הנושא הוא התשואה, אתה צודק
אבל אם הנושא הוא ההחזקה הפיזית, ושרשורים הנובעים ממנה - לגישה של גלאט הון לא אמורים להתיר כזה דבר
אם זה הנושא, הם לא היו אמורים להתיר לעולם.אבל אם הנושא הוא ההחזקה הפיזית, ושרשורים הנובעים ממנה - לגישה של גלאט הון לא אמורים להתיר כזה דבר
אבל לפי גלאט הון למה זה רלוונטי מה מניב את התשואה רלוונטי רק נכסי הקרן ולא מה צורת החיקוימה שאתה כותב כעת לא חדש, והרבה מקלדות נשתברו על זה.
הפעם הפציעה ידיעה חדשה שיש אחזקה פיזית שאחראית לתשואה, ועל זה המהומה.
יודע שזה לא חדשמה שאתה כותב כעת לא חדש, והרבה מקלדות נשתברו על זה.
הפעם הפציעה ידיעה חדשה שיש אחזקה פיזית שאחראית לתשואה, ועל זה המהומה.
רבני גלאט הון לא מאשרים את הקרן הזאת עקב שהיא מחזיקה גם במניות ואין הבדל בינה לבין בלאקרוק
ונהרא נהרא ופשטיה
אני לא חושב שאני אמור לענות במקום פותח האשכול, או במקום רבני גלאט הוןאם זה הנושא, הם לא היו אמורים להתיר לעולם.
אלא אם הם התירו קרן בלי בדיקה מינימלית של התשקיף שלה, שאני לא חושד אותם בזה.
לי אמרו בגלל נכסי הקרן ולא משנה מה הדרך של חיקוי המדדאני לא חושב שאני אמור לענות במקום פותח האשכול, או במקום רבני גלאט הון
אין בינינו ויכוח על הנתונים - לכאורה, אלא נידון מהי הסיבה שגלאט אוסרים...
אתה מפספס.אני לא חושב שאני אמור לענות במקום פותח האשכול, או במקום רבני גלאט הון
אין בינינו ויכוח על הנתונים - לכאורה, אלא נידון מהי הסיבה שגלאט אוסרים...
יש הרבה מחלוקות בעניין ורבים מהפוסקים לא סברו שזו חומרא אלא שורת הדין.אני לא מבין בכלל בשביל מה צריך כשרות לקרנות זה רק חומרות
מי אמר שהם לא אסרו בעבר?אתה מפספס.
הדיון הוא מה קרה פתאום לשינוי, אחרי שבעבר לא אסרו.
בדיוק לכן כתבתי:מי אמר שהם לא אסרו בעבר?
כי כך היה כתוב בהודעה הראשונה באשכול - שיצרה את הדו"ד:אתה מפספס.
הדיון הוא מה קרה פתאום לשינוי, אחרי שבעבר לא אסרו.
ועל אף שעד היום לשואלים פרטים ששאלו את גלאט הון נאמר כי ניתן לקנות אינווסקו, זה נתון שהתחדש להם לאחרונה ומשכך השתנתה גם התשובה
ולכן הבהרתי אחרי זה:בדיוק לכן כתבתי:
כי כך היה כתוב בהודעה הראשונה באשכול - שיצרה את הדו"ד:
ואגב כמערכת גלאט הון אסרו החזקה של אינווסקו,
אבל פרטני התירו.ולכן הבהרתי אחרי זה:
זה לא נקרא גלאט הון אתה יכול לומר שהרב לנדו או הרב פל התירו, זה שתי סטנדרטים שוניםאבל פרטני התירו.
אין לי כח לחזור שוב ושוב.זה לא נקרא גלאט הון אתה יכול לומר שהרב לנדו או הרב פל התירו, זה שתי סטנדרטים שונים
אני מכיר כאלו ששאלו את הרב לנדו והוא אמר להם שלרמה הרוחנית שלהם, נדרש מהם שלא לקנות אינווסקו, כגון מי שמעשר הוי אומר שהוא דורש מעצמו הרבה יותר וכדו'
יש הבדל בין פרטני לציבורי.אין לי כח לחזור שוב ושוב.
הם שינו עמדה, כמו שנכתב מפורש.
ולא משנה האם השינוי עמדה הוא ברשמי, או בפרטי, או בכל סטנדרט שהוא.
והדיון כאן הוא מה היה שגרם לשינוי אותה עמדה.
מכיר מישהו שאומרו לו על מסלול סנופי רגיל של גלאט הון שזה לא בשבילוזה לא נקרא גלאט הון אתה יכול לומר שהרב לנדו או הרב פל התירו, זה שתי סטנדרטים שונים
אני מכיר כאלו ששאלו את הרב לנדו והוא אמר להם שלרמה הרוחנית שלהם, נדרש מהם שלא לקנות אינווסקו, כגון מי שמעשר הוי אומר שהוא דורש מעצמו הרבה יותר וכדו'
יש הבדל בין פרטני לציבורי.
ובפרט כשמדובר בחומרות.
כנראה שהשינוי בפרטי נוגע לזה שבפרטי הם מתירים למשקיע להחזיק מניות חו''ל אבל לא מדד או סל ובגלל שהשתנתה כמות המניות בנכסי הקרן זה עבר קטגוריה (כך בערך נראה מתוך הדברים המצוטטים בהודעה הראשו')אין לי כח לחזור שוב ושוב.
הם שינו עמדה, כמו שנכתב מפורש.
ולא משנה האם השינוי עמדה הוא ברשמי, או בפרטי, או בכל סטנדרט שהוא.
והדיון כאן הוא מה היה שגרם לשינוי אותה עמדה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים