תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

אני מזמין מסוכן בארץ וגם מוכר ללקוחות כאן
כמובן שהמחיר גבוה יותר בהתאם
תנסו לחפש לפי הדגם מוכר יותר מומלץ- או אם זה דחוף- לקנות בארץ...
תודה, ננסה לחפש לפי דגם
מעניין אותי מה סביבות המחיר שלו בארץ? שווה להזמין מחו"ל?

באופן כללי הסוללה לא מומלצת בכל אופן - קחו בחשבון שלסוללה יש פריקות וטעינות עם תקציב מוגבל מראש - יש לה רגישויות של התחמצנות מחום / מכות .. יש אחד שהניח ברכב שלו בקיץ ופתאום עלה באש...
יותר מתאים למי שלוקח בנסיעות באוטובוס וכדומה, או שצריך להניח במקום מסויים, או בבית מדרש צריך לשלוח אימיילים ולא רוצה שיזקו עליו אבנים...
באופן כללי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות בלבד - יש דגמים אחרים שמחזיקים למשל 12 שעות וגם יותר מהירים .
אני ראיתי לפעמים שכשמטעינים המהירות גוברת - כנראה בגלל מתח חשמלי גבוה יותר - וכשזה ללא הטענה המהירות איטית.
קחו בחשבון שאם מכשיר כזה נופל - הנפילה תיהיה יותר מזיקה ממכשיר קל ממנו שפחות יגרם נזק ... זה בהחלט חשבון נכון!
קחו בחשבון שצריך להטעין אותו - אם הוא לא טעון הוא לא יעבוד מיד גם אם תחברו אותו למחשב עם כבל ...
אבל כן יש לו נקודות נוחות ..הוא נראה יותר חדשני (מגניב..)

אם הבנתי נכון, והתגובה מדברת על הסטיק-ראוטר של הוואי בסגנון שעלה בתגובות הקודמות:
באופן כללי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות בלבד - יש דגמים אחרים שמחזיקים למשל 12 שעות וגם יותר מהירים .
אפשר להשאיר מחובר למחשב, והסוללה בגדול ליותר מ4 שעות.
אני ראיתי לפעמים שכשמטעינים המהירות גוברת - כנראה בגלל מתח חשמלי גבוה יותר - וכשזה ללא הטענה המהירות איטית.
אצלי לא ככה.
קחו בחשבון שאם מכשיר כזה נופל - הנפילה תיהיה יותר מזיקה ממכשיר קל ממנו שפחות יגרם נזק ... זה בהחלט חשבון נכון!
אין לי מספיק שערות לספור את מספר הפעמים שנפל, וקם.
קחו בחשבון שצריך להטעין אותו - אם הוא לא טעון הוא לא יעבוד מיד גם אם תחברו אותו למחשב עם כבל ...
לא נכון. הטענה במחשב לא מדליקה אוטומטית, אבל בהחלט אפשר להדליק אותו.
אבל כן יש לו נקודות נוחות ..הוא נראה יותר חדשני (מגניב..)
הוא מהירררר הרבה יורת מסטיק רגיל.

@אמת מארץ תצמח - התגובות שלך נחמדות...
יהיה מתיש אם אני ילחים עוד שרשרת...
אתה כנראה מדבר על שלך - אני ראיתי מאות מכשירים - אז תיקח ממני תמונה רחבה וגדולה יותר ...פרספקטיבה ...
מה גם שראיתי עוד מאות של עוד דגמים ...
מה גם שאם הוא לא טעון - ריק הוא לא יעבוד ללא הטענה (אולי המודם שלך הוא ניסי...) צריך כמה דקות הטענה ורק אז יעבוד.
לגבי השערות - איני יודע כמה שערות יש לך... אבל כבר אמרנו - פרספקטיבה ...וגם היגיון יעזרו בעניין...
מה גם שהטענת סוללה מתמדת באופן כללי היא שחיקה בשביל סוללות כידוע ליודעי סוללות...
מה גם שלא לגמרי התלהבתי מהמהירות שלו ... כנראה שבדקתי לפני שכתבתי בכמה וכמה מקומות מול כמה וכמה דגמים ... אני לא מדבר על מקרה אישי או של חבר שכן וכו' - אמרתי כבר ניסיון רחב - פרספקטיבה רחבה -
תמונה מלאה ..!

אני רכשתי מודם נייד של הוואוואי - מה אני אומר?
חיים אחרים!
אז ניסיתי עם כבל, וניסתי עם ווי פיי -
והכבל אמנם קצת יותר יציב.
אבל הווי פיי ממש מהיר!
ממליצה מאודד!
יש לי ראוטר נייד יחסית (על סים) שמחובר לחשמל.
עם סים של נטפרי.
מי שיצטרך עוד פרטים אחפש דגם

כזה ?
1699838477189.png

או כזה?
זהhttps://almagorcom.co.il/Product/30330180/ראוטר-סלולרי-HUAWEI-B310-4G
דוגמה לראוטר סלולרי עם חיבור לחשמל, בדגם הזה ספציפית התנסיתי והוא הרבה יותר טוב מכל נטסטיק אחר
(מדובר במקום עם קליטה כמעט אפסית, שנהייתה כמו קליטה רגילה ואפי' יותר מהר.) החיסרון היחיד שצריך תמיד חיבור לשקע.

(אין לי מניות בחברות שהבאתי, פשוט זה הראשון שמצאתי, אבל תעשו חיפוש לפי דגם...)

דומה ..
יש בזה כמה תתי דגמים

דומה ..
יש בזה כמה תתי דגמים
אוקי
אז את הסוג הזה אני מכיר וממליץ עיי"ש שאני הבאתי את זה
באמת יש בזה כמה סוגים
זה הסלולרי הכי מהיר שאני מכיר
אבל החיסרון שלו שדורש שקע ולא מתאים מחוץ לבית
יותר מתקדם מזה נראלי
אחפש קבלה
אז כתבת שאת מחכה ל5G

לפי המראה - נראה אותו הדבר ...

אוקי
אז את הסוג הזה אני מכיר וממליץ עיי"ש שאני הבאתי את זה
באמת יש בזה כמה סוגים
זה הסלולרי הכי מהיר שאני מכיר
אבל החיסרון שלו שדורש שקע ולא מתאים מחוץ לבית

אז כתבת שאת מחכה ל5G
אני עדיין מחכה...
בנתיים לא אשב ואבכה עד שיבא גואל

יש G5

אזור 700 שח

הלם!
אז בדקתי וזה איזה 1500!
וגם בנייד זה יותר מסובך לא?
כאילו עם סים

הסימים תומכים רובם ב 5
בסין מטעה להזמין כי יש שם הרבה שהכוונה לתקן של וייפיי 5 ולא תדר 5 ...
אבל בהחלט יש G 5 תדר 5

הסימים תומכים רובם ב 5
בסין מטעה להזמין כי יש שם הרבה שהכוונה לתקן של וייפיי 5 ולא תדר 5 ...
אבל בהחלט יש G 5 תדר 5
ואיך אני מבררת אם באזור שלי יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה