תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

סורי...
היה אתמול בעיית קליטה - שלח פעמיים...
למה להחליף?
בדקתי במפת אנטנות - ובאזור שלי הוט הכי חזק

מי שרוצה -
קישור לראות את האנטנה הקרובה...

תלוי במיקום האנטנה לא?

תלוי במיקום האנטנה לא?
ממש לא חייב להיות הרבה פעמים אפילו שהוא יותר רחוק הוא הרבה יותר מהיר
ולכן כדאי לך לבקש מאחרים סים של נטפרי בחברת פלאפון\סלקום
ולבדוק את זה בסטיק שלך

היה לי סלקום - איטי יותר

טוב אין מה לומר!
אני עם הראוטר של HUAWEI וזה פשוט שמיים וארץץץ
אמנם לא טס כמו בחלומות אבל מהיר פי 100!
פעם המהירות קישור שלי היתה אומללה לעומת עכשיו...
1682950399712.png

ממליצה - תבחרו איפה

טוב אין מה לומר!
אני עם הראוטר של HUAWEI וזה פשוט שמיים וארץץץ
אמנם לא טס כמו בחלומות אבל מהיר פי 100!
פעם המהירות קישור שלי היתה אומללה לעומת עכשיו...
צפה בקובץ המצורף 1365163
ממליצה - תבחרו איפה
עם נטפרי?

כן,
זה לוקח לו בהתחלה קצת זמן - איטי בדקות הראשונות של החיבור למחשב.
אבל אחר כך טס

אני, בעקבות האשכול הזה,
הזמנתי מאלי אקספרס את זה:
והמהירות זינקה פי 6!
ואין ניתוקים יותר.
והמחיר? 33 דולר.
כמו ששילמתי על הנטסטיק הפושט הקודם בארץ.
תודה לכל המגיבים!

לגבי ספקי נטפרי (ללא קשר לחברת התקשורת במקרה שלי פלאפון)
יש למאן דהו מידע איזה הכי מהיר ויציב

אני, בעקבות האשכול הזה,
הזמנתי מאלי אקספרס את זה:
והמהירות זינקה פי 6!
ואין ניתוקים יותר.
והמחיר? 33 דולר.
כמו ששילמתי על הנטסטיק הפושט הקודם בארץ.
תודה לכל המגיבים!
רוצה להבין...
זה תחליף לסטיק...
זה מתחבר למחשב?
זה עובד עם הוט מובייל ונטפרי?

השתמשתי בזה תקופה ארוכה זה היה יציב אבל מהירות זה לא נתן לי (ביחס לאתרוג פלאפון שיצא לי לבדוק)
אם יש ספקים של נטפרי מהירים יותר אשמח לדעת
חשבתי שהתכונת לביתי ..
בסים זה תלוי בקליטה באיזור שלכם צריך לבדוק למי שייך האנטנה הכי קרובה לאיפה שאתם נמצאים ולפי זה להתאים את הסים.

חשבתי שהתכונת לביתי ..
בסים זה תלוי בקליטה באיזור שלכם צריך לבדוק למי שייך האנטנה הכי קרובה לאיפה שאתם נמצאים ולפי זה להתאים את הסים.
לגבי חברת התקשורת באיזור שלי אני כבר יודע שהכי טוב זה פלאפון השאלה היא רק לגבי הספקים

לגבי חברת התקשורת באיזור שלי אני כבר יודע שהכי טוב זה פלאפון השאלה היא רק לגבי הספקים
לא ידוע לי שיש הבדל בין הספקים
עיקר ההבדל בספקים ובעיות הניתוקים (לפעמים) זה באינטרנט ביתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה