תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

סיוט,
אני באמצע לבנות אתר...
וזה משגעעע האיטיות הזאתת

למה לא לעשות בזק
לדעתי שווה כל שקל.

יש לכם וויפרי לפעמים זה גם מאט
הוויפרי פשוט נוראי!
הגלישה היתה מגמגמת ואז נחסמת למשך שעות! כל ערב בשעה קבועה!
בנטפרי אמרו שככה זה, כשהאינטרנט מתנתק ומתחבר הרבה פעמים לפעמים הוויפרי נתקע על חסום.
לצערי, נאלצתי להסיר את התוכנה, ומאז הבעיה נפתרה.

בלת"ק בעיון, באמת וויפרי מאט את המחשב והאינטרנט? כבר שנים שאני חושד!
יש מה לעשות?

לא לכזה מחשב התכוונו
במקרה הזה זה פחות מהיר מהמחשב
לא חושב שפעם ראיתי מהירות גלישה בנטפרי יותר מ10 מגה מהירות

המנהל של נטפרי שיתף בפורום של נטפרי תמונות שמוכיחות אחרת...

13950187503.png

13950202962.png

הוויפרי פשוט נוראי!
הגלישה היתה מגמגמת ואז נחסמת למשך שעות! כל ערב בשעה קבועה!
בנטפרי אמרו שככה זה, כשהאינטרנט מתנתק ומתחבר הרבה פעמים לפעמים הוויפרי נתקע על חסום.
לצערי, נאלצתי להסיר את התוכנה, ומאז הבעיה נפתרה.
מה זה וויפרי?

מי ממליץ לי על האופציה הכי טובה,
לאינטנרט עם נטפרי - למחשב נייד?
דיברו על מודמים סלולריים/מחוברים לחשמל...
למי יש להמליץ על דגם?
תודה.
דחוף - אני על סף ייאוש

אז אין לי אותה,
ועדיין איטי פחד

זה קישור ממתמחים טופ שכתוב על זה

טוב יש שם מודם ב2200...
פחות התקציב

מי ממליץ לי על האופציה הכי טובה,
לאינטנרט עם נטפרי - למחשב נייד?
דיברו על מודמים סלולריים/מחוברים לחשמל...
למי יש להמליץ על דגם?
תודה.
דחוף - אני על סף ייאוש
התחלתי לעבור על האשכול מתחילתו - עד ששמתי לבד לתאריכי התגובות... אז דילגתי לסוף, ושמתי לב שיש פרמטר שלא בדיוק מדברים עליו פה לאורך האשכול;
בהבנה בסיסית של איך עובדות רשתות סלולריות - תמיד, אבל תמיד אינטרנט באמצעות סים יהיה איטי משמעותית והרבה פחות יציב משמעותית מקו אינטרנט קווי.
המצב של פריסת הרשת הסלולרית בארץ על הפרצוף, וזה נושא לאשכול שלם אחר.

ועכשיו לגופו של עניין:
אם היית נמצאת במקומות קבועים, הייתי ממליץ לבדוק באמצעות אתר גוב מאפ מה האנטנה הכי קרובה ושל איזה חברה, ולבחור סים מהחברה הנ''ל.
אבל את כותבת שאת ניידת בהרבה מקומות. אז מה שכתבתי כנראה פחות עוזר,
אלא אם יש לך (נניח) 5 מקומות קבועים, ו3 אנטנות שונות בכל מקום, אז תרכשי 3 תוכניות ב3 חברות שונות, וכל פעם תשמשי בסים המתאים לאזור...
להאשים סטיק כזה או אחר זה פחות ריאלי. רובם מספקים את אותה האיכות והמהירות, בהתאם למיקום השימוש בהם ביחס לקליטת הסלולר.

אז יש פתרון כמו שהביאו פה למעלה ממתמחים טופ,
ויש מוצר נוסף, יקר (כנראה) לא פחות,
שמשתמשים בו הרבה פעמים לשידורים חיים במקומות ללא חיבור רשת קווית,
והרעיון שלו הוא שמחברים אליו כמה סטיקים ביחד, כל אחד של חברה אחרת, והוא מייצר רוחב פס גדול ככל הניתן, מכל הסטיקים יחד,
ואז מהירות הרשת גבוהה ויציבה (שוב, יחסית).

אז אם תחליטי להשקיע,
נשארנו רק עם בעיית איטיות מערכות הסינון באשר הם.
טוב, כאן אין פתרון מעשי.

מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא, אשמח להרחיב אם צריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה