תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

יש לי ראוטר סלולרי שמתחבר לחשמל - דומה לראוטר ביתי ..
באמת הראוטר הגדול שמתחבר לחשמל הוא הרבה יותר עוצמתי מכל הסטיקים עם סוללה/בלי סוללה...
יש לי ניסיון עם למעלה מ 100 ראוטרים כאלו - אנשים ממש מתלהבים ממנו, הוא נותן עבודה פצצה!
יש לו שידור WIFI חזק מאד גם כן.
ויש לו שרידות וחוזק לאורך שנים - הרבה יותר מכל הנטסטיקים עםסוללה/בלי סוללה.

דרך אגב- לראוטר הזה יש אפשרות לשמש גם כמכשיר טלולר - זה אומר - שמי שמשלם 400 שח לבזק על שיחות - אני נותן לו סים - מכניס את המספר הנייח שבבעלותו על הסים והוא מקבל 3000 דקות שיחה ב 49 ש"ח בלבד! יש שיחה מזוהה, ויש שלוחות - הכל טוב..

באמת הראוטר הגדול שמתחבר לחשמל הוא הרבה יותר עוצמתי מכל הסטיקים עם סוללה/בלי סוללה...
יש לי ניסיון עם למעלה מ 100 ראוטרים כאלו - אנשים ממש מתלהבים ממנו, הוא נותן עבודה פצצה!

דרך אגב- לראוטר הזה יש אפשרות לשמש גם כמכשיר טלולר - זה אומר - שמי שמשלם 400 שח לבזק על שיחות - אני נותן לו סים - מכניס את המספר הנייח שבבעלותו על הסים והוא מקבל 3000 דקות שיחה ב 49 ש"ח בלבד! יש שיחה מזוהה, ויש שלוחות - הכל טוב..
איזה ראוטר?
יש דגם?

של וואיי

עד כמה שידוע לי אין אפשרות להוציא שיחות ברשת של נטפרי
אם יש אפשרות לשיחות סלולריות על הרשת זה אומר שהרשת לא חסומה לנטפרי בלבד...?

עד כמה שידוע לי אין אפשרות להוציא שיחות ברשת של נטפרי
אם יש אפשרות לשיחות סלולריות על הרשת זה אומר שהרשת לא חסומה לנטפרי בלבד...?
לא דיברתי על נטפרי.
יש לי תכנית אחרת על סים מיוחד - שבו אפשר להעביר את המספר הנייח מבזק לסים - ובכך לחסוך מאות שקלים בחודש

אין ספק זה קשה וכל הכבוד שאת מחזיקה חזק ח"ו לא לקחת אינטרנט לא מסונן [אבותינו ואמותינו השקיעו הרבה כספים ומשאבים כדי להימנע מאיסורים וק"ו מאינטרנט פרוץ שזה אבי אבי אבות הטומאה חזקי ואמצי

שלוםםם
יש לי מחשב נייד - אני חורשת עליו יומם וליל,
נסיעות, בבית, בעבודה, בלימודים, בכל מקוםם
אני בעד אינטרנט כשר, ולכן יש לי נטפרי.
הבעיה היא שכיוון שזה מחשב נייד אני עם נטסטיק,
והאינטנרט לא זזזז איטי ממש!
אני לומדת כרגע עיצוב ובניית אתרים, ככה שאני חיה את האינטרנט,
ולא יכולה להמשיך ככה!
למי יש פתרון? קריטי!!
נ.ב
החלפתי עשרות נטסטיקים,חברות, וסימים.
כרגע אני בנטסטיק של ZTE, סים של סלקום, ודרך חברת יוסי תקשורת.
זה היה נורמלי שמצאתי - ועדיין איטי פחד.
מדובר במחשב בעל ביצועים גבוהים יחסית, ככה שלא הוא הבעיה.
(מנסיון על גלישת ווי פיי)
תודה לעוזריםםם
מקווה שתמצאו פיתרון מעולה בקרוב ממש.

אבל בכל זאת רציתי להאיר זווית נוספת בהתמודדות:

נכון שאתם סובלים מהאיטיות, ואלי מעוד אי אלו אי נוחויות, אבל זכיתם!

זכיתם לציית לכל גדולי ישראל!

זכיתם להשתמש בסינון המעולה והלכתחילה ביותר!

זכיתם לסבול מעט עבור קיום רצון ה'!

ושוב, הלוואי שתמצאו פיתרון מעולה בקרוב ממש, אבל לפחות בינתיים, שהתמודדות תהיה קלה מעט יותר...

ולפום צערא - אגרא (-לפי גודל הצער וההתמודדות - כך גודל השכר!)

הראוטר צריך להיות מחובר לחשמל כל הזמן או רק להטענה?
כי אני עובדת בנסיעות

הסטיק שלי הכי חדש של ZTE...
ועדיין איטי...
נפתח לי המייל אחרי רבע שעה!
למי יש רעיון?
לי יש אותו סטיק אבל הוא עושה לי בעיות אחרות
הוא מתנתק כאילו בהתחלה כמה פעמים.

יש לכם וויפרי לפעמים זה גם מאט

הסטיק שלי הכי חדש של ZTE...
ועדיין איטי...
נפתח לי המייל אחרי רבע שעה!
למי יש רעיון?
אם זה נפתח אחרי כ'כ הרבה זמן אז אתם באמת בבעיה תנסי סים אחר או סטיק אחר
כי לי גם כשאים קליטה הכי טובה 10-20 שניות נפתח לי המייל כשאני על נטסטיק
ופעם כשהיה לי נטסטיק ממש דפוק לקח דקה

הסים זה הקליטה הכי טובה באזור...
והסטיק עובד מעולה..
זה פתאום קרהה
קודם היה טס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה