תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

מה עדיף?
50 ג'יגה ב45 ש"ח של הוט דרך אר.אל
50 ג'יגה ב50 ש"ח של פרטנר דרך יוסי תקשורת
100 ג'יגה ב50 ש"ח של פרטנר דרך 019

נאמר לי שהוט ופרטנר הם על אותה אנטנה ל4G.
זה נכון?
אני עם 019 - gb 100

תנסי את הקומבינציות שמופיעות פה - https://www.192-168-1-1-ip.co/router/zte/mf28b/4388/

אם לא הולך , את בטוחה שלא עשית (או מישהו אחר) שינוי ססמא ?,
בכל מקרה - את יכול לאפס כמו שכבר כתבתי - לחבר למחשב וללחוץ עם מחט בחור של האיפוס
לפי מה שמופיע שם אחרי האיפוס השם והסיסמא יהיו ריקים

אחרי..
לא עוזר
לי יש כזה והוא מצוין
הסיבה היחידה האפשרית היא שהוא מוגדר על 3G ולא על 4G

שמתי לב שכשהוא מחובר לחשמל הקליטה שלו הרבה יותר טובה - רואים על הפסים, יתכן שהוא משתמש בחוט הUSB כאנטנה.

בלת"ק
לי יש סטיק של הוואי שניתן לחבר אותו לסוללה ניידת ולגלוש בוויפיי.
לגבי מהירות בבדיקה דרך ספיד טסט מגיע ל 35 מגה. בעוד שנים רגיל מגיע ל 70 ויותר.
הקו של 019 ברשת פלאפון.
המהירות תלויה במפעיל שמקצה שרתים עבור נטפרי.

להוט.
אבל פרטנר והוט זה על אותה אנטנה.
אז?

כן. יש גם אופציה כזאת - שמעניין אותי אם משהו ניסה עם נטפרי.
וגם עוד אחד שהוא נראה כמין ראוטר ומתחבר רק לחשמל. בלי קו של בזק(יש סים בפנים)
אני ניסתי את שתי האופציות, (עם נטפרי).
השניה, יותר טובה משמעותית. אבל גם האפשרות הראשונה די טובה.

להוט.
אבל פרטנר והוט זה על אותה אנטנה.
אז?
לא מבינה בדיוק איך זה עובד.. אם זה אותו דבר או שפרטנר יכולים להקצות רק חלק להוט?!
מסתבר שאין הבדל ממשי, ומבחינת חברה, אני מרוצה עם 019 והבנתי שאנשים מאוד ממליצים על אר אל, ככה שמסתבר שזה לא כזה ביג דיל.

רק לפנני שאת עוהרת חברה, תנסי להשאיל נטסטיק מחברה ולשים את הסים שלך, לראות במי הבעיה.

לא מבינה בדיוק איך זה עובד.. אם זה אותו דבר או שפרטנר יכולים להקצות רק חלק להוט?!
מסתבר שאין הבדל ממשי, ומבחינת חברה, אני מרוצה עם 019 והבנתי שאנשים מאוד ממליצים על אר אל, ככה שמסתבר שזה לא כזה ביג דיל.

רק לפנני שאת עוהרת חברה, תנסי להשאיל נטסטיק מחברה ולשים את הסים שלך, לראות במי הבעיה.
יש לי נטסטיק.
מה פירוש?

אני ניסתי את שתי האופציות, (עם נטפרי).
השניה, יותר טובה משמעותית. אבל גם האפשרות הראשונה די טובה.
טוב,
אם מישהו מכיר ויודע על ראוטר כזה במחיר נורמלי ושפוי - אשמח לדעת

טוב,
אם מישהו מכיר ויודע על ראוטר כזה במחיר נורמלי ושפוי - אשמח לדעת
הראוטר שאני מדבר עליו הוא צריך להיות מחובר לחשמל כל הזמן.
אם זה רלוונטי אני אחפש את הקישור.

אני כן מעדיפה אחד שנטען ולא נייח רק.
אבל אם זה לא יקר, אולי זה כן ישתלם?
תודה

אני כן מעדיפה אחד שנטען ולא נייח רק.
אבל אם זה לא יקר, אולי זה כן ישתלם?
תודה
אין לי את הקישור, ויתכן שהמחיר השתנה (קניתי לפני חצי שנה),
תרשמי לי מייל, ואשלח פרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה