כללי אינטרנט מסונן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;874993:
ואני אהבתי את זה :)

אח, אח, היה לי את זה בזמנו, כשעוד לא הבנתי בין ימיני לשמאלי וכשנתיב עוד נקראו "סיימון מערכות":D. ההגדרה שלך משעשעת וקולעת.

שמעתי את ההגדרה מחברה שהשתמשה ועברה לנתיב...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;874941:
למה את אומרת כך? יש שם הרבה אתרים. ממש לא כזה מצומצם כמו שאת עושה את זה.

התכוונתי שאתרים כמו שאטרסטוק או ישראל גרפיקס שמבחינתי הם בסיסיים לגרפיקאי במסלול גרפיקאי, חסומים- ומה אמור גרפיקאי לעשות? לעצור הכל, לשלוח בקשה ולחכות? שלא לדבר על תוכנות שרציתי להוריד או מדריכים מסויימים שחסום רק בגלל שזה נמצא באיזה אתר שלא מזיז לי בכלל. כנראה שזה המחיר בשביל חסימה, אבל רק רציתי לבדוק שזה תקין ולא חוסמים אותי מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;874935:
אני באתרוג- לא נתקלתי ולו פעם אחת בפרסומת לא טובה או תמונה גרועה בכל באתרים הפתוחים.
QUOTE]

....:cool: על מה נאמר "נפתח הסתום ונסתם הפתוח"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה שפר;875086:
התכוונתי שאתרים כמו שאטרסטוק או ישראל גרפיקס שמבחינתי הם בסיסיים לגרפיקאי במסלול גרפיקאי, חסומים- ומה אמור גרפיקאי לעשות? לעצור הכל, לשלוח בקשה ולחכות? שלא לדבר על תוכנות שרציתי להוריד או מדריכים מסויימים שחסום רק בגלל שזה נמצא באיזה אתר שלא מזיז לי בכלל. כנראה שזה המחיר בשביל חסימה, אבל רק רציתי לבדוק שזה תקין ולא חוסמים אותי מדי.

שאטר סטוק פתוח באתרוג.

תבדקי האם את פתוחה במסלול הגרפיקאים . אם לא תבקשי זה יפתח לך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;875088:
שאטר סטוק פתוח באתרוג.

תבדקי האם את פתוחה במסלול הגרפיקאים . אם לא תבקשי זה יפתח לך....

אז זהו שביקשתי ופתחו. בתוך 24 שעות. ככה זה אצל כולם? (כל האתרוגים?)

• הוסף לסימניות
ממש בלי להכנס לענין, שימו לב שבעמוד ההמלצות של אתרוג תחת "גדולי ישראל", יש מכתב שבאתר אתרוג נכתב עליו בזה הלשון "המכתב מתייחס לעצם האיסור של חיבור לאינטרנט פרוץ והחיוב להתחבר לספק מבוקר אך אין בו התייחסות לאיזה ספק. כל אחד יפעל לפי פסקו של הרב אליו הוא מקורב".
נו אז יש כאן המלצת גדולי ישראל לאתרוג?

• הוסף לסימניות
עוד, כותבים הרב ווזנר וזה לדעתי ממש מכשיל כי אין מדובר במרן הרב ווזנר כי אם בבן משפחתו כמדומני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;875100:
עוד, כותבים הרב ווזנר וזה לדעתי ממש מכשיל כי אין מדובר במרן הרב ווזנר כי אם בבן משפחתו כמדומני...

לנקודה זו-אני מסכים..
לדעתי--זו חוצפה מצד אתרוג כך לכתוב הרב וואזנר שליט"א כשזה כלל לא הוא..

ת'אמת,, 'ראש קטן' - מי לא משחקותה היום, אז גם הם..

• הוסף לסימניות
נכון, אבל את מי שקצת מבין זה מקומם- כותבים גדולי הדור ושמים מכתב של כמה מוצי"ם בכמה שכונות בלאיודעת איפה... מי ששואל את רבו- אדרבה, יעשה מה שפסקו לו אבל סתם למכור לאנשים דברים? אוספים את כל המכתבים שיצאו נגד האינטרנט ושמים בשורה ארוכה כאילו אלה הסכמות ובונים על זה שאף אחד לא יתעמק לקרוא את המילים ושמות החותמים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;875255:
נכון, אבל את מי שקצת מבין זה מקומם- כותבים גדולי הדור ושמים מכתב של כמה מוצי"ם בכמה שכונות בלאיודעת איפה... מי ששואל את רבו- אדרבה, יעשה מה שפסקו לו אבל סתם למכור לאנשים דברים? אוספים את כל המכתבים שיצאו נגד האינטרנט ושמים בשורה ארוכה כאילו אלה הסכמות ובונים על זה שאף אחד לא יתעמק לקרוא את המילים ושמות החותמים...

שימי לב, זה רשום למעלה במפורש!
והנה הציטוט מהנאמר שם:
מכתב מגדולי ישראל שליט"א פוסקי הדור ומורי ההוראה על האיסור החמור להתחבר לאינטרנט הפרוץ, והחובה להתחבר אך ורק לספק אינטרנט מבוקר ומסונן
המכתב מתייחס לעצם האיסור של חיבור לאינטרנט פרוץ והחיוב להתחבר לספק מבוקר אך אין בו התייחסות לאיזה ספק. כל אחד יפעל לפי פסקו של הרב אליו הוא מקורב.

• הוסף לסימניות
יאלה... טוחנים כאן מים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;874376:
אני עם אתרוג וב"ה לא נתקלתי בבעיות בכלל, גם לא הרוחניות.
ושמישהו יסביר לי סוף סוף את הרעיון ההזוי שבתשלום פותחים אתרים.
אם זה בסדר תפתחו מלכתחילה ואם לא - מה עוזר התשלום? אתמהה[/QUOT
E
]
נו די ,אל תהיי נאיבית...
מישהו צריך להרוויח פה,לא מובן מאליו??????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;875289:
יאלה... טוחנים כאן מים...

בעידן בו משרד הבריאות ממליץ להיזהר ממתכות במים,
יש מקום לטחון גם מים;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;875301:
בעידן בו משרד הבריאות ממליץ להיזהר ממתכות במים,
יש מקום לטחון גם מים;)

היה כבר אשכול על תמי 4 נדמה לי, תעשי חיפוש ונא לא לעלות פה על העצבים.....
יש כאלה שזה ממש עולה להם כל הענין של כפילות.
אז בבקשה!?

• הוסף לסימניות
טוב, קיבלתי רקע פחות או יותר.
תודה לכולם למרות שזו הפעם ה 6,380,251 שפותחים אשכול כזה...

לילה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשמחה תמיד;875319:
טוב, קיבלתי רקע פחות או יותר.
תודה לכולם למרות שזו הפעם ה 6,380,251 שפותחים אשכול כזה...

לילה טוב

אני ספרתי והגעתי לסכום גבוה יותר :D:p:eek::eek:

ובאמת שכולנו זקוקים ללילה טוב אחרי יום כזה מתיש... :)

• הוסף לסימניות
נתיב זה מעולה אבל...
ת'אמת רימון יש בו מעלה...
סוף פסוק, נט-צח הכי...
לאמא שלי יש אתרוג ו...
לאחותי יש רימון...
לי היה נתיב והיום יש לי...

תעשו חיפוש ב'פרוג' על הספקים, ויש לכם את התשובה:

רימון: 5,950 (תוצאות)

נתיב: 5,450 (תוצאות)

אתרוג: 2,020 (תוצאות)

נט-צח: 200 (תוצאות)

צריך רק לבדוק בתוצאות באיזה בעד ובאיזה נגד... אין לי זמן לזה... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה