כללי אינטרנט מסונן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;875299:
נכתב ע"י גרפיקהil;874376:
אני עם אתרוג וב"ה לא נתקלתי בבעיות בכלל, גם לא הרוחניות.
ושמישהו יסביר לי סוף סוף את הרעיון ההזוי שבתשלום פותחים אתרים.
אם זה בסדר תפתחו מלכתחילה ואם לא - מה עוזר התשלום? אתמהה[/QUOT
E
]
נו די ,אל תהיי נאיבית...
מישהו צריך להרוויח פה,לא מובן מאליו??????????????

השאלה לי על העדר ולא על הרועה :cool::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;875096:
ממש בלי להכנס לענין, שימו לב שבעמוד ההמלצות של אתרוג תחת "גדולי ישראל", יש מכתב שבאתר אתרוג נכתב עליו בזה הלשון "המכתב מתייחס לעצם האיסור של חיבור לאינטרנט פרוץ והחיוב להתחבר לספק מבוקר אך אין בו התייחסות לאיזה ספק. כל אחד יפעל לפי פסקו של הרב אליו הוא מקורב".
נו אז יש כאן המלצת גדולי ישראל לאתרוג?

לאחר הקריאה של מה שאתה כובת כאן ומה שכתבת באשכול הקודם, אין סיכוי שאתה לא עובד בנתיב.
אנחנו לא עד כדי כך מטומטמים.

"נו אז יש כאן המלצת גדולי ישראל לאתרוג?"
לא, אין כאן! אתה צודק! אבל למה אתה שואל את זה על מסמכך אחד מתוך עשר שיש שם, שכן (!) רושמים דווקא על אתרוג??

אחזור ואומר בפעם המליון ו2 בחודש האחרון, מספיק עם זה שכל אחד רואה פסק של רב אחד או כמה רבנים והוא מנסה לכפות על כולם את זה! תתנו לכל אחד להתבטאות לפי סגנונו ולפי אישור רבו.

אתם ממש לא חייבים להסכים, אבל בהחלט לא חייבים לתקוף.

בהצלחה רבה והמשך יום נעים לכולנו :) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;875459:

באשכול הזה הוא באמת לא תקף, אך באשכול הקודם בנושא הזה, ועוד איך.

• הוסף לסימניות
להתייחס? איך?
:rolleyes:;):p:eek::eek::mad::):(:D:confused::cool:
טוב, לא כל תגובה חסרת שחר חייבת תגובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;875100:
עוד, כותבים הרב ווזנר וזה לדעתי ממש מכשיל כי אין מדובר במרן הרב ווזנר כי אם בבן משפחתו כמדומני...

לפני שהתקנתי את החסימה (נתיב, ב"ה) ביררתי גם באתרוג, מאז הם לא הרפו ממני והתקשרו במשך כמה חוד' :eek: לעניין אותי בשירות שלהם.
באחר הפעמים אמרתי להם שאין באפשרותי לעבור אליהם מאחר ואין להם אישורי רבנים מספקים עבורי, ולנתיב כן יש. במענה לכך טען הנציג כי יש להם אישורים של רבנים מאד מפורסמים ביניהם אישור של הרב וואזנר.
זה היה נשמע לי קצת מוזר, אבל אדרבה, אמרתי לו מייד שישלח לי את האישור במייל ואם אכן יש להם אישור של הרב וואזנר אני יעבור אליהם.
כשהגיע המייל, נדהמתי לראות שאכן מדובר ברב הנושא את השם "הרב ואזנר" אך זה ממש לא הרב ואזנר הידוע :rolleyes::rolleyes:
בעייני זה מאד לא בסדר, זה ממש בגדר הטעיית הציבור!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;877469:
לפני שהתקנתי את החסימה (נתיב, ב"ה) ביררתי גם באתרוג, מאז הם לא הרפו ממני והתקשרו במשך כמה חוד' :eek: לעניין אותי בשירות שלהם.
באחר הפעמים אמרתי להם שאין באפשרותי לעבור אליהם מאחר ואין להם אישורי רבנים מספקים עבורי, ולנתיב כן יש. במענה לכך טען הנציג כי יש להם אישורים של רבנים מאד מפורסמים ביניהם אישור של הרב וואזנר.
זה היה נשמע לי קצת מוזר, אבל אדרבה, אמרתי לו מייד שישלח לי את האישור במייל ואם אכן יש להם אישור של הרב וואזנר אני יעבור אליהם.
כשהגיע המייל, נדהמתי לראות שאכן מדובר ברב הנושא את השם "הרב ואזנר" אך זה ממש לא הרב ואזנר הידוע :rolleyes::rolleyes:
בעייני זה מאד לא בסדר, זה ממש בגדר הטעיית הציבור!!!

זו טענה נכונה בהחלט, והיא צודקת מאוד!
אבל לגופו של עניין זה לא מעלה ולא מוריד כלום...

• הוסף לסימניות
נתיב זה הכי פחות פתוח אבל התוכנה שלהם לא טובה למחשב ועובדים שלהם אומרים שהיא מעולה, אבל אני אומרת לך את זה מנסיון.
אני עכשיו רוצה לנסות אתרוג שמעתי עליו הרבה המלצות הוא קצת יותר פתוח אבל הוא יותר טוב.
בהמלחה

• הוסף לסימניות
ענין התשלום באתרוג לפיתחת אתרים הוא כזה:
אתה נמצא במסלול סגור, (גם אם מדובר בדרגה ההרמטית ביותר, הרי יש להם כ 5 מסלולים)
וכאשר הוא חוסם לך אתר את היכול לשלוח פניה.
אתרוג בודקים את האתר, והיה אם ראו שהוא ראוי פותחים אם לא - לא. שולחים לך תגובה לאחר כמה שעות עד יממה. לא קרה לי שהם פתחו משהו לא ראוי!
המון פעמים הם חוסמים ואומרים לך בדקנו..לא מתאים.
הרעיון הוא כזה: הם לא סיננו את כל האתרים בעולם, יש אתרים שאפשר ויש שלא. חלק מאלו שלא - זה פשוט בגלל שלא בדקו. ביקשת? יבדקו, אבל תשלמי על זה כמה לירות בחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;875989:
להתייחס? איך?
:rolleyes:;):p:eek::eek::mad::):(:D:confused::cool:
טוב, לא כל תגובה חסרת שחר חייבת תגובה.

חסרת שחר?:confused:

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=794254&postcount=11
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=794293&postcount=15
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=794455&postcount=21

אני לא סתם כתבתי. אין לי ח"ו כוונה לפגוע, אבל בבקשה היגיע הזמן להכיר בזה שיש ב"ה בלע"ר הרבה זרמים חרדיים, (חסידים... ליטאים וכו' וכו') ולכל אחד יש את רבניו. לא צריך לפסוק אחד לשני אפשר להמליץ אבל ח"ו לא לכפות.

מקווה שלא פגעתי, בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanichen;883985:
. ביקשת? יבדקו, אבל תשלמי על זה כמה לירות בחודש.
לא שילמתי מעולם תוספת על פתיחת אתרים. ואני באתרוג

• הוסף לסימניות
היתרון של אתרוג ורימון - שזו חסימה ברמת הספק,
לעומת נתיב שזו תוכנה במחשב. מה שאומר שניתן לפרוץ אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;884055:
אתה יושן..

• הוסף לסימניות
מתקן ביקורת
לאחר חצי שנה של שימוש נכותי בנט-צח
דיברתי עם אהרן מהתמיכה שם והוא סידר את כל הבעיות לע"ע.
הגלישה טובה, האתרים נפתחים היטב, והצנזורה ההלכתית עובדת באופן מושלם.
מה שיפה בנט-צח הוא היכולת התבונית לסנן בתוך אתרים ולא היכולת הרובוטית שקיימת בשאר החברות, לאשר מספר מסוים של אתרים ואז לבדוק אתר אתר אם הוא מתאים ולפתוח אותו (תמורת תשלום או לא)....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;884114:

כולנו ערים, ואולי יותר מידי עירניים..

ההוא צודק בטענתו--אתרוג ורימון זה על הספק, כך שא"א לעקוף אותו, בשונה מנתיב שזו תוכנה עם סיסמא,, כך שאין לך ביטחון שהבן שלך לא עקף את הסיסמא עם כל תוכנה של ילד מתחיל לפריצת ססמאות..
דבר שני, עם נתיב, יבוא הילד וישתמש עם מחשב נייד באינטרנט פרוץ לחלוטין, ועם אתרוג לא, מאחר שהוא על הספק, וכל מי שגולש דרכו-מסונן.

אבל כמו שהכריעו כאן, כל אחד ישאל את רבו, כי בכל דבר בחיים ישנם חסרונות ומעלות,, יש כאלו שהחסרון בשבילם הוא לא גדול והיתרון גדול ולכן הם יעדיפו חברה אחת מחברתה, ויש שההיפך אצלם הוא הקובע, ויעדיפו חברה אחרת.

בהצלחה בכל העניינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;884055:

אני מחכה לשמוע איך אני פורצת, עוד לא שמעתי מישהו שהצליח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;884311:

אין כאן שום דבר מיוחד, פשוט ללכת ללוח הבקרה ולהסיר את התוכנה משם, ואז הוא יבקש סיסמא,, כמובן.
וכמו כל תוכנה שבשביל למחוק או איזשהו קובץ להכנס, שבשביל זה ישנם תוכנות של פריצת ואיפוס סיסמא, כך גם לזה..
אין תוכנה מיוחדת לפריצת הסינון של נתיב.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;884311:

סתם בשביל הסקרנות, תוכנות אחרות את כן יודעת לפרוץ?
לא עשית לי רושם של האקרית :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;884319:
אין כאן שום דבר מיוחד, פשוט ללכת ללוח הבקרה ולהסיר את התוכנה משם, ואז הוא יבקש סיסמא,, כמובן.
וכמו כל תוכנה שבשביל למחוק או איזשהו קובץ להכנס, שבשביל זה ישנם תוכנות של פריצת ואיפוס סיסמא, כך גם לזה..
אין תוכנה מיוחדת לפריצת הסינון של נתיב.... :)

למה ללכת כל כך רחוק, לי יש קובץ סקריפט שמבטל את הנתיב עד ההפעלה הבאה של המחשב. (אמור לאפס את הגדרות הרשת, והתברר שהגלישה היא ללא סינון.)
דרך מערכת וירטואלית הסינון של נתיב בכלל לא עובד, ויש עוד אפשריות של מחיקה שלא דרך ההתקנה שאם עושים את זה נכון המחשב יפתח לגלישה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה