נכתב ע"י gg;1410185:ואני הצעתי את עזרתי בעבר ולעולם לא פנו אלי!
נכתב ע"י יעל א;1410108:כשיהיה מוכן אני הלקוחה הראשונה.
לי מה שמפריע בנתיב זה שהרבה פעמים כשפותחים לי אתר שאני צריכה, הוא לא נקי. אני יכולה להתלונן אבל אני רוצה למנוע את החשיפה הראשונית.
לכן הרעיון שלכם מתאים לי שיהיה סינון בתוך האתר עצמו.
ואם זה בחינם אז בכלל..
נכתב ע"י ag;1410349:למה שלא יבנו תוסף לכרום שיהיה אפשרות לסמן כתבות/פרסומות/ דפים וכו׳ כבעלי תוכן רע וכל מי שיהיה מותקן אצלו במחשב התוסף הזה אוטומטית יעודכן?
אני מקוה שאפשרי לבנות כזה חיה ולא דיברתי מילים בעלמא...
נכתב ע"י GolanArt;1410734:בשלב הבא, אנחנו צריכים רשימות של אתרים.
כל מי שיכול להדביק לנו פה לפחות 10 אתרים שימושיים, יעזור
לנו להתחיל במלאכה.
(לא בנקים או אתרי מכירות וחדשות בשלב זה)
מיותר לציין שאתרים נקיים לכתחילה כמו פרוג, יהיו אוטומטית
ברשימה הלבנה, לכן אין צורך להדביק.
בבקשה:
נכתב ע"י mat;1410832:
נכתב ע"י מלפפון;1411062:בשביל שרעיון כזה ילך והציבור יעבור לזה, חייב אישור מרבנים.
אפשר לפנות לרבני שכונות מוכרים או אפילו לרבנים גדולים יותר כדי שיהיה אישור.
אם היו לי קשרים וידע (וגם הייתי יודעת להסביר לעצמי את הרעיון) הייתי מתנדבת לעשות זאת.
נכתב ע"י GolanArt;1411095:לא מדובר ברעיון עסקי, ואחרי שהכל יהיה מוכן בעז"ה, אז כבר נראה...
נכתב ע"י מלפפון;1411142:גם לא בקטע עיסקי.
אם אני רוצה להסתמך על כזה דבר, אני צריכה לדעת שיש לזה אישור של רבנים,
אחרת, גם אם אדע שזה חסום 100% תהיה לי הרגשה שכביכול האינטרנט לא חסום לפי אישור רבנים.
הרי כל הענין שיש לי אינטרנט חסום זה בגלל שהרבנים אמרו.
וכמובן: ייש"כ על היוזמה. אני הראשונה שאצביע בעד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים