אינטרנט 100% כשר!, החלום מתקדם!

נכתב ע"י מנדי שלום;1413724:
משהו נתקע בהוספת קישורים,
תוסיפו עוד הרבה שם

שים עוד פעם קישור..

וסתם שאלה, הפתרון יהיה גם לכל המכשירים למיניהם, או רק למחשבים?

נכתב ע"י a26955;1414419:
שים עוד פעם קישור..

וסתם שאלה, הפתרון יהיה גם לכל המכשירים למיניהם, או רק למחשבים?

אם תשאלו אותי, זה חלום חיי! לספק לנושרים או לאלו שתפסו מודרניזצית יתר אייפון
שיש בו הכל בלי ליכלוך, זו הצלת נפשות!!!

(בלי כשר ל"כשר", כלומר אם כבר הבן שלך מסתפר כמו פנקיסט, תדאג למצוא
לו פיתרונות איך לשמור על ההלכה מבחינת הפאות לדוגמא. מנסיון כואב...)

ראיתי שדיברתם על כך, שאתם רוצים עוד רעיונות. ועל כך שזה יהיה משהו חדש ומיוחד במינו וייתן פתרון מושלם. עברתי כאן על ההודעות, ואני פשוט לא מצליח לקלוט - מה הוא הרעיון הגאוני שיפתור את הבעיה בלתי פתירה לכאורה, הרי:
1. יש מיליוני אתרים (או שאתם מדברים רק אל אתרים בעברית?), חלקם מציגים תמונות כשרות וחלקם עם תמונות לא כשרות (גם עם הקטסט הוא בסדר גמור). כיצד יתכן באופן אוטומטי לסנן את זה?! פיתחתם איזו בינה מלאכותית חדשה שיודעת להבין מה בדיוק מופיע בתמונה? או שאתם רוצים לסנן הכל ידני? (שזה לא מציאותי כללי, לכאורה).
2. איך אפשר להסתמך על קהילה רחבה של אנשים שיהיו מוסמכים לחסום או לפתוח אתרים (או תמונות) באופן ידני? הרי, כידוע, יש הרבה קשקשנים שיחסמו מה שצריך להיות פתוח, ואילו אחרים יפתחו מה שצריך להיות סגור. מי יבדוק אחריהם? מי יכריע בוויכוחים? הרי מדובר במימדים עצומים של הדברים שנתונים לשיקול הדעת.
כנראה שיש כאן משהו שאני ממש לא מבין... אולי נזכה להסבר כל שהוא - איך בדיוק יתגשם החלום?

--------------הוספה-----------
דיברתי כעת עם MAT והוא הסביר לי כמה דברים.
באמת אני חושב שהרעיון טוב מאוד. אפשר להגיע להרבה יותר מהמערכות הקיימות. (לא חושב שיכול להיות פתרון של 100%, אבל בכל מקרה, יכול להיות הרבה יותר טוב ממה שיש עכשיו)

נכתב ע"י s976;1414644:
ראיתי שדיברתם על כך, שאתם רוצים עוד רעיונות. ועל כך שזה יהיה משהו חדש ומיוחד במינו וייתן פתרון מושלם. עברתי כאן על ההודעות, ואני פשוט לא מצליח לקלוט - מה הוא הרעיון הגאוני שיפתור את הבעיה בלתי פתירה לכאורה, הרי:
1. יש מיליוני אתרים (או שאתם מדברים רק אל אתרים בעברית?), חלקם מציגים תמונות כשרות וחלקם עם תמונות לא כשרות (גם עם הקטסט הוא בסדר גמור). כיצד יתכן באופן אוטומטי לסנן את זה?! פיתחתם איזו בינה מלאכותית חדשה שיודעת להבין מה בדיוק מופיע בתמונה? או שאתם רוצים לסנן הכל ידני? (שזה לא מציאותי כללי, לכאורה).
2. איך אפשר להסתמך על קהילה רחבה של אנשים שיהיו מוסמכים לחסום או לפתוח אתרים (או תמונות) באופן ידני? הרי, כידוע, יש הרבה קשקשנים שיחסמו מה שצריך להיות פתוח, ואילו אחרים יפתחו מה שצריך להיות סגור. מי יבדוק אחריהם? מי יכריע בוויכוחים? הרי מדובר במימדים עצומים של הדברים שנתונים לשיקול הדעת.
כנראה שיש כאן משהו שאני ממש לא מבין... אולי נזכה להסבר כל שהוא - איך בדיוק יתגשם החלום?

שאלות מצויינות, ויש תשובות! מעוניין לעזור? פנה אלי לפרטי.

מי שחושב שיש בידו רעיונות מעניינים או יכולת לסייע לפרוייקט איכשהו, שיודיע לי בפרטי.
(כך יותר נוח לי, תודה).

נכתב ע"י GolanArt;1414696:
שאלות מצויינות, ויש תשובות! מעוניין לעזור? פנה אלי לפרטי.

באמת אני חושב שהרעיון טוב מאוד. אפשר להגיע להרבה יותר מהמערכות הקיימות. (לא חושב שיכול להיות פתרון של 100%, אבל בכל מקרה, יכול להיות הרבה יותר טוב ממה שיש עכשיו)

אז אפשר הסבר בקצרה במה זה שונה מרימון נתיב וכו'?

נכתב ע"י s976;1414705:

כן בהחלט שיכול להיות 100%, אחרת לא חידשנו כלום.

כאחת שלא מסופקת מרימון אבל לא יכולה עם נתיב - ראשית כל תודה רבה!
שנית, האם יש לכם דרך להתגבר על אתרים שמלאים תמונות ועוד מתחדשים כל הזמן כמו אתרי קניות איביי, אליאקספרס,נקסט וכן אתרי תמונות לצורך עבודה כמו שאטרסטוק? כי זה החלק הבעייתי ביותר אצל חברות הסינון האחרות.

נכתב ע"י dk;1414868:
כאחת שלא מסופקת מרימון אבל לא יכולה עם נתיב - ראשית כל תודה רבה!
שנית, האם יש לכם דרך להתגבר על אתרים שמלאים תמונות ועוד מתחדשים כל הזמן כמו אתרי קניות איביי, אליאקספרס,נקסט וכן אתרי תמונות לצורך עבודה כמו שאטרסטוק? כי זה החלק הבעייתי ביותר אצל חברות הסינון האחרות.

כן אבל זה החלק היותר מסובך, וזה מצריך הרבה כסף.

רק שתדעו, האנשים שהציגו כאן תוכנית מהפכנית, לא הלכו לישון.
הם נמצאים בקשר ביניהם, ועובדים קשה, ומתנדבים בצורה יוצאת דופן כדי לקדם את העניין.
יש כמה וכמה מתנדבים מכאן שמאוד פעילים שם.

אם אתה חושב שאתה יכול לתרום לפרוייקט העצום הזה, ניתן לפנות ל-GolanArt באישי.

תודה על הפירגון צדיק...:)

נכתב ע"י אברהם עימוד;1416790:
רק שתדעו, האנשים שהציגו כאן תוכנית מהפכנית, לא הלכו לישון.
הם נמצאים בקשר ביניהם, ועובדים קשה, ומתנדבים בצורה יוצאת דופן כדי לקדם את העניין.
יש כמה וכמה מתנדבים מכאן שמאוד פעילים שם.

אם אתה חושב שאתה יכול לתרום לפרוייקט העצום הזה, ניתן לפנות ל-GolanArt באישי.

ולמי ששאל מתי יש להם זמן לעבוד על זה...
הנה צילום מסך אחד... תראו את השעות שעובדים על זה..

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 22.8 · צפיות: 107
אחרי התודה לכול העוסקים בענין.
מה זה אמור להתחיל לפעול למעשה?

זוועה נוראה בחסות אתרוג!!
לאחרונה התוודעתי לסינון הגרוע ביותר של אתרוג.
יש לי מסלול עם מסלול גרפיקאים וקניות.
לאחרונה יצא לי לראות שהסינון מאד בעייתי, ולפעמים אינו מסנן תמונות מהסוג הגרוע ביותר!!

באתרוג מפרסמים ב"ד לענייני אינטרנט, שניתן להפנות אליהם תלונות. מה פתאום שהם יפרסמו כתובת שאליה יתלוננו אנשים? כי באמת לדעתי זאת כתובת פיקטיבית, ואדם שעובד מטעמם, וזו לא השערה, תוכלו להווכח בסיפור הבא.
פניתי "לבית הדין" והצגתי בפניו את הקישורים הבעייתים ואת חוסר הסינון הגם שבדף עצמו גם מופיעות מילים שמיד היו אמורות להקפיץ חסימה, ולא תאמינו לתגובה:

"לצערינו אין אפשרות סינון באתרי קניחות וגרפיקה להלבשה פנימית ובגדי -ים, ולפי פסק גדולי הדור לכאורה אסור להשתמש בהם וצריך עיון".

השבתי, לא מדובר בבגדי ים, [ואיני רוצה לפרט כאן]

והוא עונה לי: אצלי זה חסום ואיני יכל לבדוק את דבריך. אבל ידוע לי שבאתרי ביגוד קשה לסנן בגדי-ים.

השבתי לו שכדאי שיחסום לגמרי את האינטרנט שלו לגלישה, ואז לכל תלונה יוכל לומר "אצלי זה חסום" ובכך יפתור את כל הבעיות אחת ולתמיד...

והוא השיב לי: "תודה שמישהו מ'בפנים' שהוא גרפיקאי ויש לו אתרי קניות – רוצה לעזור כאן!!
אנחנו תלושים מהמציאות וניזונים רק מדיבורים.
אם תוכלו לשלוח לנו מגוון של קישורים מאתרי קניות שונים ומאתרי גרפיקה שונים
אני יוכל לגשת עם זה לרבנים הגדולים, ולהוציא דרישה מחברת הסינון, שאם איכות הסינון לא משתפרת באופן מוחלט,
אז אסור להם להודיע שיש להם פתרון הלכתי לגרפיקאים ולאתרי קניות
מי יודע אם לא זה המעכב הגדול של כל העניין, ולא מייצרים פתרון אמיתי!!!"

לאחר תלונות נוספות הוא השיב:
"אם כך פני הדברים אני מצטרף אילך לפירסום על הכשלת הרבים הגדולה בעולם, אך מאחר ואינני בקי בכל הפרטים, אני חייב לעשות הכל בישוב הדעת ולברר מה כן מסונן??"

השבתי לו, ומכאן בית הדין "התאדה". אין תגובה, ולפניותי החוזרות ונשנות על כך שהאתרים עדיין פתוחים ומכשילים את הרבים, לא זכיתי לתגובה נוספת.
זה בית דין??

פניתי בצר לי לאתרוג בעצמם, אמרתי להם שאני אמא לילדים, ומה עושים כשפתאום הם מגיעים לכאלה זוועות באינטרנט מסונן??
ולא תאמינו לתגובה שלהם. לקרוא שוב ושוב ולא להאמין:

צר לנו על המידע ששלחתם לנו.
מצד אחר יש כאן בעיה שאינה קשורה אלינו. [אז למי למען השם היא קשורה???]
ידוע ומפורסם הוא שאתרי גרפיקה ואתרי קניות הם אתרים בעייתיים ואנחנו לא פותחים אותם ללקוחות אתרוג. [אז איך פתחתם לנו??]
האתרים פתוחים רק לגרפיקאי שלוקח אחריות על עצמו, וגם ללקוח שמבקש פתיחת אתרי קניות אפילו שיש בהם בעיות. ובאחריותו בלבד. [אז תפתחו יוטיוב והכל, באחריותנו בלבד. זה באמת יכול להיות סוג חדש של סינון...]
אנחנו מקפידים מאוד, על פי הוראת הרבנים לא לתת ללקוחות לגלוש באתרים אלה, כי אם למי שיודע לשמור [איך אתם בודקים ונותנים רק "למי שיודע לשמור"?? רוח הקודש??] ולא לתת לאחרים ובפרט לילדיו לגלוש באינטרנט ללא שמירה.
כנראה שאתם לא נמנים על קבוצת הלקוחות שניתן לסמוך עליהם ולפתוח להם אתרים אלה. ואינכם נזהרים מספיק בשמירה על ילדיכם. [מעתה שנדע, שיש אפוטרופוס לעריות, ואנו כמבוגרים יודעים להשמר, וכל הבעיה היא עם הילדים...]
אי לכן, נבקשכם לשלוח אלינו נתונים מזהים כדי שנוכל לנתק אתכם מקבוצות אלה [כשיש בעיה - באתרוג לא מסננים את האתרים הבעייתיים, אלא את הגולש הבעייתי...]
או לחילופין תצהירו שאתם לוקחים אחריות ושומרים על ילדיכם.

פשוט קראתי ולא האמנתי. זו תגובה של חברה שלקחה לעצמה תפקיד רב אחריות של סינון אתרים.
בעקבות הדו שיח המביש הזה, אני עוברת לנטפרי.

וזו בדיוק הסיבה למה נטפרי נולדה!
ואתם יודעים מה מצחיק? כל פעם שאני מספר
לאנשים על נטפרי, הם שואלים אותי, מי נותן לכם הכשר?
:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה