עזרה איפה אוכלים בטבריה?- (מסעדת דגים/ בשרית)

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשרות קהילות או עדה חרדית.
תודה
משהו ברמה!

• הוסף לסימניות
בטיילת ממש בהתחלה
יש מסעדה בהכשר לנדא אם אני זוכרת נכון

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
יש מישהו שהיה אולי גם בלגונה וגם באסאדו דרים? מה עדיף?
כי מהביקורות אני ממש מבולבלת. יש בשני המקומות גם ביקורות טובות וגם ממש רעות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
יש מישהו שהיה אולי גם בלגונה וגם באסאדו דרים? מה עדיף?
כי מהביקורות אני ממש מבולבלת. יש בשני המקומות גם ביקורות טובות וגם ממש רעות.
זה 2 קהלי יעד שונים
אסדו דרים זה למי שרוצה בשר
ולגונה זה יותר 'עממי' למי שרוצה גם פלאפל וגם שווארמה וכו'

• הוסף לסימניות
זה 2 קהלי יעד שונים
אסדו דרים זה למי שרוצה בשר
ולגונה זה יותר 'עממי' למי שרוצה גם פלאפל וגם שווארמה וכו'
לא ממש משנה לי מה.
אני רוצה לצאת בערב לאכול.
השאלה מה יותר נותן תמורה למחיר מבחינת איכות וניקיון.
(עדיף לי משהו "עממי" אבל נקי וטעים מאשר גושי בשר לא מזוהים עם חלקי שומן שאמורים להיות אנריקוט...)

• הוסף לסימניות
לא ממש משנה לי מה.
אני רוצה לצאת בערב לאכול.
השאלה מה יותר נותן תמורה למחיר מבחינת איכות וניקיון.
(עדיף לי משהו "עממי" אבל נקי וטעים מאשר גושי בשר לא מזוהים עם חלקי שומן שאמורים להיות אנריקוט...)
בטבריה אין משהו באיכות וניקיון לצערי
אם לשבת במסעדה אז אסדו דרים
לגונה זה לקחת וללכת (יש גם לשבת אבל לא בדיוק אסטטי....)

• תודה
Reactions: ו8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה