- הוסף לסימניות
עוד 2\3 תחפושותיש בחנות עוד סוגים של תחפושות לתינוקות?
עוד 2\3 תחפושותיש בחנות עוד סוגים של תחפושות לתינוקות?
כמה קטן? יש קרטרס רק ממידה 3-6איפה אפשר לקנות תות לתינוק קטן?
אני מעוניינת לבן 5 חודשים
חודשוחציכמה קטן? יש קרטרס רק ממידה 3-6
@דובדבנים אשמח לקנות ממך. איך אפשר ליצור קשר?יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
לי יש גלידה כזוחיפשתי בכל המקומות שנכתבו ולא מצאתיבקרטרס אהבתי רק את התות ואין אותו המידה שאני צריכה
תודה לכל מי שכתבה...
האם יש למישהי רעיון מה לעשות?איפה עוד אפשר למצוא תחפושת לתינוקות? משהו בסגנון פרי או חיה טהורה או סוכריה\גלידה וכדומה![]()
בעזרה ואחוה גם יש את התחפושת הזולי יש גלידה כזו
תודה לך!לי יש גלידה כזו
הייומי שרוצה יש לי תחפושת כמו בגד של גלידה
הלבשתי בזמנו לגיל 8 חודשים
יש לי גם בשמלות סט תואם ליגלאי 2, 3
היייש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
עדין רלוונטי?????? את יכולה ליצור איתי קשר במיל: mnyhny3 שטרודל gmail.comיש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים