מצלמה איפה אפשר להשיג מצלמת Canon G7 Mark 2?

מצב
הנושא נעול.
2650 ברור ששווה
מחיר אפסי
כמה עולה משלוח מהנות ללקוח באנגליה?

מוזר לא נפתח לי הקישור
נפתח לי עכשיו וכתוב שמעל 120 פאונד המשלוח חינם
וכתוב שנשארו רק שתי יחידות

איפה קונים עכשיו G7 מארק 3
אפשרי גם באמריקה
או בארץ

נפתח לי עכשיו וכתוב שמעל 120 פאונד המשלוח חינם
וכתוב שנשארו רק שתי יחידות
האתר לא נותן לסיים את ההזמנה, מי הצליח להזמין ביממה האחרונה?
1734420145569.png

גם לי משו פה נשמע לא אמין ולא הגיוני

אשמח גם להצטרף בתשלום, אם אפשרי
ביררתי דרך חברת שליחויות:https://idgu.co.il/
המשלוח עולה בערך 22 דולר, והמיסים עוד בערך 370 ש"ח המחיר של המצלמה יצא באזור 2620 ש"ח, זה שווה?
אם את מזמינה,
אשמח להצטרף גם.

ביררתי אצל קרובת משפחה בלונדון והיא אומרת שזה חברה שאין עם מי לדבר, לא עונים בטלפון וגם לא בטוח שתקבלו את המצלמה, לא כדאי בכלל להתעסק איתם

B&H אין עוד במלאי
בישראל ניתן להשיג חדש מארק II וכן עוד דגמים
0583253585

אני מוכר במחירים זןלים רק 4350 ש"ח 0527689216

קבצים מצורפים

• 1705066-eedd8dd69cca335e70faedd833559bd4.jpg
    1705066-eedd8dd69cca335e70faedd833559bd4.jpg
    KB 43.1 · צפיות: 24
יש הבדל משמעותי בצילום ביתי בין G7 מארק 2 לG7 מארק1?
או שעדיף במקום G7 מארק 1 G9 מארק 2???

ודאי שעדיף
יש הבדל משמעותי בצילום ביתי בין G7 מארק 2 לG7 מארק1?
או שעדיף במקום G7 מארק 1 G9 מארק 2???
ודאי שעדיף G7.
אין הבדל ככ משמעותי בין ה G7II ל G7Xאבל ה G7XII
נחשבת ליותר טובה.

האם יש הבדל בין G7 מארק 2 ל מארק 3?
אם כן מה ההבדל?
ב G7III אין אפשרות להעביר תמונות ב וייפיי ממצלמה למצלמה וב G7II כן.
ב G7III יש בלוטוס ואפשרות למיקרופון, מעבד תמונה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה