- הוסף לסימניות
נפתח לי עכשיו וכתוב שמעל 120 פאונד המשלוח חינם2650 ברור ששווה
מחיר אפסי
כמה עולה משלוח מהנות ללקוח באנגליה?
מוזר לא נפתח לי הקישור
וכתוב שנשארו רק שתי יחידות
נפתח לי עכשיו וכתוב שמעל 120 פאונד המשלוח חינם2650 ברור ששווה
מחיר אפסי
כמה עולה משלוח מהנות ללקוח באנגליה?
מוזר לא נפתח לי הקישור
האתר לא נותן לסיים את ההזמנה, מי הצליח להזמין ביממה האחרונה?נפתח לי עכשיו וכתוב שמעל 120 פאונד המשלוח חינם
וכתוב שנשארו רק שתי יחידות
G9 קטנה יותר במשמעותי2169.
הG7 זה הקטן יותר או G9?
אם את מזמינה,אשמח גם להצטרף בתשלום, אם אפשרי
ביררתי דרך חברת שליחויות:https://idgu.co.il/
המשלוח עולה בערך 22 דולר, והמיסים עוד בערך 370 ש"ח המחיר של המצלמה יצא באזור 2620 ש"ח, זה שווה?
כבר הגיע אילך המצלמה?לא יודעת אם יש להם משלוחים לארץ
אני הזמנתי את זה לאנגליה
זה עדיין לא הגיע אבל יש לי מעקב על המשלוח
חזרה למלאיאיפה אפשר להשיג מצלמה קנון G7
ומה המחיר?
ודאי שעדיף G7.יש הבדל משמעותי בצילום ביתי בין G7 מארק 2 לG7 מארק1?
או שעדיף במקום G7 מארק 1 G9 מארק 2???
ב G7III אין אפשרות להעביר תמונות ב וייפיי ממצלמה למצלמה וב G7II כן.האם יש הבדל בין G7 מארק 2 ל מארק 3?
אם כן מה ההבדל?
אז למה ההבדל במחיר כל כך גדול?אין הבדל ככ משמעותי בין ה G7II ל G7Xאבל ה G7XII
נחשבת ליותר טובה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים