מצלמה איפה אפשר להשיג מצלמת Canon G7 Mark 2?

מצב
הנושא נעול.
לא אין משלוחים לארץ הזמנתי את זה לאנגליה
עדין לא הגיע אבל יש לי מעקב על המשלוח

כמה זה פאונד שווה להיום

1734344445181.png

הפאונד זה 4.75 ש"ח זה יוצא 2256.25 ש"ח

מוזר...
זה נראה חנות למוצאי עץ...

לא יודעת אם יש להם משלוחים לארץ
אני הזמנתי את זה לאנגליה
זה עדיין לא הגיע אבל יש לי מעקב על המשלוח

מישהו מכיר חברת משלוחים שיש לה נקודה באנגליה ומביאה לארץ?
@DIAMOND אם אפשרי שאקנה גם לכתובת שלך - ואשלם כמה שידרש, אשמח שתכתבי לי במייל rinahoter!gmail.com

לא נפתח לי הקישור
אפשר לשים קישור חדש

יש לי שם קרובי משפחה אולי אצליח דרכם

לא נפתח לי הקישור
אפשר לשים קישור חדש

יש לי שם קרובי משפחה אולי אצליח דרכם
אשמח גם להצטרף בתשלום, אם אפשרי
ביררתי דרך חברת שליחויות:https://idgu.co.il/
המשלוח עולה בערך 22 דולר, והמיסים עוד בערך 370 ש"ח המחיר של המצלמה יצא באזור 2620 ש"ח, זה שווה?

2650 ברור ששווה
מחיר אפסי
כמה עולה משלוח מהנות ללקוח באנגליה?

מוזר לא נפתח לי הקישור

בררתי אצל סוכן יהודי שמוכר מצלמות באנגליה (מנצ'סטר)
הוא טען שהמחיר לא הגיוני, זה לא המחיר של אנגליה.
מקווה שזו לא הונאה.
הקישור גם לא עובד, בצהרים הוא עבד לי-עוד משהו מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה