- הוסף לסימניות
אין לי דרך לענות על השאלה הזאת.אוקי אז אין עניין להתעקש על קמ?
אני ישמח מהרכב הזה? אפילו שהקמ גבוהה?
כתבתי את דעתי האישית בצורה ברורה.
מכאן ואילך החלטה שלכם.
המון הצלחה.
אין לי דרך לענות על השאלה הזאת.אוקי אז אין עניין להתעקש על קמ?
אני ישמח מהרכב הזה? אפילו שהקמ גבוהה?
אכן כן.שיקול שלך כמה להשקיע...
מאד תלוי בהשוואה למה...יש למישהו נסיון עם קיה קארנס?
מה אתם אומרים בכללי עליו?
אז כן...בהשוואה לטיוטה ורסו.
במחיר של כ 40/50 אל"ש.
(אין לי רכב מסוים שאני בודק, רק מנסה להבין את השטח)
מה באמת ההבדל בין הדיזל לבנזין?
תודה
תודה רבה.אז כן...
זה הסכום והמקרה שבו עולה הספק הזה...
הדיזל יותר רגיש.
שניהם רכבים נחמדים מאד ומומלצים יחסית.
הנקודה היא שבמחיר שאתה מקבל ורסו 2014 אתה מקבל קיה קרנס 2018 ומעלה...
וזה אומר רכב הרבה יותר מאובזר בכל פרמטר.
אישית לא אוהב את זה ומעדיף ללכת על אמינות ותו לא.
אבל יש לזה ביקוש טוב, והרבה אנשים מעדיפים את זה.
ואני יכול להבין את זה בהחלט.
מוסך אוטו טורבו בגבעון.איפה אפשר לבדוק רכב לפני קנייה בירושלים?
מה זה מכונאי פרטי ??איפה זה?
יש טלפון?
אולי מספחק לקחת מכונאי פרטי וזהו?
המתכון הבטוח והמוכר ביותר לנפילה...הבן אדם שמוכר לי אותה אומר שיש לו מכונאי משלו שבודק את האוטו מעל כיוון והכל תקין מבחינתו אין צורך ליותר מזה והוא נותן אחריות של שלוש חודשים
לא הבנתי.ברור
מה אומרים על המקום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים