רכבים איפה אפשר למצוא רכב 7 מקומות???

אני חייבת חוות דעת
אין לי מי שיקח את האוטו מרמות לגבעת שאול
האם נראה לכם שאפשר לוותר על בדיקת מכון לפני הקנייה או שאני יכולה לסמוך על הבן אדם שכל האנשים שקונים ממנו לא בודקים את הרכבים במכון אלא מביאים משהוא עד הבית
חייבת תשובה דחופה המוכר מחכה לי עד 9:15 אחרת יש לו לקוח אחר

אני חייבת חוות דעת
האם נראה לכם שאפשר לוותר על בדיקת מכון לפני הקנייה או שאני יכולה לסמוך על הבן אדם שכל האנשים שקונים ממנו לא בודקים את הרכבים במכון אלא מביאים משהוא עד הבית
זה קצת לשים את הכסף על קרן הצבי...
כשעושים עסקה של 50,000 ש''ח, שווה לקחת מונית ב100 ש''ח כדי להגיע לרמות ולקחת את הרכב לאן שצריך.
לא בטוח שחייבים דווקא את המוסכניק בגבעון, אבל כן צריך מישהו רציני שיבדוק שאת לא משלמת על חתול בשק.

אני פשוט נהג חדש ואין לי אומץ לקחת את האוטו בכביש קמות הזה
פליז חייבת עזרה מה לעשות

מה כבר יכול להוסיף לי הבדיקה אחרי הכל זה רכב של שנת 2014 עם הבדיקה שלו שאומר שגיר שלדה ועוד איזה משהו תקין לחלוטין שאני יכולה לסמוך עליו

מה עלי לעשות?

אני חייבת חוות דעת
אסור לקנות אוטו בלחץ.
המוכר רוצה שתחליטו כבר זה בעיה שלו...

באיזה רבב מדובר?

את רוצה שמישהו יתן לך עיצה גרועה לוותר על בדיקה?
חובה לקחת את הרכב למוסך אמין שאתם בחרתם, ולא מה שהמוכר והמתווך מציעים.
עצם זה שהמוכר והמתווך רוצים שתקני בלחץ, זה כבר לא סימן טוב.

כי הוא טוען שהבדיקה הזאת מיותרת
כי כל מוסך יכתוב רשימה של דברים הוא לא ממש יחמיא לי על רכב של שנת 2014

כי הוא טוען שהבדיקה הזאת מיותרת
כי כל מוסך יכתוב רשימה של דברים הוא לא ממש יחמיא לי על רכב של שנת 2014
נכון, המכון בדיקה יכתוב הרבה דברים שנראים מפחיד, אבל אחרי בתקבלו את החוו"ד של המכון תלכו לאדם שמבין והוא יאמר מה קריטי ומה לא (אם תרצו עזרה אפשר לפנות בפרטי)

מישהו יודעה מה יכול להיות הרעש באוטו כשבולמים חזק מאוד????
אם זה באמת המערכת של הבלימה שנכנסת לתמונה כי הבלימה ממש חזקה?

מישהו יודעה מה יכול להיות הרעש באוטו כשבולמים חזק מאוד????
אם זה באמת המערכת של הבלימה שנכנסת לתמונה כי הבלימה ממש חזקה?
אין מצב לקנות רכב בלי לבדוק באופן אישי !!!
אני לא מבין.
על מי את סומכת על מתווך רכב???
זה פשוט טעות קריטית !!
מכיר אישית המון אנשים שנפלו בכאלו דברים עם סיפורי אלף לילה ולילה !!!

אגב, מי המתווך ???
או שזה בכלל מגרש רכב ??

אם זה מגרש, תברחי הרגע...

אם אני יצליחה להוריד אותו בעוד איזה אלפיים שלוש אלף שח
נראה לך שאפשר לוותר על הבדיקה?
יכול להיות שהכל טוב,ותהיי מרוצה מהרכב לאורך ימים ושנים טובות. אבל זה הימור. כדי לצמצם את ההימור מאוד חשוב כן לקחת לבדיקה.

אני מציעה שתתגברי על הרתיעה, הרי לכן את קונה רכב, לא? תסעי לאט לאט שכולם יצפרו כמה שרוצים, ואחרי פעם או פעמיים כבר תרכישי מספיק בטוחה בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה