דרוש מידע איפה אפשר לצפות בשידורים או בסרטונים מל"ג בעומר במירון השנה?

• הוסף לסימניות
אני זקוק לסרטון של ההדלקה בתולדות אהרן השנה,
ביוטיוב אי אפשר לעשות חיפוש למסונני נטפרי, וכל הקישורים לשידורים החיים ממירון כבר לא פעילים כמובן, האם מישהו יודע/יכול להעלות קישור לסרטון המסוים הנ"ל (הפתוח בנטפרי)?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
באתר חבד אינפו יש שידור חוזר, לא ראיתי אם יש שם גם את תולדות אהרון

• הוסף לסימניות
השידור שם לא פעיל, למישהו יש עוד רעיון?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ביוטיוב אי אפשר לעשות חיפוש למסונני נטפרי, וכל הקישורים לשידורים החיים ממירון כבר לא פעילים כמובן, האם מישהו יודע/יכול להעלות קישור לסרטון המסוים הנ"ל (הפתוח בנטפרי)?
תודה מראש.
היה ביוטיוב ומחקו את זה משם

• הוסף לסימניות
רדיו קול חי

• הוסף לסימניות
יש את זה בוידו טוב
לי האתר לא עובד

• הוסף לסימניות
עכשיו זה כן עובד לי שם

• הוסף לסימניות
תודה מראש.

גם אני חיפשתי כבר מיום חמישי
אשמח אם למישהו יש קובץ סרטון?
שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
בJDN היה בלג בעומר שידור חי כולל מתולדות אהרן.
נראה לי שאפשר לראות עכשיו שידור חוזר אין לי זמן לבדוק כרגע

• הוסף לסימניות
בJDN היה בלג בעומר שידור חי כולל מתולדות אהרן.
נראה לי שאפשר לראות עכשיו שידור חוזר אין לי זמן לבדוק כרגע
יש שם רק מההדלקה של האדמו"ר מבאיאן.
גם אני חיפשתי כבר מיום חמישי
אשמח אם למישהו יש קובץ סרטון?
שבוע טוב!
גם אני מצטרף, אולי יוכל מישהו לשלוח באישי סרטון של הנ"ל (אני זקוק לתולדות אהרן דוקא).

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות הסרטה של ההדלקה של מודזיץ?
תודות!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הסרטה מחצר הרשב"י בשעות המאוחרת (ממש לפני צאת היום)
מהשעה 7:30 עד השעה 9:00 בערך
מישהו הסריט אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה