היה ביוטיוב ומחקו את זה משםאני זקוק לסרטון של ההדלקה בתולדות אהרן השנה,
ביוטיוב אי אפשר לעשות חיפוש למסונני נטפרי, וכל הקישורים לשידורים החיים ממירון כבר לא פעילים כמובן, האם מישהו יודע/יכול להעלות קישור לסרטון המסוים הנ"ל (הפתוח בנטפרי)?
תודה מראש.
אני זקוק לסרטון של ההדלקה בתולדות אהרן השנה,
ביוטיוב אי אפשר לעשות חיפוש למסונני נטפרי, וכל הקישורים לשידורים החיים ממירון כבר לא פעילים כמובן, האם מישהו יודע/יכול להעלות קישור לסרטון המסוים הנ"ל (הפתוח בנטפרי)?
תודה מראש.
תודה רבקושש ריגשת אותי.
יש שם רק מההדלקה של האדמו"ר מבאיאן.בJDN היה בלג בעומר שידור חי כולל מתולדות אהרן.
נראה לי שאפשר לראות עכשיו שידור חוזר אין לי זמן לבדוק כרגע
גם אני מצטרף, אולי יוכל מישהו לשלוח באישי סרטון של הנ"ל (אני זקוק לתולדות אהרן דוקא).גם אני חיפשתי כבר מיום חמישי
אשמח אם למישהו יש קובץ סרטון?
שבוע טוב!
תעשה חיפוש באתר הנ"ל "מירון תשע"ח"גם אני מצטרף, אולי יוכל מישהו לשלוח באישי סרטון של הנ"ל (אני זקוק לתולדות אהרן דוקא).
תודה, לא ראיתי שם את הדבר הספציפי שאני מחפש.תעשה חיפוש באתר הנ"ל "מירון תשע"ח"
גם אותי זה מעניןאני מחפשת הסרטה מחצר הרשב"י בשעות המאוחרת (ממש לפני צאת היום)
מהשעה 7:30 עד השעה 9:00 בערך
מישהו הסריט אולי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים