דיון איפה אפשר לקנות? באיזו כשרות ניתן להשיג? וכו'--- כאן המקום!

אשדודיות דחוף
איפה קונים חומר להכנת וופל בלגי
פעם היה בחנות שליד הים אבל היא נסגרה

משהי יודעת אם יש להשיג פסטה מקמח עדשים בכשרות בדצ עדה חרדית/לנדא? ואיפה?
תודהה

בצק שמרים עלים - איפה ניתן להשיג בבני ברק? דחוף!!!!!!!

איפה יש גבינת מסקרפונה בכשרות מהדרין?

מהדרין ירושלים ועדיף מהודר יותר ברמת רובין וכולי

מהדרין ירושלים ועדיף מהודר יותר ברמת רובין וכולי
אישית נתקלתי מדי פעם בסופרים כמו "יש" "אושר עד" וכו'. אבל האמת שלא זוכרת בדיוק את הכשרות. רובין לא כי אם היה רובין- הייתי זוכרת כי הייתי ככל הנראה קונה..

כך זכור לי
באתר של גד זה מופיע, ובתעודת כשרות של תשפ ותשפב זה מופיע אצל הרב רובין.
טכנית לא קניתי הרבה זמן, אז אני לא יודע אם השבוע באופן ספציפי יש את ההכשר על האריזה...

מחפשת תבניות אינגליש קייק נמוכות (שהן קצת רחבות יותר גם) פשוטות. לא שחור/ זהב
בירושלים
אשמח למידע

רבנות בת ים
https://www.gad-dairy.co.il/cheeses/מסקרפונה/
הקרם רבנות אשקלון
1704409144922.png

זה מהאתר של גד
ברמי לוי אונליין יש מהשף הלבן בהכשר וועדת רבנית תנובה

קבצים מצורפים

• 1704409256419.png
    1704409256419.png
    KB 376.9 · צפיות: 41
מישהי יודעת, האם קיים את המוצר הזה בכשרות מהודרת יותר?
פאני פורי

מישהי יודעת, האם קיים את המוצר הזה בכשרות מהודרת יותר?
פאני פורי
למיטב ידיעתי אין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה