השקעות איפה אפשר לקנות עכשיו דירה ב10% תשלום עכשיו והשאר בכניסה לדירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן,
יש דברים טובים!
מוזמנים ליצור איתי קשר.
cvvgrup @ gmail . com

• הוסף לסימניות
מאז כבר שמעתי על כמה פרויקטים כאלו בבת ים ובטבריה בלי שום הצמדה למדד עד סוף הבניה וצריך לשים רק 10% ואפילו 5%

• הוסף לסימניות
יש את זה,
ראיתי השבוע פורסם בקהילות רמות
זה כניסה ממש קרובה לדירה עוד כמה חודשים ומה שאני מחפשת זה כניסה עוד כמה שנים או שנה לפחות כדי להרויח את הזמן
ובלי הצמדה למדד בינתיים
וגם הבנתי שמדובר בדירות 5 חדרים שהם בבניני ם למעלה של שכטר שאין להם נוף וזה ממש אחד בתוך השני
רק הבנינים קו ראשון לנוף שווה את המחיר
תודה

• הוסף לסימניות
זה כניסה ממש קרובה לדירה עוד כמה חודשים ומה שאני מחפשת זה כניסה עוד כמה שנים או שנה לפחות כדי להרויח את הזמן
ובלי הצמדה למדד בינתיים
וגם הבנתי שמדובר בדירות 5 חדרים שהם בבניני ם למעלה של שכטר שאין להם נוף וזה ממש אחד בתוך השני
רק הבנינים קו ראשון לנוף שווה את המחיר
תודה
אכן. רצינו לקנות ולא קנינו בגלל הסיבות הנ"ל ועוד סיבות נוספות.

• הוסף לסימניות
אכן. רצינו לקנות ולא קנינו בגלל הסיבות הנ"ל ועוד סיבות נוספות.
מאיזה עוד סיבות לא קניתם בשכטר ?
סתם מעניין אותי..
סהכ ה פרויקט מעולה ומכירה כמה משפחות מש טובות שקנו שם,
ולדעתי הולך להיות פרויקט מאוד מצליח באזור

• הוסף לסימניות
מאיזה עוד סיבות לא קניתם בשכטר ?
סתם מעניין אותי..
סהכ ה פרויקט מעולה ומכירה כמה משפחות מש טובות שקנו שם,
ולדעתי הולך להיות פרויקט מאוד מצליח באזור
א. לא אפשרו לראות את הדירה. צריך לקנות על הנייר.
ב. הבנתי ממי שכן ראה שסה"כ החדרים קטנים, המטבח והסלון ג"כ.
ג. המרפסת קטנה.

וגם מה שכתבתי למעלה על היעדר נוף ודירות אחת בתוך השניה.

• הוסף לסימניות
א. לא אפשרו לראות את הדירה. צריך לקנות על הנייר.
ב. הבנתי ממי שכן ראה שסה"כ החדרים קטנים, המטבח והסלון ג"כ.
ג. המרפסת קטנה.

וגם מה שכתבתי למעלה על היעדר נוף ודירות אחת בתוך השניה.
הייתי שם בדירה , זה דירה גדולה של 120 מטר+12 מטר מרפסת(שזה לא קטן ולא גדול) אבל לא מתוכננת טוב ולכן נראית יותר קטנה
סלון קטן מטבח קטן שאר החדרים סטנדרטיים והחדר הורים גדול
הרבה בזבוז על מסדרונות
פשוט צריך להפוך שם את הדירה לגמרי את צודקת
מה שבטוח שבבנינים למעלה לא הייתי קונה כי הייתי בדירה כזאת בפנים וזה ממש בפרצוף של השכנים
בבנינים למטה נוף מהמם ונדיר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה