למה לפתוח מייל חדש?בגוגל דרייב
כל שנה פותחת מייל חדש ומעלה לדרייב את התמונות
מומלץ!
גם זמין תמיד וגם לא קורה שהאונקי מתקלקל וכו'
בגוגל דרייב
כל שנה פותחת מייל חדש ומעלה לדרייב את התמונות
מומלץ!
גם זמין תמיד וגם לא קורה שהאונקי מתקלקל וכו'
יש לי מאות גיגה.למה לפתוח מייל חדש?
אפשר לקנות בכמה גרושים יותר ג'יגה
אפשר לרכוש גם מאות גיגה,יש לי מאות גיגה.
אין משו פשוט יותר?
לא אכפת לי לשלם
איך רוכשים?אפשר לרכוש גם מאות גיגה,
ובדרייב זה הכי מסודר,
Premiumאיך רוכשים?
כמה עולה בערך?
PremiumPremium
2 TB
39 ₪ לחודש
חיוב חודשי
תודה רבה!Premium
2 TB
39 ₪ לחודש
חיוב חודשי
one.google.com
עדיין לא הבנתי מה לגבי זה --Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One
Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan.one.google.com
אם חודש אחד אני לא משלמת - כל מה שהיה בדרייב הזה נמחק??
לרוב הדרייב חסום בנטפרי .. אגב
בדיוק מכירה משהו שעכשיו בונה שטחי אחסון כן פתוחים בנטפרי במחיר יותר מוזל.
האתר שלו יהיה מוכן עוד שבוע בערך
אעלה אותו כשיהיה רלונטי
עדיין לא הבנתי מה לגבי זה --
אני מגבה בגוגל דרייביש לי מאות גיגה של תמונות משפחתיות.
מידי פעם אני עושה גיבוי בהרד דיסק, אבל אני רוצה גיבוי נוסף.
אשמח לשמוע ממכם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים