דרוש מידע איפה הכי כדאי [מניסיון בשנתיים האחרונות] לעשות תואר אקדמאי?

• הוסף לסימניות
מכללה ירושלים מומלצים מאוד,
תיכנסי לאתר שלהם ותשאירי פניה הם חוזרים ממש מהר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!! השארתי פניה ורישום.

מתאים לחרדי, נכון?

• הוסף לסימניות
ומישהו עשה בקרית אונו?
יכול להגיד לי איך שם?

• הוסף לסימניות
למה לא?
אני רוצה להתחיל שם עכשיו
אם את חושבת שלא כדאי אשמח לשמוע באישי למה...
הם אומרים שמכללה ירושליים מומלצת...
מחר אדבר איתם נשמע אם נשאר מקום ואם הכל מתאים

• הוסף לסימניות
אחרי בירור שאני עשיתי בנושא,
מבחינת הבנות שהולכות למכללה ירושלים- הבנתי שהסגנון יותר פתוח מנוות ישראל (גם דתיות חזקות מאוד, בשונה מנוות שכולן חרדיות למהדרין), אז תבדקי גם את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
לא להתקרב לאוניברסיטה הפתוחה, גם אם אין בגרויות שווה לעשות מכינה לפני וללכת למקום אחר.
הפתוחה כדאית רק למי שלא פנויה בכלל בשעות הלימודים הרלוונטיות, או שרוצה ללמוד בקצב שונה (למשל קורס אחד בסמסטר),
ללכת לפתוחה רק בגלל שאין בגרות זה כמו לקחת משכנתא בריבית של 7% בגלל שהם נותנים לך פתיחת תיק חינם.
זה תקף גם לבית ברכה?
(שהלימודים שם מטעם הפתוחה)
או רק למי שלומדת עצמאית?

• הוסף לסימניות
זה תקף גם לבית ברכה?
(שהלימודים שם מטעם הפתוחה)
או רק למי שלומדת עצמאית?
כן
בית ברכה זה בסה''כ פלטפורמה להנחיה מוגברת (גם הציבור הרחב יכול לקבל הנחיה כזו בזום או פרונטלי) כלומר שיש יותר מפגשים עם המנחה.
כל הדרישות וההתנהלות זה רק מול האוניברסיטה הפתוחה.
זה לא שהלימודים שם ''מטעם הפתוחה'' אלא לומדים בפתוחה נקודה, אלא שהם מתווכים אץ הליכי הרישום שם, וגם מנסים להנגיש את הפלטפורמה שתהיה נפרדת לבנות. ולתת מטעם עצמם מעטפת רוחנית וחברתית

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
כן
בית ברכה זה בסה''כ פלטפורמה להנחיה מוגברת (גם הציבור הרחב יכול לקבל הנחיה כזו בזום או פרונטלי) כלומר שיש יותר מפגשים עם המנחה.
כל הדרישות וההתנהלות זה רק מול האוניברסיטה הפתוחה.
זה לא שהלימודים שם ''מטעם הפתוחה'' אלא לומדים בפתוחה נקודה, אלא שהם מתווכים אץ הליכי הרישום שם, וגם מנסים להנגיש את הפלטפורמה שתהיה נפרדת לבנות. ולתת מטעם עצמם מעטפת רוחנית וחברתית
תודה
אז בעצם בית ברכה גם תוחמים את זה בזמן מוגדר
ומנגישים הכל מולם?
אז איפה החסרונות?

• הוסף לסימניות
תודה
אז בעצם בית ברכה גם תוחמים את זה בזמן מוגדר
ומנגישים הכל מולם?
אז איפה החסרונות?
שהלימודים בפתוחה קשים לפחות פי 4 מכל מקום אחר.
ויוצא שמשקיעים שם הרבה יותר זמן מאשר (חצי) יום לימודים אחד בשבוע.
וגם מקבלים ציונים גרועים יחסית להשקעה
וגם התואר יקר יותר מבחינה כספית
גם חובות האנגלית שם קשים יותר מכל מקום אחר

ועוד

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
אחרי בירור שאני עשיתי בנושא,
מבחינת הבנות שהולכות למכללה ירושלים- הבנתי שהסגנון יותר פתוח מנוות ישראל (גם דתיות חזקות מאוד, בשונה מנוות שכולן חרדיות למהדרין), אז תבדקי גם את זה בחשבון.
זה לא נכון,
איתי למדו גם בנות דתיות לאומיות 2 רק בכיתה שלי.
לא שיש לי בעיה איתן כן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה