לא בנוות!אקדמאי?
ויותר מנוות ישראל מומלץ?
למה לא?לא בנוות!
למה לא?לא בנוות!
הם אומרים שמכללה ירושליים מומלצת...למה לא?
אני רוצה להתחיל שם עכשיו
אם את חושבת שלא כדאי אשמח לשמוע באישי למה...
נוות ישראל אני יודעת שמאושרת מבחינת הרבניםהם אומרים שמכללה ירושליים מומלצת...
מחר אדבר איתם נשמע אם נשאר מקום ואם הכל מתאים
מבחינת רבנים? אין לי מושג.נוות ישראל אני יודעת שמאושרת מבחינת הרבנים
איך מכללת ירושלים?
?כמעט בטוחה.
זה נכון,
גם אני ביררתי אצלם.
זה תקף גם לבית ברכה?לא להתקרב לאוניברסיטה הפתוחה, גם אם אין בגרויות שווה לעשות מכינה לפני וללכת למקום אחר.
הפתוחה כדאית רק למי שלא פנויה בכלל בשעות הלימודים הרלוונטיות, או שרוצה ללמוד בקצב שונה (למשל קורס אחד בסמסטר),
ללכת לפתוחה רק בגלל שאין בגרות זה כמו לקחת משכנתא בריבית של 7% בגלל שהם נותנים לך פתיחת תיק חינם.
כןזה תקף גם לבית ברכה?
(שהלימודים שם מטעם הפתוחה)
או רק למי שלומדת עצמאית?
תודהכן
בית ברכה זה בסה''כ פלטפורמה להנחיה מוגברת (גם הציבור הרחב יכול לקבל הנחיה כזו בזום או פרונטלי) כלומר שיש יותר מפגשים עם המנחה.
כל הדרישות וההתנהלות זה רק מול האוניברסיטה הפתוחה.
זה לא שהלימודים שם ''מטעם הפתוחה'' אלא לומדים בפתוחה נקודה, אלא שהם מתווכים אץ הליכי הרישום שם, וגם מנסים להנגיש את הפלטפורמה שתהיה נפרדת לבנות. ולתת מטעם עצמם מעטפת רוחנית וחברתית
שהלימודים בפתוחה קשים לפחות פי 4 מכל מקום אחר.תודה
אז בעצם בית ברכה גם תוחמים את זה בזמן מוגדר
ומנגישים הכל מולם?
אז איפה החסרונות?
זה לא נכון,אחרי בירור שאני עשיתי בנושא,
מבחינת הבנות שהולכות למכללה ירושלים- הבנתי שהסגנון יותר פתוח מנוות ישראל (גם דתיות חזקות מאוד, בשונה מנוות שכולן חרדיות למהדרין), אז תבדקי גם את זה בחשבון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים